levis

2011-04-30 @ 01:07:13
IDAG HAR JAG ÄTIT SÅÅ MYCKET. ligger och jäser nu. lunchade på rice med vänner. vårmyste med alina. testade nya twistersmaken. mm, god. shoppade vintage. ett par uunderbara levis shorts för knappt en hundring. hade grillmys med tre söta. väntar på att någon ska logga in på skype typ.
tänkte försöka sy till dom, om det går. strama till dom liksom.
valborg imorgon. herre gud, maj! hur snabbt går tiden? aja, skype, tetris (hehehe) godnatt.

en vän är en vän hur taskigt livet än gått

2011-04-29 @ 00:19:21
EN RAD JAG HÖRDE FÖR INTE ALLS LÄNGESEDAN. jag var på cirkus, på djurgården, såg håkan hellström. åh, det var så-bra. det var varmt och svettigt. krampaktigt och trångt. men mest glatt och hoppigt. vi stod på andra raden.
fan, vad vi var nära. fan, att vi inte kom lite tidigare och fått platserna längst fram. fan, att han inte sträckte sig längre mot de svettiga, ivriga, glada, entusiastiska händerna. fan, vad han var bra. fan, vad stockholm är fint.
handjävel. på min bästa bild.
stockholm i mitt hjärta.
något som skulle likna en frisyr, några slags röda läppar, några nya ringar, en kort tröja, hals(mobil)väska, partypants och conversisar. hur bra?
glömde hursomhelst att sminka mig imorse. det blev det där röda. skönt.

hehe hej

2011-04-27 @ 21:46:04
JAG KÄNDE FÖR ATT SKRIVA NÅT FINT. skrev nåt knasigt och tog bort det. sov snabbt, mm, sova, mm härligt.

dricka kaffe i ett rum av lp-skivor

2011-04-27 @ 00:05:53
CYKELPREMIÄR. det var så härligt, så härligt att mobilen studsa ur den lilla jeansjack-fickan i nedförsbackefarten. den klarade sig, bättre än bra skulle jag säga. den gamla svarta damcykeln utan växel och högt styre tog mig till alina, vi drack kaffe, fotade, testade kläder och skrattade. framförallt skrattade. tills vi satte kaffe i halsen, tjippade efter luft, hostandes, med tårar rinnande längs kinden. vi är så himla bra tillsammans. vi har kanske den sjukaste humorn, men det är vi och jag är verkligen mig själv, hela vägen ut. nattiii
ps. rubriken blev överdriven, men några finns det, och mycket annat

jag är en nattfjäril

2011-04-25 @ 22:25:55
DET ÄR SÅ VARMT. mina kinder är alldeles rosiga och någon kvav luft i mitt rum trycker på mitt huvud. jag lägger benen utanför täcket. jag vet att det blir svalare för ett tag, innan jag värmt upp den delen också. jag öppnade fönstret ordentligt och lät gardinen hänga uppe. vågar jag ha det öppet i natt. eller kommer det in flugor och sådana fanskap in? fyfan, det skippar jag helst.
jag vill vara uppe hela natten. som en nattfjäril, sitta och surra under en lampa någonstans i stan. jag hatar nattfjärilar. ush

hejdå

2011-04-25 @ 20:20:00
HEJDÅ TILL DETHÄR ÅH-SÅ-FANTASTISKA-LOVET. verkligen, hur bra som helst! även om jag inte har gjort så mycket, så liksom det jag har gjort, har varit så-himla-bra. varit ute och med mina fina vänner. gud vad jag tycker om er. ja herre min gud. dra mig baklänges. osv. snart sommar lov. hihiihi
imorgon kommer hannah hit på morgonen. gos, hihi

stjärnklart

2011-04-24 @ 00:52:06
JAG ÄLSKAR STJÄRNOR. kan ligga hur länge som helst och bara titta upp mot det mörka som känns så nära. magiskt på något sätt. vackert och så oskuldsfullt.
sitter istället i mitt rum och tittar med rynkig panna på rutiga skjortor, neonfärgade bhar, halsband och slarvigt uppsatta fotografier som pyntar golvet. inte fotona förstås. de sitter på väggen, bredvid den långa spegeln. snart, om jag får bestämma, ser det annorlunda ut här. jag vill göra om helt.
suttit ute och druckit chailatte med harriet och lilja. plus några till som anslöt. had a great time. nu ska jag sova, ladda dom, om möjligt, onödigt tomma batterierna i migsjälv. godnatt.
jag var glad innan jag åkte. det är jag nu med! åkte in med denhär och tillbaka med denhär.

