margaretaflätor

2011-08-31 @ 22:35:21
FORTFARANDE FÖRUNDRAD ÖVER STATISTIKEN. hehe, tack för att någon åtminstonde klickar sig in.
jag har haft en fin dag. trots regnet som stänkte på asfalten. denhär dagen har fått mig att undra var sommaren tog vägen. vi är liksom mellan sommar och höst. hatar migsjälv för att jag känner att det blir skönt med höst. ja, jag hatar migsjälv för det. hatar även att jag tänker så helvetes jävla mycket. för mycket. energi åt onödigt. hatar att jag då inte kan tänka på viktiga grejer. men idag har jag och alina suttit i min säng och pluggat, ritat osvosv. imorgon tänkte jag hämta bilderna. hejdå.
jag igen. men liksom när man har typ 20 läsare så känns det som att det gör inget att man bombar bloggen med sigsjälv.

jag försöker, men förlorar varje gång

2011-08-30 @ 20:09:41
EN HÅRD DJUP STOL. den är för hård och för djup. inte ens tre kuddar gör det mjukare. träsmak i rumpan efter tio minuter.
jag är så oinspirerad. tom och bortsprungen. liksom vilse. jag vet inte. ida skrev om några sorts paralella känslor.

håret...................

2011-08-29 @ 19:27:51
TVÅ LEKTIONER, TYP TVÅ OCH EN HALV TIMMA. varje måndag. det var så skönt att kunna ha all tid och kunna ströva runt på götgatan. shoppa och fika. utan att det blev sent eller kändes stressat. jag lär ju ha ett fåtal hundralappar kvar. väskan blir tyngre och den rosa plånboken allt lättare. det var nog bra grejer iaf.
mitt väldigt märkliga hår. som vill allt annat än vara snyggt. hejdå.

ursäkta mina hysteriska gifer

2011-08-28 @ 22:14:39
MED DROPPANDE HÅR STÄLLDE JAG MIG BALANSERANDES PÅ TÅ FRAMFÖR SPEGELN. med saxen i handen. måttade lite med ögonen. av med det. bort med det. mitt hår har inte varit sigsjälv den senaste tiden. det behövde släppa några centimeter. det är fortfarande blött och jag har ingen aning om hur det blev. 10 centimeter kanske. om ett tag vilja klippa lika mycket till. förnya förändra förbättra. gonatt.

-

2011-08-26 @ 23:50:58
DET VAR LIKSOM SÅ BRA. så fint och mysigt liksom. dock dryga korta tjocka tanter som var allergiska för rök.
spårvagn. tunnelbana. buss. nacka forum var gömt i en tjock dimma. vägen hem från bussen var suddig.
tio veckors-helt-fel-rutiner-vad-gäller-att-sova (vilket iof är helt rätt på lov) har verkligen straffat sig nu. vaknar med huvudvärk och klarar knappt av att göra något efter skolan. känner mig nästan sjuk. jag ska sova denhär helgen.
jag råkade ha krage igen. och fick en diamant lite snett i pannan. ser allmänt olycklig ut. trött.

asså typ höst och grejer

2011-08-25 @ 18:25:57
JAG FÖLJDE EN VIT FJÄRIL UPPFÖR GRUSGÅNGEN TILL DEN BLÅA DÖRREN. ett flygplan dånade ovanför huset. ja, lite för nära, jag blir så rädd för förnärflygande flygplan. kaffet i den mångfärgade koppen innehåller ingen mjölk. äpplet lutar sig mot bordskanten, halvätet, det har börjat oxidera. marken som borde vara ren och fylld med gula blommor börjar fyllas på av gula löv istället.
jag är så trött på allt oförklarligt. trött på olösta, obesvarade gåtor.

vit krage

2011-08-25 @ 17:49:41

två av tre engångskameror inlämnade för framkallning. den tredje försvann i ett virrvarr av festivalmänniskor.

2011-08-24 @ 20:43:24
OM EN VECKA SITTER JAG MED ETT GÄNG. närmare bestämt 54 bilder i min hand. kommer sakna och skratta, ja främst skratta. ena kameran som var laddad med emmabodabilder. och den andra med mestadels portugal. och även stockholm. jag längtar oerhört.
bild från jossans engångskamera! hihi

fin familj. fint halsband.

