nu ska jag berätta vad jag vill

2011-01-31 @ 20:02:58
JAG VILL KLIPPA MIG. sådär kort. kanske precis till axlarna. men vad jag kommer ångra mig. det börjar bli lika långt som innan jag klippte mig i somras. men jag tror jag skulle se så liten ut. jag vill passa i det. åh. jag har min drömbild.
jag vill införskaffa ett par bruna fransskor till våren. åhåhåh.
jag vill ha en rätt stor. kanske brun. jacka. kanske blå. men som går inte längre än till rumpan.
jag vill ha en till jacka. en svart skinnpaj. kort, men lite större. så man kan trycka in en massa koftor och tröjor under. gu va mysigt.
jag vill. eller behöver. eller snarare är i akut behov av ett par svarta byxor.
jag vill hitta ett par riktigt fräna, lite runda, solisar. så jag är redo för vårsolen.
jag vill göra om mitt rum. vilken fin bild jag har i huvudet. om man ändå kunde skriva ut bilder man har i huvudet. skit också.
jag vill färga ögonbrynen.
jag vill hitta en.sån.ascool.liten.mössa.som.alla.andra.har. främst svart. gärna vinröd. nedrans och rabarber för alla som har sådana. siri.. sirimedallamössorochjackor. hon är galen. åh så avis jag är.
jag vill bli tillåten att få jobba på peaceandlove i sommar. kingsofleon. kom igeeen?
jag vill ha en lite retro. stor. liten. smått sliten. klocka.
jag vill haffa ett par fula stora manchesterbrallor. såga av dom och skapa ett par shorts. gärna röda och blåa. även en massa andra byxor. bara ha ett lager av avklippta shorts.
jag vill gå på en massa 2hand och loppisar och fynda.
jag vill bli kär.
jag vill höra fågelkvitter.
jag vill se ren asfalt.
jag vill se gröna knoppar på träden.
jag vill ha vår och värme.

söndag

2011-01-30 @ 21:01:11
SISÅDÄR VARANNAT INLÄGG. kanske. positivt. negativt. det måste vara så lustigt om man läser allt. för nu tänkte jag bara säga att jag mår bra igen. eller ja, jo. jag har haft ett riktigt flyt idag. allt gick toppen på jobbet och jag avslutade det med en bunt drille. köpte med mig en bryggkaffe som faktiskt smakar okej från seven11. GICK till slussen. behövde inte stanna för någon bil vid övergångsställena. och hann med bussen utan att springa. så när jag kommer hem står maten på bordet. sedan dess har jag pluggat lite franska. borde göra lite matte också. kanske. men vilket flow jag kom in i nu.
hur gör man sånnadär "bildspel" i en bild. som bläddrar mellan flera bilder? har letat. och letat.
oj de gick ett pirr genom kroppen. jag hoppas på en bra. toppen. grym. bäst. mysig. cool. galen. knasig. skruvad. sjuk. underbar. fantastisk. osvosv. vecka. vad blir det? vecka fyra?
jag vet att ni störde er på seven11. 7eleven. förstås.

den vita kudden

2011-01-30 @ 10:35:53
JAG BÖRJAR BLI RÄDD NU. jag är rädd för hur jag reagerar på saker. jag är rädd för hur jag beter mig mot andra. hur andra beter sig mot mig. jag är rädd för hur min kropp rör sig. jag är rädd för vad jag säger och hur jag säger det. jag är rädd för vad jag gör och hur jag gör det. jag livrädd för migsjälv. jag spelar migsjälv ett spratt. jag spökar för migsjälv. och jag blir rädd. livrädd. vettskrämd.
när jag som minst ens vill dela rum med någon ska jag dela säng med hela min familj. tvungen. när alla husets andra sängar och madrasser är upptagna av andra.
någonstans mellan brist på uppmärksamhet och sömn, brast det. jag kunde inte hjälpa att släppa ut de tårar som velat komma ut hela veckan. de landade som en blöt fläck mot den vita kudden. maskaran rann av. där låg jag. kunde inte stoppa flödet. tyckte synd om migsjälv. men främst var jag livrädd. vettskrämd.

