17

2011-12-31 @ 00:23:18

jag har ställt in mig så mycket på att bli arton att jag nästan tror att jag ska bli det. 0813 är jag sjutton jordsnurr, vintrar, år och vad som känts som en evighet. det plippar och ploppar i telefonen och jag har femtonmiljoner fjärilar i magen just nu. är så himla glad. nu är det bara 366 dagar till efterfesten. åh. dör vad jag är glad. hihihi


en dag kvar

2011-12-30 @ 14:51:11
dricker kaffe och äter grapefrukt och avokado mest hela tiden. imorgon fyller jag år och ska äta middag med lite vänner. sen verkar det gå utför. alla verkar ha planer men ingat som man kan tänkas inkluderas i. nej.

.

2011-12-28 @ 17:22:43
håller inte koll på vilken dag det är längre. bara antalet dagar tills jag fyller år. vet heller inte vilken årstid det är. om jag åkte bil genom en sommardag, kommit hem i en blåsig höstdag, gått och lagt mig i en tidig vinternatt, vaknat i en grå kall vårmorgon, och om mörkret nu beror på att klockan passerat långt efter middag i början av maj eller om klockan är fem i mitten av vintern. bara att det blåser om nätterna och att den kyliga luften river i fingertopparna.

lite telefonbilder

2011-12-28 @ 14:56:04
fredagkväll- satt med kaffe och gav upp klädhögen. lördag 6.30- vägrar gå upp
bilresan som tog ca fem timmar. batterierna på mobilerna tog slut innan vi ens kommit fram
vi drack kaffe ur fina gamla koppar mest hela tiden, och tittade på fotografier, detdär är pappa och mamma för länge sedan
vaknade upp under mitt vanliga täcke jag alltid har hos mormor. och de så himla himla fina kopparna
och idag har jag åstadkommit detta. karikatyren på leo som jag snabbt gjorde igår. och denna tjej här som jag lyckades skissa ihop idag.

helt sprudlande lycklig

2011-12-28 @ 14:35:27
jag fick känslan av att vilja skriva hur mycket som helst. för av okänd anledning är jag så himla glad just nu. jag vet faktiskt inte varför. igårkväll satt jag och snabbskissade vid matbordet. så med blocket och alla blyertspennor framme satte jag mig med fem avokados(inspirationssak, vet ej) en kopp kaffe och ritade igen. har ätit finnkrisp med massor av avokado på och suddat och stompfat ut skuggorna. jag är bara så himla lycklig, lyrisk och studsig. ja, jag vet inte.
ikväll ska jag gosa med harriet och jag fyller år om tre dagar(!!!!!!!!!!!!!)

-

2011-12-28 @ 01:49:42

har dansat runt här på det knarrande trägolvet till musik och plockat disk efter timmars sittande runt matbordet. jag studsar och snavar som om jag vore sådär bra full som man kan lyckas bli. sjunger högt och beundrar min nya skjorta som jag fick i julklapp/present från en familjevän. och åh den är så fin och jag kände mig så fin i den. så nu ska jag lägga mig under det rödvit rutiga duntäcket och kommer antagligen inbilla mig en fruktansvärd huvudvärk imorgon när jag vaknar. eftersom att jag blev så himla full. godnattis


tisdag

2011-12-27 @ 17:51:58
någonstans där sedan jag lämnade stockholm började jag knappa in ett inlägg om min jul om hur jag hat-älskar den osv. det slutfördes aldrig och försvann. nu dukas det upp för annan middag, hemma. hade inte min mobil så mycket under jul så det blev inte så mycket bilder. ska försöka skrapa ihop något senare!
det är så skönt att vara hemma igen

hej

2011-12-23 @ 15:21:17
jag tänker sitta med min huvudvärk. femton koppar kaffe och packa min väska. klockan åtta på morgonen bilar vi ned till skåne. trevlig början på julafton. sex timmars bilfärd. men det ska bli skönt att bara komma bort från allt. träffa mormor. gå långa skogspromenader och dricka kaffe mest hela tiden. när jag kommer hem ska jag ta igen alla pussar jag inte fått. men det kommer jag inte. okej, hej jag är otydlig och ingen läser ändå det här. hejdå.

.