2011-08-23 @ 21:44:43
sneda ögon och en mor i farten.
ba ser fett muskulös ut med fin mamma och bror på varsin axel.
allmänt stor-blå-ögd tjej som biter i sitt nya halsband. och inviger sin nya tshirt. jag vill ha den imorgon. tyck inte att jag är äcklig för att jag har den på mig nu. asså... aa.. palla mig. hejdå.

tjohej

2011-08-23 @ 19:46:35
TVÅ LEKTIONER OCH STADSHÄNG. bakom varsina solglasögon spatserade jag ida och jossan längs söders gator. lite standard, monki och weekday på götgatan. för att sedan traska till hornsgatans alla secondhndbutiker. en poncho och en tshirt(där armarna kipptes av) landade i en stor påse och axlarna blev trötta och krampaktiga.
jag dansade lite i gräset när jag kom hem.
jag ställde mig i stentrappan med mina docs. påsar. väskan. solbrillorna. julgranshår. den blå jackan från portugal. och den ljusrosa blus/skjort-kläningen med shorts under. kände mig fin. men ser stel ut.

..

2011-08-22 @ 21:41:43
DET KÄNNS OKEJ. ja det känns ganska bra att börja skolan igen. faktiskt. vi fick scheman och fick hälsa på två nya tjejer i klassen. imorgon tänkte jag åka in till stan, om jag så måste åka själv, och köpa en kaffe och kolla i fina secondhand butiker.
idag hade jag på mig min avslitna-armar-skjorta. och tröja över. så den blåvit-randiga kragen stack upp över.
jag vill kolla på the breakfast club igen. även om jag såg den igår. ny favorit helt klart! den var så bra.
jag, amanda och hannah lagade god middag hemma hos mig idag. det var gott. sen gungade vi i parken. wendy grävde hål i sanden.

tankspridd

2011-08-21 @ 20:50:44
JAG TÄNKTE BESKRIVA MIGSJÄLV SOM TANKSPRIDD. det lät rätt men betydelsen var helt fel. jag kan inte påstå att jag varken är okoncentrerad eller disträ.
vad jag ville säga var att det bubblar av tankar i mig just nu. jag försöker komma på vad skola betyder. försöker komma på något att göra ikväll. försöker manipulera mitt hår att torka. försöker koncentrera mig på om jag ska kolla på tvn. svara på detdär smset. ringa någon. skrika till leo att sänka volymen. vara uppdaterad på facebook. läsa bloggar. ska jag klä på mig?
jag vet inte. jag orkar inte. jag antar att jag laddar inför skolan. själv. hemma. dricker kaffe och sitter i fönstret. kanske ser en film eller så.

sextonfyrtioett

2011-08-20 @ 16:41:02
IGÅR VAR DET FEST I FESTTÄLTET HOS AMANDA. det var storm ute och jag gick och la mig genomblöt. med det var så sjukt kul och vi dansade massa.
jag hade aldrig någon riktig tidsuppfattning. men klockan var kanske bara två när vi kom in. jag harriet amanda jossan och ida. i underkläder låg vi på köksgolvet och åt rostade mackor. på morgonen gjorde vi en kanske 10punktad lista med neongul tush, på vad vi ville äta. sen åt vi flottig frukost och städade tältet. jag är hemma nu och äter persikahalvor och chips under ett mjukt stort täcke. jag är trött och tänkte sätta på lite film. jag är biosugen. jag vill gå på bio ikväll. hihi
när jag chillade i min lite klippta skjorta. posar liksom. diskret-posar.

den var rosa, himlen

2011-08-18 @ 22:39:45
JAG KAN INTE LÅTA BLI ATT SMÅSKRATTA ÅT MIGSJÄLV SÅHÄR I EFTERHAND. jag måste sett så lustig ut trampandes genom vattenpölar i mina svarta docs. det småregnade ju bara. det skulle ju ändå sluta regna snart. jag tar en promenad från riche till slussen efter att ha serverat en sen lunch till min bror och två vänner och själv ha avnjutit en kopp kaffe. jag har ju min tunna svarta sjal i värsta fall. så mycket värre kan det inte bli. där stod jag under ett stort träd med ett dussin andra människor som väntade på att skyfallet skulle upphöra en bit från berns. jag tänkte inte längre. jag slängde min sjal runt huvudet och gick snabbt genom spöregnet. rött. ljus. vid. varje. övergångsställe. jag hade nu vänt, avvikt från planen att gå och istället gick raka vägen till östermalmstorgs tunnelbana. som en olycklig droppande hund ställde jag mig i trängseln på tåget. jag hade svårt att andas och kände hur vattendropparna letade sig ner i nacken och under jackan. under tröjan. det var sol i gamla stan. och i slussen. det var en regnbåge på andra sidan vattnet.
sedan att jag kom hem har jag legat i min säng. eller ätit. eller suttit i mitt fönster. sista dagen på jobbet imorgon. sedan ska jag dansa hos amanda.

forget the things that get away. don't dream of yesterday

2011-08-17 @ 19:33:20
JAG HAR JOBBAT OCH TRÄFFAT IDA IDAG. druckit otaligt många koppar kaffe på jobbet. åt macka i gamla stan och pratade på café mineur med ida. nu ska jag sova lite. och kolla på skins. hejdå.
random tumblr-bild typ. om nån vill ha lite musik.. lyssna lite på det häraaa 1 2 3 4 5 6 7 (sjukt blandat)

there's a limit to your love. like a waterfall in slow motion. like a map with no ocean.