the story of the impossible

2011-01-29 @ 16:48:45
OKEJ. jag cashade just in 1500 kronor av min farfar. massa släkt här i våran lya. trevligt och gosigt. mamma och pappa har lagat mat och förberett sedan igår. ambitiöst, kan man tycka.
gårdagen natten och morgonen idag har varit riktigt bra. jag har så dåligt ordförråd. jag säger bara gos, mys, bra, fint osvosv. det får ni stå ut med.
fyndade endast ett halsband igår som smyckar min hals och (mitt)bröst just nu. använde inte kameran så mycket jag hade velat. jag har blivit så dålig på att använda den sådär flitigt under alla händelser. men det blev några stycken.
det var iallafall jag, tess, amanda, viktor, josefin och ida. vi skrattade åt youtube-klipp. såg i taket lyser stjärnorna (hur många gånger har man sett den dååå?). vi befann oss i vår friggebod. i sällskap med en data, högtalare, massa kuddar och täcken. det blev varmt och plötsligt var bara de som skulle sova kvar där. låg och kliade varandra på ryggen. i ett tåg liksom. bytte håll och någonstans i var sitt försök att fortsätta klia somnade vi alla. vaknar i ett ljus. äter frukost tillsammans. gu vad gott frukost kan vara ibland.
knasigt suddigt, men den va lite gos och positiv.. aa
men ååh. gos.
hihi. vi var nog gladare än så.
januari. aha. okej. blå himmel. topp!!
BRA LÅT HITTAR DU HÄR!

så var det med det. det var iallafall så.

2011-01-28 @ 20:31:13
BARA INVÄNTAR DOM DÄR FYRA. om en timma kanske. en halv. en och en halv. vet inte riktigt. ingen koll. det är ju fredag och vi ska kalasa lite här hemma i lillstugan. lär ju dra ut kameran. högtalare och data och grejer. therese amanda josefin ida. det blir bra. riktigt bra. toppen. mega toppen. osv.
sitter med soppa i en tekopp. lets eat soup in a teacup. eller asså aa. jo. gott. mat.
har börjat på en ny spellista förresten. den har lite för blandad musik. har ingen riktig struktur. jag vet inte. jag ville bara samla annan musik i en liten lista. den andra är ju min chilllista (3 L, rebell, oj de rimma ju lite). ja men aa. lite så ligger det till.
två uppdateringar!! numero uno: hannah kanske kommer ikväll också, lite senare. så det blir gos. numero dås: min braiga lista. ja men ni vet. kallare än minusgrader. den är uppdaterad. med lite lykke li. lite vit päls. å sånt. aa. schysst!!
jag är glad igen. humöret har dock svajjat idag. tror att jag lyckades dölja det helt okej. men det viktigaste är att jag är glad nu! gu va ruskigt klyschigt. typ leva i nuet. eller jag vet inte. men ja. där avslutar vi.

citronpannkaka

2011-01-27 @ 20:58:46
JAG ÄR JU FRUKTANSVÄRT HOPPLÖS. var är viljan i mig. nej tack jag är nyttig. säger jag när jag erbjuds. så när jag stiger innanför dörren har mamma lagat pannkakor. plågsamma mat. vanor. blöörgh. jag har ju verkligen ingen motivation. jag började inte idag. imorgon kanske. komigen lydia. you can do it.
mitt humör har verkligen varit en karusell den senaste tiden. drog inte ens lite, nej inte det minsta på munnen under sista lektionen. jag mådde skit. ville sjunka ner genom de fyra våningarna jag befann mig ovan. gråta och skrika. tittade ut i vintermörkret på vägen hem. jag var någonstans därborta. för tiden försvann och plötsligt var det dags att gå av bussen. väl hemma efter domdär pannkakorna med citron på hoppade jag runt av glädje likt igår.
jag har fått påminna migsjälv att jag faktiskt är 16 år och att jag befinner mig mitt i tonåren. kanske inte den perioden man utvecklas och sådant. men ändå.
imorgon blir det skridskor. ströva i secondhand-butiker med ida.

ta sig i kragen

2011-01-26 @ 21:29:07
INTE MÅNGA HAR SETT EN SÅ GLAD MÄNNISKA. kanske lite konstig. kanske jobbig. övertaggad. med en oändlig massa energi. jag har skrattat och skrikit. hoppat och skakat. haft prov och räknat matte. energin fick göras av med under kanske enochenhalv timmas träning. åh vad vi var duktiga. bäst på länge. nu ska jag ta tag i plugg och träning. på riktigt. jag skall ta en lång dusch med lite för varmt vatten. läsa dendär dumma engelska boken som handlar om alldeles för oväsentliga grejer. har hoppat över ett antal sidor. det går inte.
ny dag imorgon. ny dag med nya tag. det behöver inte vara måndag för att börja med nya vanor.