2011-12-23 @ 13:27:56
jag gråter skakar och kräks. nästan. mamma visade denna video och jag blev bara helt kall liksom. ställd. chockad. upprymd. fick gåshud. grät. ont i magen. jag vet inte varför jag reagerade så på det. men det var så mäktigt och jag och mamma har redan planerat att åka till belgien i juli 2013. 
men okej. nej jag är inte efter och hitta tomorrowland nu. men jag har inte sett den videon förut. förlåt.

såhär glad

2011-12-22 @ 17:22:50

är såhär glad för lov nu. har ätit min mage full på buffé med fina personer och även vandrat omkring lite själv i stan i väntan på min buss som aldrig går. ikväll vill jag bara gosa, har ingen att gosa med så tänker lägga mig och gråta lite och späda ut mitt kalla kaffe med tårar.

.

2011-12-21 @ 18:06:12
så. bra. nu är hela sidan fylld med mig och mig och mig. för jag har inga vänner. hejdå

död död död

2011-12-21 @ 17:26:22
imorgon blir det jullov och det ska bli så himla himla skönt. jag har verkligen ingen energi. min förkyldning har bara blivit värre så nu ska jag hava i mig tio gånger mer te än förut. sen ska jag äta skagen. har fått många onsdagskramar tagit onsdagsfika osv. så jag är ändå lycklig. hihi, hejdå.

.

2011-12-20 @ 20:43:00
har handlat julklappar med leo under mina hökarmar. jag har kaffe abstinens, men kommer inte somna för ens klockan fyra imorgon om jag skulle dricka det nu. stora mängder te på ingång. och skulle gärna mot ta en tisdagspuss. två dagar till jullov, åh. fyra dagar till julafton och elva dagar till min födelsedag. och 377 dagar tills jag blir arton. det suger men jag längtar så mycket.

måndagssnö

2011-12-19 @ 19:19:49
när man en måndagmorgon vaknar under ett snötäcke. när det knarrar sådär härligt under skorna. när man kupar händerna för att krama en snöboll trots att man inte har några vantar och sedan håller på att tappa fingrarna av kyla. när man kliver ut ur den blå dörren och känner att ingenting kan gå fel idag. ingenting.
men idag skulle jag behövt en måndagspuss. egentligen flera stycken. men istället ska jag ha alina här och dricka alldeles för många koppar te, i hopp om att lindra min förkyldning. och lyssna på min lista som står på mest hela tiden.

söndag

2011-12-18 @ 14:21:58
godmorgon säger jag, även om solen snart går ner. denna dag kommer bestå av en stor mängd kaffe. plugg med harriet som snart kommer hit. och säkert lite knaprande på mitt julgodis som jag gjorde igår.

fredagsfestligheter

2011-12-16 @ 18:09:41
slevar i mig tortellini och gör mig sisådär i ordning lite granna och snart springer jag till bussen för att kolla på spelning i orminge. sen vill jag dansa
fråga ej om min stela arm, den bara är.

.

2011-12-15 @ 19:08:32
vill bara få en torsdagspuss nu.

-

2011-12-15 @ 16:21:11

mina händer åldrades nyss femtio år på tjugo minuter. all färg jag någonsin haft på min kropp är helt borta. det hjälper inte att pubra lite färg i ansiktet. "oj vilken brun tjej, med grå/blå händer". efter att grådagens näringupptag var lika med noll är lika så min energi idag. jag vill inte vara mer i skolan. jag orkar inte det.


ingen motivation

2011-12-14 @ 20:41:06
hoppas ni fick svar på det ni frågade. vissa frågor valde jag att ta bort och vissa har jag säkert missat. tack för att ni bombade kommentarsfältet, det var super kul att läsa och svara.
idag har jag legat under en grönrandig fleece-filt hela dagen. värmt samma kaffe flera gånger. och inte fått i mig men än en macka, en banan och några godisbitar. jag har samlat ihop några bilder som jag får framkalla. jag längtar så till nästa vecka. min hjärna har redan lagt skolan på hyllan och gett upp. jag hade kunnat skriva en uppsats idag, på bara två A4, men jag gjorde inte det. jag har ingen motivation. för någonting.

svar

2011-12-14 @ 14:49:27

hur mår du? för tillfället ligger jag i en pluffsig sak med kuddar och filtar och mår inte alls så bra. men jag är förväntansfull inför så himla mycket. och förvånad över att jag ens fick några frågor!

 

vad går du för gymnasium? jag går i tvåan på nacka gymnasium, med inriktning bild och form.