..

2011-04-23 @ 19:17:33
JAG HAR VARIT HOS FARFAR OCH LETAT PÅSKÄGG. åt påsklunch och myste i solen med släkten i uppsala. fortsatte påskäggsletande hemma. väntar på att få springa ut. dansa lite. ut i natten och ha kul. sista kvällen att kunna vara ute på lovet, om inte måndag... vi får se. men jag villvillvill. såååå tagg!
(never gonna happeeeeen)

starkare än vårkänslor

2011-04-22 @ 18:32:47
BARFOTA I DET ÄN BRUNGRÖNA GRÄSET. bara ben och bara armar. nya fräknar på näsan. blommig jacka. en brunare varmare nyans på skinnet. doften av nyvattnad jord. ute hela dagen. promenad nere vid vattnet. doppa tårna i iskallt vatten. vakna till en doft av sommarregn. grilla. sena nätter ute. varma vindar. gröna knoppar på träden.

bucket list

2011-04-21 @ 13:05:31

--

2011-04-20 @ 21:55:21
såhär såg vårt försök till picknick ut. jättenyttigt
jag hade långklänning och fint sällskap. hannah o amanda

nacka runt

2011-04-20 @ 18:18:51
JAG OCH HANNAH HÄNGDE I HELA NACKA IGÅR. eller det kändes så iaf. vi började med en smoothie utanför forum. åkte och kollade runt i hennes gamla skola (hehe). satt och gungade vid nån sjö och pratade i solskenet. åkte till trollan och satt där och gosade. åkte vidare till orminge (haha) och hade pickninck med amanda. sen drog vi till amanda och nu är jag hemma. hihii. gosig dag var det.
nu ska jag träffa natasha. åhåhåh.
ps. amanda. hiihihiiii... tokiga du. åh, gu va bra. ja hehe.

17 18.4.11

2011-04-18 @ 21:00:00
DET KÄNNS SOM ATT FÖR TVÅ MINUTER SEN VAR SOLEN FORTFARANDE UPPE. jag drog för gardinen och missade det sista av dagens ljus. jag har bott utomhus ungefär nu sedan fredags. hela dagar och kvällar och nätter har jag suttit ute.
söndag. jag slutade jobbet tidigt och köpte mig ett par springskor. åt sushi och godis. beslöt mig för att åka till amanda på kvällen. vi grillade, spelade gitarr och sjöng. vi dansade ute på bryggan i månskenet. vi skrattade och pratade. lyssnade på musik.
vi såg månen röra sig och gömmas i ett hav av moln. det var så vackert. och andra-sidan-vattnets alla ljus som speglades i det mörka vattnet.
vi släckte vår eld och packade ihop. skulle gå upp och lägga oss men vänder när en hel bunt män kommer spelandes och sjungandes. vi stannade längst ut på bryggan och lyssnade till gitarr-plinkande och olika stämmor.
vi gick in och spelade fia med knuff. tittade på film. myste. somnade när solen redan gått upp igen. vaknade i värme och åt pannkakor i förmiddagssolen. vi gick ut på bryggan igen. lade oss i underkläder och lät solen värma och färga våra kroppar.
vi gick till boovallen och åt glass och drack kaffe. satt mot stängslet i solglasögon och bara ben. såg barn dribblandes med bollar men fokusen låg på prat. pratpratprat.
bilderna står min telefon för.

så glad ↓

2011-04-18 @ 20:27:00
ALLT BRA MÅSTE KOMMA TILL SITT SLUT. konstig och emo är jag just nu. för efter en misslyckad hemfärd från amanda så får man bara skit. jag är trött och överkänslig och allt smått känns så stort helt plötsligt. jag har inte ätit mer än frukost och en glass tror jag. inte sugen på mat.
palla mig typ. när ja e på bra humör ska jag berätta om mitt senaste dygn.