kalasbyxorna

2011-01-26 @ 09:34:21
MORGON SOLSTRÅLAR. idag är det fint väder och jag har engelska prov. det ska nog gå bra. japp. vi säger så. hope for the best expect the worst.

fota lite

2011-01-25 @ 19:11:01

PÅ MIGSJÄLV. nej men lägg av vad ovanligt. äsh. jag vet inte. ville visa upp min nya skjorta samt earcuffen som ja gjorde om lite. finfin kvalitet. mac levererar.
frukosten imorse var super lyckad med tända ljus, te, juice, scones och framför allt bra sällskap. det får göras om. vandrade i snöstormen med massor av klädeer och paraply. mitt hår är inte gjort för dagar som denna. det kan få hålla sig i sin raka form.
nu måste jag börja vara seriös. allvarlig. målinriktad. jag SKA bli bättre i skolan. ush. aldrig varit så sämst som jag är just nu.

you're not coming home tonight

2011-01-24 @ 20:59:02
MENINGEN VAR MYSFRUKOST HOS MIG IMORGON. några mysisar. broren blev sjuk och frukosten flyttades över inte allt för många meter bort. inte alls många faktiskt. det blir hos viktor istället. så imorgon traskar jag genom skogen och parken. som bambi på hal is. gu va vi är bra.
jag har varit och gått lös i ett hav av rea idag. resulterade i en del nya plagg. mer eller mindre nöjd. nu blir det till att försöka studera lite. franska och engelska. tittar på guldbaggen. funkar. 
ja e rätt så askol.

kärlekens alla färjor

2011-01-23 @ 14:46:09
MÄRKLIG KÄNSLA I MAGEN. och när ja tänker efter, faktiskt hela kroppen. sitter puckelryggad framför datorn. skrivandes och ätandes. har inte fått i mig någon vettig mat idag förutom frukost. mamma och pappa är på väg hem med 5-6 timmars bilåkande. har bott hos alina hela helgen. såg easy A på bio fredagkväll och myste hemma hela lördagen. åt sushi och öppnade varsin lycko kaka eller vad dom heter. vi såg p3 guld, som förövrigt var grymt. en hel helg med en fin vän.
jag jobbar inte idag. jag kallar migsjälv sjuk. jag är nog sjuk. eller på väg att bli.
priset på emmabodabiljetterna har höjts. måste beställa ikväll. och beställa hem lite små saker från hm. ska nog kolla på en film. ta en promenad. fast det finns ingenstans att gå i skuru.
bra låt annars. rubriken alltså.

tomorrow, is a beautiful word

2011-01-20 @ 22:17:36
ÅÅH, DET VAR TOKLÄNGE SEDAN JAG LYSSNADE PÅ DEN. annars har jag en ny favorit i samlingen. fransk. jag har fastnat för fransk musik och franska filmer. så vackert. här är låten. nu tänkte jag lägga mig och mysa med musik och solitaire i min säng. den där stora sängen.
imorgon kommer bli en så fantastisk dag. ska träffa en otroligt saknad människa. amanda. vi ska gosa och göra någon sorts tårta, planned! sen ska jag möta upp alina för att gå på bio och gosa lite mer på 60 tror jag.
det är en annan sak jag fastnad för. förälskat mig lite i. kan sitta i timmar. tiden glöms bort. jag ska hitta flera sådana. 60 är kanske lite för välkänt. men det duger alldeles bra och lite till.
weheartit. jag ska också  ta sånna koola bilder.

watch her run, can you feel it?