 

har du haft ett jobb och isf var? jag jobbade ett halvår på riche för ett år sedan, har extra jobbat lite i somras och nu i vinter börjar jag igen. 12.00-18.00 birger jarlsgatan 4. jag sitter dock i garderoben nu, förut var jag nissa.

 

vad vill du jobba med när du blir stor? om jag fick välja vad som helst, så skulle jag vilja jobba inom något estetiskt. konstnär eller så. men jag har väl kommit underfund med att det aldrig skulle gå för att jag inte är tillräckligt duktig.


har du någon bucket-list? jag vill åka jorden runt, hoppa fallskärm. kommer inte på så himla mycket. det kanske kommer upp en lista någon dag!

 

vad vill du göra i framtiden? inom den närmaste framtiden vill jag bo i en fin lägenhet på söder med någon så himla fin person. ha ett jobb som jag gillar och sedan börja bocka av min bucket-list.


om du bara fick lyssna på en och samma låt för resten av ditt liv, vilken skulle du välja? alltså detta är ju så himla svårt. men någon morgon i veckan queueade jag samma låt säkert fem gånger på varandra.

 

har du varit på någon festival? i somras var jag på emmaboda med ett gäng bra tjejkompisar, vilket faktiskt var min första festival. kommande sommar ska jag dit igen med ungefär samma tjejer. det var så himla skön festival så jag tänkte dra det säkra kortet och köra på samma igen!


bästa konserten / festival akten du sätt? bon iver 4 november i annexet.

 

vilka länder har du varit i? de största resorna var nog, mallorca när jag var ungefär 2, med mamma, det finns jättefina bilder. kanarieöarna i 6års med familjen. sydafrika med familjen i trean. thailand och malaysia med familjen och familje-vänner i feman/sexan, lite osäker. florida i åttan. england med tre tjejkompisar, sommarlovet till gymnasiet. och den bästa resan var portugal med harriet i somras!


vad har du för kamera?
jag har en canon 1000D, men suktar efter en nikon d90, eller någon annan väldigt bra som kan filma.

 

vad är din favoritglass? gillar riktigt chokladig, eller riktigt vaniljig eller kaffe-glass. glass är något vi aldrig har hemma..

 

gillar du päronfestis? inget jag druckit på jäätte länge, men ja självklart!

 

när drack du alkohol första gången? jag umgicks inte så mycket med folk som drack tidigt, utan jag började väl på riktigt i ettan. hehe duktig.

 

vilken låt dansar du helst loss till på en fest? jag har nog ingen speciell party-låt. dansar till det mesta. säkert någon mainstream houselåt.

 

vilket är ditt absoluta favorit café i stockholm (ingen kedja)? café mineur i gamla stan är fantastiskt mysigt. älskar små kryp in med gosig inredning. det finns ett väldigt mysigt någonstans, ovanför slussen, efter katarinahissen osv. minns inte vad det heter.


vilken är din favorit gata i stockholm?
götgatan är alltid lika fin oavsett väder. hornsgatan har bra secondhand butiker. jag gillar att strosa runt överallt istan, men någon gata på söder i alla fall.


vad gör du under din fritid? dricker kaffe, det är ungefär vad jag gör. handlar upp mina pengar på grejer jag ändå ångrar när det är försent. vandrar runt i stan. ritar. gör femton nya spotifylistor. är med mina fina vänner. osvosv.


om man träffar dig/ser dig på stan, ska man hälsa då? eller blir det stelt? det är klart man ska hälsa, jag har dock tappat mitt sinne för att komma ihåg ansikten och namn, så bli inte arg.

 

vilket ord använder du mest? något speciellt ord vet jag inte. använder ”åh” ”gos” ”fin” och jo, nu kom jag på ett ord: ”himla” det använder jag mest hela tiden. det märks nog tydligt i detta inlägg.

 

jag har fått flera frågor angående min oskuld. och jag känner, varför inte. folk verkar ju nyfikna, även om de är oseriösa, möjligtvis. men nej jag är inte det och mer får ni inte veta!

 

vad är du mest nöjd med på din kropp? jag har funderat på det så himla många gånger. ibland är det min mun och ibland mina ögon. jag har så himla mycket onödiga komplex över min kropp och kan inte ens säga något jag är nöjd med…

 

vad önskar du dig i julklapp? jag har önskat mig parfym, lysande jordglob, läppstift, att få göra om mitt rum, årsförbrukning av kaffe. och några svårare, att bli 18 snabbare och få en pojkvän.


vad gör du om du är ledsen? gråter floder, gärna till musik så det blir ännu värre. jag grottar oftast ner mig i mina ”problem” alldeles för mycket. men det går alltid att skriva av sig här, och det har väl blivit rätt mycket så senaste tiden.