en massa hattar

2011-04-17 @ 02:09:22

JAG KOLLADE NYSS PÅ BIO & FIKADE PÅ 60 MED HANNAH. vi hade vår första biodate (haha, oskön ja e) och ställde oss frågan varför man inte datear i sverige. jätte töntigt, det vore ju mysigt. åh, gu va gos. ja, så vi såg någon mindfuckfilm med massa hattar och kärlek typ. märkligt, konstigt. med det var jätte jätte bra, kvällen alltså, filmen va ändå ok. gick från skurustugan hem. långt jobbigt osv.
gonatt, hihi.

twister

2011-04-16 @ 18:56:00
KÄNNS SOM ATT JAG INTE VARIT I NACKA PÅ FLERA DAGAR. åkte till spånga typ när jag skrev det senaste inlägget. det var trevligt, och ja. hehe. så sov vi hos harri, och sen satt vi i rålis och tog de så lugnt som man kan med folk från kvällen innan och hade det softtrevligt då med.
ja. tråkigt och stelt inlägg från ett toppen senaste dygn med massa nya människor. sitta i en park i solen. och glass. jag älskar twister i solen, även om den blir så där rinnig och tillslut kladdig på handen.
jag kan inte skriva så bra svenska just nu. men jag är trött och glad att jag får sova i min egna säng ikväll och får sova fridfullt tills väckarklockan går och jag ska stå och jobba. lökilishious i solen innomhus. kul.
bio nu! topp!

hörde jag skål?

2011-04-15 @ 18:38:43
JORDGUBBAR. ramlösa. nutella. filippa. harriet. siri. amanda. solglasögon. sol. kajen vid slussen. fågelkvitter. värme. vindar. nu ska ja slänga i mig lite mat och sen dra ut! nu ska jag ha kul. vara glad och mysig. kanske dansa. sjunga. ha det bra ska jag iaf.
rubriken... jag har alltid velat säga det, men det låter så töntigt, så nu måste jag hävda mig lite. jaja. ill be back tomorrow.

the hippie dance

2011-04-14 @ 16:09:41
TUR I OTUREN. eller lyckat i det misslyckade. jag hade precis satt mig i bilen och ett telefonsamtal leder till att vi vänder bilen och kvällen slutade hos mig. harri och amanda. vi drack påskmust, spelade gitarr och massa sånt. somnade nåra timmar efter midnatt och vaknade i sommarvärme. frukost utomhus i linne. legat på altanen och solat i underkläder. nu sitter jag själv i shorts och min stora nya gangsterbadassmunkjacka. dricker saft, äter äpple och räknar mina nya fräknar.


hejdå sålänge

2011-04-13 @ 20:36:45
HEJ IGEN. nu har jag varit i stan. gått i vintage butiker och fick med mig en jacka och en tröja från beyond retro vis zinken. satte på mig det direkt och kände mig cool. mötte mina fina saknade amanda och vi fikade och snackade en hur mycket som helst på fåtöljen! det var typ världens gosigaste. Nu drar jag till simon och badar med massa gosingar

uttråkad. fuckalltkänsla. konstig.

2011-04-12 @ 20:52:52


dear lord, you’ve took so many of my people I’m just wonderin’ why. you haven’t taken my life. like what the hell am I doing right?

2011-04-12 @ 19:55:13

en tisdag

2011-04-12 @ 19:23:06
OK DAG. ganska händelselös men ändå rätt skön och festlig. slank in i en sjukt soft vintage butik med ida efter skolan. kom ut med en stor lite ovanlig skjorta typ. nu har jag ätit mer grillat och tänker ta mig en kopp te, kanske skriva någon sorts "vill ha"-lista.
hej. hehe.. sjukt taggad på att klippa mig lite, vill ha kort. fast nä. eller jo. jag kan verkligenverkligenverkligen INTE bestämma mig. HJÄLP MIG!