2011-08-16 @ 21:47:13
VÄCKT AV EN SKÄLLANDE HUND. leo gör ingenting. han trycker in hörlurarna och höjer volymen. fortsätter spela. brrr. brrrr. brrr. jag väcks nu stället av att leo smsar mig från nedervåningen. klockan gick 20 minuter för tidigt och de orangea siffrorna visade att klockan bara var en bit innan tolv. somnar om och väcks av det där vibrerandet på nattduksbordet igen. mamma vill att jag går ut med wendy.
ruskigt oväsentliga meningar om min morgon. godnatt, typ.
och där stod jag i en avklippt skjorta och jeansshorts. och här sitter jag, svartvit och ser allmänt olycklig ut.

holy moly me oh my, you're the apple of my eye

2011-08-15 @ 21:32:38
JAG LIGGER UTSLAGEN PÅ SOFFAN UTAN BYXOR I EN GRÅ FARFARSTRÖJA OCH BULLE-PÅ-HUVET-À-LA-EMMABODA. jag är så sugen på att sitta på en trång balkong någonstans på söder och tare lugnt liksom. jag vill lägga mig på golvet och kolla på skins. jag ser inte fram emot att jobba onsdag till fredag, men tiderna var hyffsade och det blir väl soft att casha in lite.
ännu en gif på lilla mig idag när jag chillar på golvet med min hund.
när träden blivit gula och röda ska jag klippa av mitt förfärliga hår. tror jag. om jag vågar. jag och ida. det ska bort. höst/vinter fräsha helt enkelt. jag vill klä mig i rött, på ett eller annat sätt. en mockajacka med fransar. eller en mockaväska med fransar. det blir secondhand-race och loppisar.

ett runt ostadigt bord som stöddes av ett cigarettpaket

2011-08-15 @ 20:26:00
EN SNABB SLÄNG IN PÅ WEEKDAY. vi fastnade på götgatan, närmare vbestämt på fåtöljen. där det dracks kaffe och pratades om ytterst fina ting. jag och ida satte oss på en ovanligt fullproppad buss, när vi lämnat jossan, med hungriga magar satte vi oss och åt pizza för att sedan kila ut till stugan för myskväll. runt tiotiden kom harriet också.
tack ida för lån av bilder! hihiihi

torsdag

2011-08-12 @ 13:02:40
EFTER TVÅ DAGARS SOFFHÄNG MED KAFFE OCH DATOR LA JAG BENEN PÅ RYGGEN. haha, det är så knasigt, känslan av att sätta den röda plastfickan mot den lilla blåa ytan och höra blippet igen. kliva på buss och befinna sig i slussen igen. i stan. i stockholm. åka tunnelbana efter tunnelbana. se staden försvinna i mörker och gnistrande lampor. hannah, amanda, harriet, jossan och jag letade efter någon mysig servering. mycket var fullt och vi slog oss ner på baresso. åt och skrattade till minnen från emmaboda. att försöka åka vidare gick inge bra. vi ställde oss uppe vid katarinahissen och förundrades av den vackra vyn. bussen hem för att möta upp lite killar. vandrade hem i skurus backar och slutade i min stuga. jag minns inte så mycket för jag var trött. hehe.
idag skulle jag ha massa planer. en har redan gått bort, alina kunde inte. jag taggar inför kräftor och häng i amandas partytält ikväll. hihohoo

.

2011-08-10 @ 23:58:46
FÖR ETT HALVÅR SEDAN LÄSTE JAG EN BRA MENING I EN BLOGG. jag hade sparat den och hittade nu den i ett virrvarr av citat. jag ville använda det. för jag är i någon förjävligt jävla snuskig håla just nu. en håla av tankar som inte vill lämna min hjärna. jag vill sätta på mig den ljusgråa luvtröjan med en jeansjacka över. sittligga i en däckgunga och prata med de gnisslande kedjorna. viska hur jag känner. och ingen kommer behöva lyssna.