2011-01-19 @ 19:43:47
KLICKA PÅ NÅGON AV BILDERNA.

jakten på lycka

2011-01-18 @ 21:57:38
HÄR SITTER JAG OCH ÄR JÄTTEMYSIG. men blöörgh. man följer en liten mysig blogg. så typ slutar den eller sätter lösen och grejer. japp. thats life. nu ska jag vara lite småbitter över det och mysa vidare. försöka gå och lägga mig en vettig tid.

en bra början på en ny vecka

2011-01-18 @ 20:57:35
isabelle och amanda.
ida.
MM VA FINT. har införskaffat ett par brallor. lite knasiga. billiga. har kört utan smink idag. otroligt chilliga kläder. myste runt med bello i forum.
har haft form idag. jag och ida gör våra koppar som börjar likna vad de ska. gu va vi kommer se koola ut om vi får våra klädesdrömmar uppfyllda. det kan jag lova. later.

an education

2011-01-17 @ 21:57:29
SE DEN. den var väldigt fin. jag gillar speciellt sånna fina bilder. och så, 60ta kan jag tänka mig. hennes kläder. ååh.

det här är typ det snyggaste jag sett

2011-01-17 @ 19:08:41
TYP utseendemässigt sommarperfekt. sådär fint mörkblont hår(gu va jag vill passa i det). knasigt bun. smal. överdelen, om de nu är en bikini eller bustier eller nåt. fin var den iaf.
ordet sommar ger mig en konstig känsla i magen. det känns så långt borta nu, men ändå känner jag att jag börjar förbereda mig på vår. det är mitten på januari och vintern lär hänga kvar i minst två månader till. håll ut.

bitter söndag

2011-01-16 @ 11:37:02
JUST NU ÄR JAG HON SOM INGEN LÄGGER MÄRKE TILL. i mörka kläder men med kanske lite för mycket parfym. på bussen. lite ensam. men det är rätt skönt att vara det ibland. "ursäkta" plötsligt kommer en annantjej i mörka kläder och rosa mössa som luktar lite för mycket parfym. jag tvingas flytta min väska från sätet. men så blir platserna framför lediga och hpn hoppar upp. min väskas plats blev upptagen. en stor gubbe med grön jacka tränger upp mig mot fönstret. höjer musiken och blundar för omvärlden. där gick hon på som osar rök. tanten med pälsmössa som nog mest är för prydnad. han man känner igen men inte vet varifrån. han som tror han kan skydda sig mot regnet i en blå keps. hon bredvid med gråsprängt hår och en ordentlig jacka. musiken måste höras ut. sänker. henriksdal. londonviadukten. slussen. tbana. på med förklädet. upp med håret. vika servetter. putsa bestick. plocka undan. torka av. duka nytt. hämta mat. bränna händerna. vänta. tända ljus. ta emot dagens dricks. åka hem igen.

weheartit is about being as random as possible

2011-01-15 @ 14:36:38
ÄNDA SEDAN JAG VAKNADE IMORSE. vid tio. har jag suttit i sängen. fram till nu med undantag för toapaus och att hämta saker. inte ätit något annat än några få godisbitar som jag norpade ur den enorma påsen. fyra timmar. i samma säng. själv. med samma kanske 70 låtar på repeat. jag fick inte ledigt imorgon. så det blir en tråkig kväll hemma. kanske stannar i sängen tills jag somnar igen. ingen matlust. ingen pratlust. ingen lust att vara trevlig. rolig. underhållande. eller något överhuvudtaget. kanske ska lägga benen på ryggen och åka och träna. bara för att göra något ändå. eller sätta på varma kläder och ta en kvällspromenad. med musik. bara gå runt i området utan destination bestämd förutom att komma hem förr eller senare. luft. luft och motion kan behövas just nu.
energin är låg just nu.

världens bästa humör

2011-01-15 @ 01:04:03
VET INTE OM DE FINNS BÄTTRE BESKRIVANDE ORD PÅ GÅRDAGEN. fredag. än lycklig och gosig. på alla sätt. sov 10 timmar och borde varit utvilad. var inte det så jag var trött men på världens bästa humör hela dagen ändå. åh. älskar den känslan.
en skoldag bestående av sovmorgon, pingis, mat och engelskagrammatik. redan på morgonen hade jag bestämt att bussen inte skulle få ta mig hem direkt efter skolan. jag for in till staden följd av ida, amanda, harriet, siri och josefin. det blev fika från fetaste stället. FETASTE. american cookies i gallerian. det var inte så att man fick i sig en hel sån "kaka". gick. inte. satt på ett ställa vi inte fick och blev tillsagda två gånger. gangster som vi är. ida, josefin och jag åkte in till 60. bara för att sitta och prata. delade på en smoothie för att ha köpt något. slutade med att efter timmars prat om allt mellan himmel och jord köpte vi varsin smarrig sallad. gos. mys. helt aamen tokbra. så fint vi hade det. hihi.
klockan blev väl en bra bit över nio och vi bar oss hemåt åt var sitt håll. var helt inne i min iPod för telefonen dog någonstans mellan skitsnack och mat. plötsligt står viktor där som varit i värmen aslänge. det var trevligt och jag fick sällskap på bussen också.
sedan hemkomst har jag duschat, bytt om till mina skönaste. fulaste. kläder. gjort mig en kopp te. (vad har hänt med kaffelydia? te, liksom hallå? men båda är väl bra, sådär ibland.) suttit som fastklistrad framför datan med musik ur de små högtalarna som finns där någonstans inbyggda. pratat med massa personer. och imorgon. (om jag får ledigt på söndag) så blir det absolut filmmys. jag längtar och håller min tumme.
jätte mycket text. det var min fredag.