29/300

2011-04-11 @ 17:45:22

dansa i kvällsregnet

2011-04-11 @ 17:26:30
IGÅR VAR DET PLUGGSÖNDAG. vi försökte, jag och hannah. men alltid tycktes det vara något som var viktigare. att göra en bra lunch. att titta på film (som iof ingick i pluggeriet). ta ca 300 pb-pics. dansa och sjunga. äta middag. göra oss i ordning i kalasbrallor och mysiga kläder och gick ner till drottning hamn. vi satt och lyssnade på att regnet droppade ner i vattnet. vi satte på gammal sommar-musik och dansade och sjöng texter vi inte kunde. stod där i regnet och drog en macarena-dans och mådde bra typ. kom tillbaka och råkade sätta oss framför tvn. klockan blev halv elva och vi började slutföra sammanfattningar av det vi pluggar. vi blev trötta och drack isvatten. åt godis. försökte hålla ögonen öppna tills klockan blev två och vi gick och lade oss. ingen sömn och därav dålig prestation på proven. jaja. snart lov, ledigt på torsdag. jag är såååååå lycklig!!

värmevärmevärme

2011-04-11 @ 16:56:16
OKEJ MIN BLOGG DOG. haha, jag ska sluta kolla statistik. för vad gör det om hundra år när allting kommer kring.
skitskitskit-prestaion på två prov idag. men så ba fick vi sluta massa tidigt, och när man kommer ut möts man av sol, och värme. fyra tjejer som skuttar runt och skriker för det är så härligt. vi tog av oss plagg och solglasögon sattes på och hohojaja. mm älskar våren. det är över 15 grader nu. jag.tror.jag.dör.lite.
liten dos av data. liten dos av mitt kusmi-te. liten dos av avocado.
ikväll inviger vi vår nya grill. åh.

l ö r d a g

2011-04-09 @ 20:10:08
EN DAG AV INGENTING. hoppas att alina vill komma hit och gosa lite. eller att jag drar mig ut. vi får se. men jag jobbar inte imorn så jag vill göra nåt. imorgon är det plugg-date med hannah at my crib. det ska bli soft. osv.
typ lite så. eeh ja. klippte av en tischa ja fyndade på bikbok, så nu ere en najs kort sommartischa. jag är nöjd! ha en bra lördag. för det ska jag ha!

vindögt osv

2011-04-08 @ 20:41:18
TVÅ PROV HAR JAG GENOMFÖRT IDAG. nu har jag huvudvärk. huvudvärk. huvudvärk. dunkdunkdunk i huvudet. gosar med film och mörk choklad.

ett gammalt fotoalbum

2011-04-07 @ 22:35:12
RUNTSTRÖVANDES I STAN DENNA EFTERMIDDAG I SÄLLSKAP AV HARRI. med en del i påsarna. nu är en liten del av garderoben förnyad, åh låt det komma riktig värme, så man slipper jobbiga koftor, även om ja tycker att stora stickade klumpiga påsiga gosiga koftor kan vara de allra snyggaste ibland. men nu vill ja kunna ha en tischa och en tunn jacka, det ska räcka. inte frysa. men i min värld. just precis nu. så är det spirande vår.
jag har haft en kväll med min idrottsbok, blöö, och avslutandes med hela familjen. alla samlade sig kring mig i min säng med ett fotoalbum. vi skrattade mindes och "åh"ade tills tårarna rann. det var så underbart. gu va fina bilder det blev med sånna man behövde framkalla. åh.

sensåerejustormnu.

vaken i månskensregn

2011-04-07 @ 00:09:34
VANDRAR HEM I NÅGON SORTS HALVSVAL VÅRNATT. med ett par blågröna hörlurar utan någonsomhelst bas. hittade dom när jag städade rummet. det är så fint att se trottoaren som blivit sopad precis utanför någons uppgång. bussen åker förbi och jag känner mig sådär ung på flykt med en tygpåse över axeln, osnörade docs och en tofs som för länge sedan varit stram, under gatlyktor och en stjärnklar himmel. jag försöker febrilt låsa upp den blåa dörren. trycker in alla ytterkläder i ett hörn och resten av kläderna i ett annat. jag sätter mig ute ett tag. utan några varmare kläder i en filt och andas.

titta, ja fixa den!

2011-04-06 @ 18:31:25

hej solen

2011-04-06 @ 18:29:54
JAG ÄR SÅ HIMLA ÖVERLYCKLIG. eller något sådant, bara så himla glad. jag vet inte varför, kanske de två proven ja har haft de två sista dagarna som jag inte pluggat till men som kännts helt okej ändå. ja, det är nog det. och en mycket gosig eftermiddag med sol. åh, sol. älskar sol. sol är det bästa. sol är det finaste. nej men sol är bra, jättejättejätte bra. nu ska ja hitta nån skön bild. bara för att inte gifen på mina solbrillor funkar. skit också.
okej, ja det fick bli en sån skön. hihiih

mer sånt

2011-04-05 @ 22:48:39

överbelastad. blogg. av. svart. och. vitt.

