sommarbruna ben

2011-07-24 @ 13:37:00
EFTER FRUKOST PÅ SÄNGEN OCH FILMTITTANDE UNDER BLOMMIGA TÄCKEN BLIR DET NU FULL RULLE. vi tänkte ta varsin cykel och cykla till båstad! det blir lite motgång då ena cykeln är ett helvete att cykla på. vi får lösa det, hehe. vi har väl planerat att iaf äta middag där, sen får vi se hur vi gör, hohooho.
nu blir det till att hoppa in i duschen!

minigolf mjukglass och cykla mitt i natten

2011-07-23 @ 15:12:26
DET VAR EN FIN KVÄLL IGÅR. hannah kom runt lunch och vi cyklde till maxi och kollade eventuell mat till emmaboda! det känns som att allt börjar bli klart nu och det är väl bara strukturerad packning som är kvar!
efter en god skagen-middag cyklade jag hannah och leo ner till minigolfbanan och körde litegrann. delade på en mjukglass och gick sedan ner tillstranden och njöt av en vacker himmel och båstads lampor på andra sidan vattnet som blev allt tydligare och tydligare. vi lämnade leo hemma och cyklade in i den mörka fuktiga kvällen. satte oss lite spontant på några stolar och pratade livet. internetet tog slut på telefonen och vi cyklade hem igen. kollade på film och somnade skönt.
det är fint väder idag och det blir ännu en rutt till maxi snart för att sedan ta oss ett dopp i havet. hejdå!
följ mig på instagram, lydiamansson (instagram e fett!)

'why do you have to be the best?' i don't know. who wants to be second?

2011-07-20 @ 19:29:00
OM JAG INTE SUTTIT SJÄLV PÅ DEN BLÅRÖD-RUTIGA KUDDEN I DEN BREDA TRÄSTOLEN UTE I DEN INHÄNGNADE UTEPLATSEN UTAN VARIT NÅGON ANNANSTANS, MED NÅGON, SÅ HADE JAG HOPPAT OCH SKRIKIT. jag har nog aldrig haft så många fjärilar i magen. jag hoppar och skriker inombords. jag sjunger och dansar inombords. en vecka och vi kanske står och lyssnar på les big byrd, har dock inte fått någon relation till dom. men liksom emmaboda. liksom wooaah. entusiastisk tjej lyssnar på sin franska lista(som ida påminde mig om) och taggar emmaboda. lite osammanhängande men inte helt fel ändå.
fick ett halsband av min mamma idag. så har jag pillat lite på mina shorts som igår blev svarta istället för bruna. det återstår att se om en bild poppar upp på detta..


bilderererr

2011-07-19 @ 18:29:16


hejhej

2011-07-17 @ 17:33:17
IGÅRKVÄLL SATT VI MED SVETTPÄRLOR I PANNAN. solen stekte på och två av familjerna månsson åt trevlig middag. jag leo emil och edvin gick ner till stranden de minsta badade och jag och emil stod uppe bland slängda t-shirtar och handdukar efter att jag skrikit "sisten' i". nu fryser jag med en tom kopp kaffe och kollar på mtv.
stel brud i sin nya bustier för 99 pix. hej kap.

långtråkigt/grå himmel

2011-07-14 @ 20:45:53
JAG HAR SKRIVIT OCH RADERAT. allt kändes fel. allt känns så trist och grått i denna blogg. jag är förvånad(positivt) att det är några som överhuvudtaget kikar in här fortfarande. och tillochmed lämnar kommentarer. jag ska verkligen försöka att få tillbaka headern, det känns så opersonligt, typ. jag överanvänder min webbkamera och nu kommer ännu en bild på mig.
chillar i skaune(halland) helt enkelt. skriver märkliga osköna texter. haha... åh, jag har långtråkigt.
vill ha lite cheesy stunder och sitta på stranden och dricka hallonsoda och gosa i kvällssolen med en vän. typ. lite i den stilen. cykla runt på plana gator. ja, hejdå sålänge. hehehhe

asdfghjk

2011-07-12 @ 15:48:55
SITTER UTE I EN SOLSTOL OCH DRICKER KAFFE. väntar på solen som ännu inte verkar våga visa sig. det blåser och jag har gåshud på både armar och ben. det är kallt. det är sommar och det är kallt. men ändå fylls jag av värme. jag lovade migsjälv att denna sommaren skulle bli storslagen. det kommer den bli. förutom skåne som är så mysigt och att hannah kommer ner hit om lite mer än en vecka, så emmaboda och portugal. båda med finafina vänner. alltså festival och utomlands. utan familjen i två veckor. jag är så läskigt taggad på emmaboda nu.
nu ska jag gör mig iordning och fira min kusin, Emil, som fyller 16 idag!