 

har du någonsin haft sexuellt umgänge med en dvärg-häst? haha, nej det har jag inte. inte säker på om det är något jag strävar efter heller…

 

varför är du snygg? haha, tyckte det var kul att jag fick denna fråga två gånger. jag har inget genialt svar på det, men tack.


har du kille? nej, jag har ju inte det. men jag är så himla sugen på att vara dödskär i någon och vara med den mest hela tiden.


hur ser din dreamguy ut? jag tolkar detta som utseendet på honom. och det låter så himla ytligt, och överdrivet. men om jag verkligen fick välja, det ska ju vara drömkillen trots allt, så blir det lite så. helst riktigt mörkt hår och riktigt mörka ögon, eller blåa. inte allt för lång eftersom att jag är så himla kort, men helst inte kortare. en fin nacke. en bra kropp och bra stil. så om detta stämmer in på dig så är det bara att säga hej.


vem är din bästa vän? jag tycker inte om att sätta en titel på vem-som-är-min-bästa-vän. jag har oftast någon som jag är närmre än med någon annan. men jag har mina närmaste vänner som jag kan räkna till på mina fingrar.


berätta om ett sorgligt minne du har? antagligen var min morfars begravning det värsta jag varit med om.

 

favorit bloggar jag läser bloggar som inspirerar mig, i bilder och text. även mina bra vänner. vill hitta nya bra! hjälp mig, tipsa! de här bloggarna är bara några av alla bloggar jag följer.

ida , josefinisabellaflora , isabelleharriet

 

favorit tumblr min tumblr så finns det en flik med favoriter. har dock slutat tumblra. tyckte det blev tråkigt och enformigt.


om du var en dvärgpippifågel och bodde i ett pittoreskt hus i en dal utanför staden minsk på vishan, vad skulle du föredra: att äta frön doppade i choklad eller att dansa boogie med frank andersson på en scen inför två pungfåglar? det får nog bli fröna i choklad. kan den som skrivit denna snälla säga det, haha.

 

hur firar du lucia i år? igår satt jag på ett fik och pluggade tills jag fick skrivkramp och fick feber. så min lucia var inte så festlig.

 

vart skulle du helst vilja resa i 2 veckor med din lover? nu har ju inte jag någon sådan. men jag är väldigt sugen på frankrike. jag vill åka till paris, men får hålla ut till mars då jag åker till nice! egentligen vill jag bara komma bort från allt just nu. skulle bara behöva åka till något som inte är hemma. där jag inte hittar och kan se nya saker. någon stuga någonstans i sverige skulle inte sitta fel. någon som vill bjuda med mig?

 

när man ser dig i skolan ser du alltid så sur och hård ut men, när man läser din blogg så är du rena motsatsen. varför är det så viktigt att ge ett sådant "tufft" intryck hela tiden?

och en annan sak; måste du hela tiden vara med folk som har samma klädstil som du? för kläder verkar vara väldigt vesentligt för dig. annars när man har läst en hel del av det du har skrivit så verkar du va en fin tjej!:) förutom det sista så var det kanske inte det finaste att höra. jag vill inte gå runt och se sur ut, det är verkligen inte att jag vill ha ett tufft intryck. men senaste tiden har jag varit lite småsur och nere för ingenting egentligen, så det är förståeligt om jag ser sur ut, hehe. och det där med kläderna förstår jag inte riktigt. jag är mest med min klass i skolan, jag kan inte tycka att vi har väldigt lika kläder. men det är ganska naturligt att man inspireras och influeras av de i sin omgivning. och tack för det sista!


cola eller pepsi?

pengar eller kärlek?

kaffe eller te?

utsläppt eller hästsvans?

godis eller chips?

svart eller vitt?

kött eller fisk?

fest eller hemmakväll

alkohol eller alkoholfritt

vinter eller sommar?

apelsinjuice eller äppeljuice?

pasta eller pizza?


frågafrågafråga

2011-12-12 @ 14:28:45
jag skulle så vilja ha en frågestund. men jag skulle inte få några frågor. vem skulle fråga? man får ju vara anonym. okej, nu uppdaterar jag detta inlägg till en frågestund! fråga på om allt möjligt! hihi stopp och tack!