2011-04-05 @ 22:17:45

punkter

2011-04-05 @ 20:37:20
JAG HAR GLÖMT ATT PRATA OM ÅRE. det tänker ja inte göra nu heller. jag ska redigera lite bild, förbereda mig på en schysst text och sen... KABOM ska det ut! bra. hiihihii. jag verkar så himla stel och sur med mina punkter överallt. inga spårade texter. men aa. det är inte så, haha. eller ja, jag gillar att skriva såhär. det känns häftigt och sådant. japp.

ännu mer skit.

2011-04-04 @ 23:06:00
ALLT MAN INTE SKA GÖRA NÄR MAN PLUGGAR GÖR JAG ÄNDÅ. stan/shoppa. telefon. träffa kompis. film. mellis (avokado-finnkrisp me havssalt, sååååå gott!!). middag. facebook. musik. spräng hörlurar. dricka bubbelvatten, juice, te och kaffe. blogga. hejdå dumma tidsfördriv.

g to the o to the s

2011-04-03 @ 20:42:22
IGÅRKVÄLL HÄNGDE JAG MED NÅGRA. typ några som amanda, harri och filippa. fast filippa åkte hem och vi stod och minglade vid busshållsplatsen. amanda somnade på min rygg och jag och harri pratadeochpratade. hur mycket som helst tills timmarna passerade midnatt. så himla gos.

3 april

2011-04-03 @ 20:31:36
JOBBJOBBJOBB. franskafranskafranska. bläbläblä.
funderar på att skaffa kategorier. men det känns som om man ändå inte hittar något. skit, jag måste plugga.

skit.

2011-04-02 @ 17:16:33
DET BLEV FEL OCH SÅDANT. jaja. vaknade med värk i hela kroppen. vet inte varför. gjorde en kopp te och satte mig vid datan. ---. fick för mig att dammsuga, städa och sådant på mitt rum. ännu ondare i kroppen. nu - kaffe, riesen, franska. skitskitskit-dag. (klicka på bilden)

--

2011-04-02 @ 11:08:15
MORGONSNYGG MED EN HAJ PÅ TUMMEN.

skype

2011-04-02 @ 00:49:32
tandborstsdate
kattdate

amanda

2011-04-01 @ 22:51:40
JAG FÅR JOBBIGA RYSNINGAR. varje. varje. varje gång denna tjej byter profilbild på dumma facebook. en tjej som liksom alltid lyckas där runt kameran. en av mina bästa vänner och för några få minuter sedan gjorde hon det igen.
bland det finaste jag vet.

ett fint fredagscitat

2011-04-01 @ 20:26:31
DET ÄR SKÖNT NÄR MIN BROR SLÄPPER SIN JOBBIGA ATTITYD OCH KAN SÄGA NÅGON SOM DET HÄR "lydia, du e alltid så himla snygg." sådär när han börjar bli lite trött och bara gosig. en fredagkväll. hur glad blir man inte? även om nästa mening var något i stil med "eller kanske inte hela tiden men..".

aprilapril

2011-04-01 @ 18:47:22
HÄR VAR DET TORRT. men jag skulle aldrig be om förlåtelse för dålig uppdatering. sånt känns riktigt ovesäntligt och onödigt i min värld. haha. men nu ska jag inte vara sån! det var så fint att träffa alla igen. åhåhåh. började dagen med gympa och fick lära mig lite olika farliga grepp. hehe, ja. skadade dock foten. gjorde en usel insats på en redovisning. shoppade med mig lite sommarkläder. sånt smått. och hem.
har varit som på helspänn om någon skulle lura lilla mig. men icke, vad jag vet iaf, haha.
nu sitter jag och tycker synd om min fot. blev SÅ otaggad på att göra något överhuvud taget ikväll bara för den foten. även om det var jag som verkade mest taggad tidigare idag.
jag har iaf lyckats luras. hihihiihii

RSS 2.0