s o m m a r

2011-07-11 @ 22:37:52
ÅH ALLTSÅ. blir bara så himla glad av allt. pappa och leo kom ner igår. vi har spatserat runt i halmstad idag och jag hittade en jätte bra liten väska som jag tänkte bära med mig på emmaboda.
jag och leo gick ner på stranden och fotade. han envisades dock med den dumma klubban(inte på bilderna här men). hehe.
ska redigera lite osv.. men här är nåra..
ja hade en lite afrikansk klänning som slutar lite nedanför knäna. hihi. gonattgonatt

-

2011-07-07 @ 21:35:09
NU HAR JAG VARIT HÄR I ETT DYGN. det är fantastiskt och underbart. jättevarm kväll och jag och mamma cyklade ner på stranden och jag badade. jag har blåst bubblor, skrivit packlista till emmaboda, druckit kaffe och powerwalkat. hälsoveckan har haft sin första dag. sjukt soft.

godnatttt

2011-07-06 @ 02:09:54
OKEJ MITT LIV ÄR EN HELVETES BERGODALBANA JUST NU. idag har jag gått upp tidigt, varit i exstas och stress. haft sjukt kul på en överraskningsfest för siri. varit och taggat/planerat emmaboda med tjejerna och ätit värd grillad mat i amandas fekketält. (som att sitta utomlands i ett fint enormt tält med massa fina mysiga detaljer och allt.) vi tryckte in oss alla sju i en bil till busstationen. vi skulle på fest. trodde vi. det slutade med att jag och ida tog en promenad till något ödsligt ställe på en parkbänk och pratade om livet.
(det här var egentligen en gif)
min känslor och beteenden den senaste veckan har varit liksom så himla blandade. jag har känt mig upprymd av kärlek, på olika sätt. arg, ledsen och deprimerad, sjuk i huvet och allmänt konstig, besviken och skamsen, alltså allt på sätt och vis. men nu kommer jag bort från allt.

.

2011-07-04 @ 19:44:05
JAG ÄR ÖVERTAGGAD OCH ÖVERSTRESSAD. det blir så mycket på en gång. allt in i sista sekunden. ska försöka köpa engångskamera imorgon till emmaboda! kommer bli såbrasåbra, om jag hittar nåt värt. senare på kvällen blir det emmaboda-planering. såå bra!

skaune emmaboda portugal

2011-07-03 @ 15:49:01
SITTER I NYTVÄTTAT LOCKIGT RUFFSIGT HÅR. alla är tillbaka från peaceandlove nu. kul, hehe för dom. nej men nu är det bara tre dagar kvar, sen bär det av till skaune för total chillax, äta nyttigt och allmänt må bra. förhoppningsvis får jag besök av vänner. och vi lär ju utnyttja våra kusiners hyffsat nya pool osv. haha. sen blir det emmaboda (taggtaggtagg) och stockholm över en dag. mot arlanda och portugal en vecka med harriet. åhhh

jordgubbar kaffe och YATZY

2011-07-02 @ 02:53:15
JAG ENVISAS MED ATT VARA VAKEN TILL SENTIMMARNA. eller vad det kallas. och mamma envisas med att väcka mig klockan tolv. envisas med att att jag ska följa med ut och gå med wendy. det.är.sommarlov.
får så fina kommentarer här, tack såååå mycket.
åh, jag har verkligen nya standard-looken. den är rätt soft, och jag har alltid någon sommar-standard-look eller outfit. det bara är så, sedan länge.
just nu är det iaf, stickad stor tröja utan uringning som bara är mysig och fin. helst höga jeansshorts, eller haremsbrallor. mina låga vita converse (vad vore en sommar utan dom). mitt 10-kronors-second-hand-fynd-guld-armband. och frillan. verkligen nya standard-frillan. en låg knut i nacken och två hårslingor som liksom hänger där längstfram. man ser ganska tydligt i min gif jag gjorde. två inlägg ner. ☟.
typ så. min facebook-profilbild, förövrigt.
nyss kom jag hem från av skrattig kväll med jordgubbar kaffe och YATZY med alina. jag cyklade. älskar att cykla mitt i sommarnatten. men hatar att hela vägarna är upprivna. snälla läg ut den nya asfalten!
godnatt!

RSS 2.0