ånger

2011-12-12 @ 00:17:24

jag hatar känslan av att ångra saker. jag ångrar saker så inerligt. det är nog bland det sämsta med mig, jag ångrar för mycket. och jag tänker för mycket. men jag ångrar så att jag inte skrek de där orden när jag hoppade ner för bryggan i det sommarvarma vattnet. och från en försommar till en sensommar många år senare, hur jag inte bara vägrade åka hem och fortsatte med tåget.
måste sluta tänka. helt enkelt. jag ska göra listor, och gå egen-terapi för att hjälpa mig själv från detta.
och jag kan inte sova. men jag säger godnatt ändå.


promenad

2011-12-11 @ 20:09:18

mina fingrar trycker krampaktigt mot bokstäverna. genomfrusna händer. rödspräckliga, matchande till nagellacket som redan börjat skavas av och snart bildar små öar. i ungefär en timme har vi cirkulerat runt i stockholms vråar och hörn. dansat till kungsträdgårdens spelande av silvia och doften av brända mandlar. mår så himla bra just nu, sittandes på bussen hem efter att ha kramat hejdå av harriet. händerna kliar av kylan som mötte värme. godmorgon/godnatt vinterland funkar rätt bra en söndags-kväll också.


vinterkyla och kärleksvärme

2011-12-10 @ 16:58:47
nu vill jag ha massvis med snö
som jag kan göra snöänglar i
kasta det på någon
som sedan kramar mig
och vi värmer upp varandra
medan snön faller över våra huvuden
vi håller handen var vi än går
stannar ibland
och pussas
jag vill ha snö och någon som värmer mig i vinterkylan

-

2011-12-10 @ 15:26:34
jag är så himla på hugget vad gäller musik just nu. jag är inne på allas spotifylistor och snor musik. har gjort fyra nya listor senaste tiden med olika genrar. okej nu ska ni få alla mina lyssningsbara listor. i ordning, med de jag gjort först och så blir de yngre. osv. och, ja, jag är sämst på att namnge mina listor.

kallare än minusgraderostrukturerat✭när jag känner mig festligi landet baguette
☺bland maskrosor och annat på en sommaräng - höstkramdo you know what's hardcore?me shoving an elephant up your sister's back door - dubbing love fuckstep
godmorgon/godnatt vinterland - och här är min nu senaste som tydligen skapades för 18 timmar sedan. den ska man alltså kunna somna och vakna till. måste slipas, för jag märkte att vissa är opassande. det är massa gamla låtar så jag måste hitta nya sova/vakna låtar nu! hejdå

lite får man sakna

2011-12-08 @ 17:16:27
tja. posar inte. nej. och ja, sommar, något som jag lider av saknad av.

transparent

2011-12-08 @ 16:19:00
jag har känt mig transparent. inte osynlig, bara transparent. vet inte varför, jag har bara så himla löjligt lätt att känna mig bortglömd när jag blir det minsta utelämnad. som snön som inte kommit, den har blivit bortglömd och utanför(låter som att snön blir mobbad - och nu var det som att jag blir det. jag blir inte det. det är jag som får för mig att jag är en ensam sorglig grå människa - vilket jag kan vara). så himla lätt att inte förstå att alla kan inte vara med mig hela tiden. jag vet inte, men känner bara lite så. hejdå.

bäng bäng

2011-12-07 @ 22:34:18
jag skjöt nyss mig själv. bäng bäng. med en banan mot huvudet. bäng bäng. att komma hem från att ha tränat. vara mör i varenda jävla lemm utan att ha ansträngt sig och sedan sätta sig och läsa franska. ord text förståelse lyssna skriva teori verb adjektiv böja former. allt som bara virrar omkring i min lilla hjärna som har så mycket annat att tänka på just nu.
jag har kommit underfund med att jag inte är gjord för skola, att läsa och lära mig när han och han och hon och dom var födda osvosv. så jag drog ett spontant beslut och sköt mig med min banan.
jag hjärta min rosa munkis. alltså åh, världens skönaste. och det finaste är att min 60 åriga franska-lärare har en likadan fast i en annan färg, och i skolan. hon är fin. på många sätt, förutom franska-delen. (fast jag vill verkligen lära mig franska flytande, sååå jätte gärna)