helt totally awsome

2011-01-13 @ 18:17:17
SAMTIDIGT SOM JAG ÄR SÅ TRÖTT ATT JAG SKULLE KUNNA SOVA. så känner jag mig så knasglad. riktigt lyckorus. och ååh. det är härligt. bandsläpp vare 1800 idag. jisses. emmaboda. ja jag ska ju dit i sommar. festival oohyeeees!! varje vinter/vår bestämmer jag mig för att ha tidernas bästa sommar. men sommar elva ska verkligen BLI bra. inte bara bra, utan helt totally awsome. så himla många åh så mysiga nya människor jag lärt känna sen jag började gymnasiet. sinnes säger jag bara. och ja. sommar tjugohundraelva. ååh. ja herregud. jag är så hoppig, skrattig, fnissig, lycklig, taggad och allt vad positiv heter. när man mår sådär bra fastän att man är trött men det blir nästan ännu bättre för det blir lite som natthumor. såndär humor som inte bara finns på natten utan även på dagen i vissa fall. man sitter på en halvfull buss och småfnissar för sig själv. kliver av bussen och börjar sjunga. kliver in i huset och kramas och dansar.
här har jag hängt den senaste veckan. träffas vi där?

dryg

2011-01-12 @ 17:03:00
HELA DAGEN HAR VARIT DRYG. men mest har nog jag varit dryg. fast kramig. dryg och kramig i en konstig karamell.
jag har nyss slängt i mig en macka och två glas proviva. sån där juice som ska vara bra för magen men som jag dricker för att den är så ruskigt god. knark. beroendeframkallande. verkligen. mmums.
förövrigt fyller finaste olivia 17 idag. hon fick kramar och en fin kaka av mig. söt.

Tisdag

2011-01-11 @ 00:16:21
UPPRIKTIGT FÖRVIRRAD. Vadå skola. Korridår. Penna. Block. Uppsats. Bok. Fakta. Skriva. Minnas. Förklara. Planera. Etc etc etc. Jaha. Tillbaka på de djupa imorgon. Mörka havet av ord. Det brukar lösa sig och någonstans i slutet på dagen när fötter och rygg värker och man kan känna att, fasiken, dagen gick ju som blixten. Försök säga det efter andra lektionen när tre- fyra åtetstår. Jag vill sätta mig i stolen mellan två människor som man kan viska med. I en stor halsduk. Kanske en kaffe. Skratta emellanåt. Anteckna det viktigaste. Välkomen till skolan, försök komma ner på jorden igen lydia.

instagram

2011-01-10 @ 16:59:28

En kosmisk blandning av musik och kaffe

2011-01-10 @ 00:23:40
JAG FICK ÄRAN att bli kallad just det. Fint tycker jag. Sött osv. Men så ligger jag här i min för-bred-för-att-endast-ligga-en-i säng. Lyssnar på musik medan resten av huset sover tungt. Behöver sova. Kan inte sova. Hatar när det blir så. Jag borde ha börjat vänja tillbaka mina gamla rutiner för en vecka sen. Nu är det försent. Jag kommer gå som på jetlag hela veckan. Med skolstart och grejer. Åh. Eller ush. De är förmycket som saknas. Ja vill. Ja men vill och vill. Men jo jag vill. Vill bli kär. Så länge som ja gått utan ens en hemlig småförälskelse. Jag saknar den där känslan som studsar och värmer hela kroppen på ett härligt sätt. Visst låter det klychigt men sanningen talar. Helt ärligt. Och lite för ensam ligger jag i min för-bred-för-att-endast-ligga-en-i säng. Ja ensam med ett täcke som värmer. Inte solen. Och inte nåns kropp. Utan mitt också för-stort-för-att-endast-en-ska-ha-det täcke. Drömmer om att bli kär. Tjaa, jo men varför inte?