"Tänkte att i natt sitter jag nog i fönstret och röker, eller skissar i ett randigt block utan sudd. Är svår. Och bara allmänt levande."



"ibland är man snygg. ibland är nu." - ida hillborg

2011-08-10 @ 13:32:32
JAG SKA REDIGERA LITE MOBILBILDER NU. det blir väl en bunt från den senaste månaden. lär slänga in bilder i gamla färglösa inlägg som de två senste. hihi.
det är så obeskrivligt skönt att vara hemma igen. portugal var så himla bra på alla sätt och jag har så många fina minnen nu.
updatear lite här med att jag lagt upp bilder nu på några inlägg. från skåne, emmaboda och portugal. jag har dock inte tagit så mycket bilder som jag hade velat. men jag ska göra slut på min sista engångskamera sen ska det framkallas! fan jag orkar inte med min förkyldning. jag ska trotsa den och hitta på en massa roliga hyss. heheheh. busa dansa mysa och träffa alla saknade finisar.

trött förkyld tjej. ändå glad, hihi

odeceixe

2011-08-06 @ 21:57:40
JAG BÖRJAR SAKNA GAMLA RUTINERNA. vakna efter lunch och äta något som då ska kallas frukost. starbucks-muggen fylld med kaffe. sitta med snabbt internet, liksom fördriva tiden med ingenting. ta spontana fikor i stan och promenera runt i stockholms gränder och hålor. jag saknar att dra upp det stora rödrutiga duntäcket över öronen innan jag somnar i ett svalt stökigt rum. ta den opumpade cykeln uppför och nerför i skurus alla backar.  men jag har det så jävla bra här. sola, surfa och bada i enorma vågor, äta lunch med utsikt över färgglada parasoll och handdukar,  kika runt i små små butiker med souvenir-saker. god mat. vår standard-internet-trappa. lata sena kvällar liggandes i filtar på balkongen och äta chips och prata. det är så skönt att ha någon som man kan prata med om allt, och även om man liksom redan pratat om allt så har man mer att prata om. knasigt att förklara, men det är så bra.  vi sitter på balkongen och äter konserverade persikohalvor.  förövrigt hatar jag blogg.se som vägrar lägga upp en bloggapp som skulle kommit i mars. det suger. hehe, hoppas det är skönt hemma i sverige, saknar alla fina människor. tillbaka på svensk mark på onsdag. hohhooohooo
två förväntansfulla småbleka tjejer sätter sig på planet mot faro.
första kvällen försöker vi göra oss hemma i lilla byn. vi hittade en skylt med en sk unifish. den var fin tyckte vi.
massa strand. så himla underbart.
jag tog lite förmånga bilder i dendär spegeln.
standard trappen med internet.
fin utsikt dygnet runt.
chillar med persikohalvorna.

det ryktades om storm

2011-08-02 @ 09:37:06
DET BRÄNDE I AXELN OCH JAG MÅDDE ILLA. låste upp den blåa dörren så rutinerat, fullständigt tappade allpackning, de tre svarta väskorna. klev in i köket och där kom tårarna. jag känner inte till någon orsak men något måste ha chockat mig, eller fått mig att sakna eller eller eller. det är ett mysterium, när jag faller ihop på den blåa trasmattan bredvid mina numera bruna converse och gråter som ett barn. jag har velat berätta om emmaboda sedan jag kom hem nu. det går miljoner tankar genom huvudet och jag vet inte var jag ska börja. mycket kommer förbli hemligheter. men jag kan berätta att de fem dagarna på festival, var så bra. lera, regn, fukt, hårt underlag, ett förfärligt fågelbo till hår, det låter illa men jag kan inte låta bli att sakna det så absurt. brassestolen och en morgoncigg, sporadiska drinkar och kavli tomat&mozzarella-ost på de runda mackorna, eller fruktcoctail. när morgonen blivit dag och värken från den hårda kudden börja komma, då kanske det var dags för något band, eller att gå till stan, eller köpa nudlar, eller röka vattenpipa. många kvällar, när alla band hade spelat, hängde vi hos de sex vännerna och vidar. det var trolldom, hångel, lekar, skratt och tårar. jag vet inte längre vad jag ska skriva, men jag har haft det så jävla bäst! och om några timmar sitter jag på flyget till portugal. hejdå alla fina, och tack alla som gjorde emmaboda så fantastiskt. (håller tummarna för internet i portugalloooo)
bilder från iphonen. lite gummistövlar, tält, band, vattenpipa och slutligen blå himmel.

RSS 2.0