godmorgon

2011-12-06 @ 12:00:00
idag börjar jag halv två med franska, vilket är min enda lektion idag. så jag har passat på att äta god frukost i lugn och ro med mamma som sällskap. hejdå

vinterland

2011-12-05 @ 19:25:00
för fem minuter sedan stod jag i extas och eufori och skrek på glasverandan. för det snöar. alla har pratat om att det snöar överallt, men jag har inte sett det, har inte trott på det. nu snöade det. jag har nog aldrig riktigt blivit glad över att det snöar, för vanligtvis gillar jag inte snö. men att man femte december, står utan snö under sina skosulor har känts ovanligt och tomt. kylan har bitit i öronen, men inte tillräckligt för att det ska bli ett vackert vinterland.
snö är vackert när det bara ligger där. snö är vackert när det blåser runt utanför fönstret. snö är vackert när det glimmar som småsmå diamanter på marken om knastrar när man tar de första stegen på det. snö är vackert när det lyser upp gatorna av att bara vara så himla vitt.
hela december kan det få vara riktigt mycket snö, sen får det gärna försvinna. utan att det blir brun och blött.

söndag

2011-12-04 @ 19:39:55
alltså ni är ju så himla fina. tack för fina kommentarer, verkligen. blir så himla glad, så himla himla glad.
igår förde vindarna och regnet mig in till stan och ner i harriets soffa. vi gick ner och köpte sushi och julmust och satte oss framför nervdrypande filmer. idag har vi promenerat lite vid vattnet och kring skinnis. vi har ätit lussebullar och druckit kaffe. vi har legat på golvet och utmanat varandra på fruit ninja som två andra tolvåringar.
i förrigår gjorde jag en ny lista, som förövrig har ett supertöntigt namn, som jag lyssnar på flitigt blandat med denna.
söndagsöndagsöndag. kommande vecka ska jag försöka lägga lite mer tid på mina förskräckliga franskaböcker och naturboken. det är inget jag ser fram emot just nu, men jag ska, och ja, jag måste. snart snart snart är det jullov.
och åhåhåh. bob hund ska till emmaboda i sommar. så glad!!

blue valentine

2011-12-04 @ 18:57:55
i fredags såg jag denna film
blue valentine. se den! lite jobbig, men bra

december 2010

2011-12-03 @ 17:36:33
såhär såg det ut lite i december för ett år sedan
det var frost och snö. busshållsplatsen hade fått ett lager snö som var i bitar.

jag och hannah var i stan. fikade på sturehof och stod under julbelysningen
jag köpte en ny jacka, hade breda ögonbryn och rött läppstift.
min bror, leo i färglatt
glada siri med sitt fantastiska hår
ida skickade kärlek
åkte hem tidigt från övernattning hos isabelle och hann inte klä på mig ordentligt
jag och ida myste gärnet på 60 och förstörde alla bilder genom denna dö-häftiga effekt.......
det var sista advent och jag fick världens finaste julklappar av alina
vi var på middag hos erik efter julavslutningen. alla belysning blev hjärtan.
och jag och hannah vandrade på en otrafikerad väg hem därifrån
frosten på mitt fönster var vacker någon dag innan julafton
altanen vad snöbetäckt
så var det julafton och vi var bara familjen och myste
nyår firades på detta festliga sätt hos jossan. haha

-

2011-12-03 @ 16:06:09
mina senaste textinnehåll har varigt så ointressanta och deprimerande. men det är så lätt att bara grotta ner sig i sina problem när man sitter ensam under en filt och inte har något att göra. tankarna flyger iväg, långt bort. och även om jag inte vill tänkte på, allt det där jag inte har, så är det där jag, åtminstonde slutar i mina funderingar och tankar. inga åtgärder eller lösningar och frågor kring det. hur jag ska lyckas med det, hur jag ska råd med det där och hur jag ska lägga min karta. min karta som är nedstänkt med bruna fläckar och liknar nya öar utan namn.
jag kanske ska klargöra att om man inte orkar med mina humörsvängningar och deprimerande/övertaggade/ointressanta/gråa/egobilderrace-inlägg så kanske det inte är den här bloggen man ska följa. bara ett råd, ungefär. och det vore trvligt med lite mer kommentarer, så man vet att någon faktiskt läser osv. och vem.
men hejdå, nu ska jag iväg till stan och ikväll ska jag på bio.

RSS 2.0