det är lördag. jag ska äta godis

2011-01-08 @ 17:36:13
KABAANG! så skjöt statistiken upp. LOCOO. knas. inte för att jag bryr mig. fast jo. lite. rätt mycket. alltid kul. lite så typ kanske aha hej mm.
alina hade kameran med sig igår. hennes fina canon som tar toksnygga bilder och kan filma (!!!). vi gick och fota och filma lite. inte så mycket, men lite. så alina snickrade ihop en film idag med en låt i bakgrunden. den var rätt så mysig. ja lyckades fånga alina på en dunderfin bild medan vi fikade. hon med sin hatt. mållös blir ja när ja ser den. du är så fin. ååh.


smultron ställe

2011-01-07 @ 21:01:57
idag har jag varit med alina igen. vi roade oss på fotografiska. kikade. granskade. förundrades. det var fint och vackert. häftigt och udda. på nåt vis. åk dit! vi gick mott slussen och klättrade uppåt mot vad som skulle bli vårat lilla smultronställe. en mycket litet café drivet av italienare. mycket trevligt, litet och mysigt. varsin kaffe värmde våra magar för att efter massa pratpratprat gå mot en nedtagen gåskylt. vi tog upp den och tog hem den. nu mår jag bra. för jag har lyssnat på min fina vinterlista plus en knasbra låt!!
gu så många inlägg de blev idag. hiihiihihohoo

också.. domdär med lite mer färg

2011-01-07 @ 20:29:22

dom svartvita

2011-01-07 @ 20:13:19

le petit chapeau

2011-01-07 @ 19:26:24
fick för mig något och det resulterade i en herrans massa bilder. vet inte vad jag ska göra av allt. lägga ut allt. det blir något liknande. en profilbild. några här. kanske i brist på bilder lägga upp en fin hattbild. eller flätbild som det även blev.
ni ska få se.

lets drink tea in coffeecups

2011-01-06 @ 20:20:57
fick äntligen träffa alina igen. ååh. det var så länge sedan och vi hade sånt där mysigt tjejsnack. vi drack te i omachande koppar med fina ljus på bordet. det blev lite ensamt när hon gick. min fina lista, tre digestivekex, en halv kopp kallt te och en hund fick bli mitt enda sällskap. men det dög. dög mer än bra. gillar bilden, det blev mina första iPhoneuppladdning på facebook.

2

2011-01-05 @ 23:20:11
HEHE VILLE BARA SÄGA DET. Även om det bara är två som har besökt denna blogg. Jag har ju inte gått ut med den än. Har tillbringat det senaste dygnet med Hannah och Isabelle i ett varmt rum i underkläder med film, vin, ostbågar och supergos. Jo, det var lite småknasigt. Men det är då det är som roligast. Hihihiihiihi. 
hej i sommar ska ja tillbringa hela min tid i en fin bikini och slita shorts, en hatt och en stor tisha bakom min kamera. skulle gärna få lite sommar nu. nu precis nu. eller vakna av att solen strålar i genom fönstren och gå ut på altanen för att sätta mig i en något bekväm stol och dricka apelsinjuice. helst med någon. kanske nästa vecka? vad sägs?

1

2011-01-02 @ 22:55:49
LYDIA ÄR TILLBAKA PÅ BLOGG.SE! Huur härligt?? Haha! Men nu ska det bli en finfin design här innan jag börjar på riktigt så det här är ett testinlägg liksom. För att se att allt blir som det ska vara! Lägger in lite olika grejer för att testa hur typsnitt, rubriker, datum, länkar etc. ser ut!! Åååh det känn bra att vara tillbaka! Bara det blir bra. Tjihoo!!
Tänkte slänga in en snygg bild också om den behövs som test kanske.. aja! Och här är en stor fet länk till min förra blogg. Och min förrförra. Haha tredje gången gillt brukar man säga va?
jag vill också ta sådana här mysiga bilder.

.

2011-01-01 @ 20:50:00
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2237349/?claim=rrfus4bnxes">Följ min blogg med Bloglovin</a>

RSS 2.0