prästkragar

2011-05-31 @ 21:42:22
JAG CYKLADE I SHORTS OCH SOLGLASÖGON TILL ALINA. vi drack kaffe och åt jordgubbar utomhus. åt mat och lade oss i gräset och myste till adele och ane brun. åkte till nacka bollhall. fick med oss olivia och gick sedan hem därifrån. första stoppet blev bredvid motorvägen för att plocka prästkragar och andra blommor. andra stoppet var vid vårt gamla mellanstadium. ektorp. gick igenom, pekade, mindes och skrattade. vi kan ha gått mellan sju och nio ungefär. i shorts och linne, bara. det var en heldag av mysigheter med mina fina tjejer.

ostrukturerad samling av bilder

2011-05-30 @ 22:02:10

slåss mot huvudvärk

2011-05-30 @ 19:20:36
DETDÄR LINNET. jag vill sååå ha det! kul att det fanns ett liknande på weekday i höstas. fan, fan fan fan. imorgon är jag ledig, så då blir det mysdag med alina.
var inne i staden och köpte mig lite basic kläder. la mig i gräset när jag kom hem och lyssnade på bon iver.åt yoghurt.
så sugen på långa nattpromenader utan destination. åh.

hippies please, use back door

2011-05-29 @ 22:13:37
IDAG HAR JAG HAFT ONT I HUVUDET OCH MÅLAT. en byrå blev vit och jag kände mig duktig. åt musslor till middag. imorgon är det två timmar skola. hyffsat skönt.

-

2011-05-29 @ 00:21:50
DET VAR EN JÄTTE TREVLIG KVÄLL IGÅR. jag amanda och hannah åkte karusell och fick ont i kroppen då vi slängdes runt i den. vi köpte pizza. träffade vänner. lyckades komma in på spelningen. busade, dansade, sjöng och gungade. vi minglade lite vid busshållsp för att sedan åka hem till amanda (jag och amanda). satte oss i var sitt fönster och mådde bra. träffade viktor på bussen hem och löd hans råd att dricka te och sova lite.
hannah kom till mig i någon timme nu. sen kilade jag upp på mitt rum med chips, bubbelvatten och cougar town. nu är det bon iver som hörs i högtalarna på låg volym. natti.

tornado

2011-05-27 @ 10:45:23
GOD MORGON KAN JA VÄL SÄGA. även om klockan är närmare 11. jag börjar ett idag, så jag låg uppe igår kväll och gjorde klart historian och tog sedan sovmorgon nu!
idag: titta på film, sedan åka hem igen för att sedan åka till orminge karnevalen! muchos trevlos.
lille jag igår. heehe, så kanske det är så att ni råkar klicka på bilden...

en fin vårkväll

2011-05-25 @ 23:17:34
DET HAR VARIT EN SÅ TYPISK SVENSK DAG. om man tänker på vädret, sådär tokigt skiftande! jag har ätit och druckit mig mätt gratis idag. ett lunch-erbjudande med amanda, harriet, adrian och hannah. jag och hannah letade skor. vill ha domdär ljusgråa skogshuggarskorna från weekday. såååå mycket. 700. vi får se, kanske! sen gick jag och hannah till riche och fick oss kaffe och en smarrig gino. vi stannade i forum och hannah köpte en iphone. kom hem och lovade migsjälv att plugga, men vet fortfarande inte hur man gör. gjorde åtminstonne svenskan. 9skoldagar kvar. nu kör vi. jag sitter ute och myser på altanen i en stor jeansjacka. själv, osv. lite småkallt, aja, ere vår så ere. gonatti

or just awesome

2011-05-24 @ 21:59:37

måndag

2011-05-23 @ 19:52:43
JAG HAR FÅTT MITT FÖRSTA MYGGBETT PÅ HANDLEDEN. jag har förbjudit mig själv mot godis. gått i strumplästen till lillstugan. jag har ätit yoghurt, pratat, promenerat, letat musik och kollat gamla bilder med amanda. nu blev det sushi och jag ska plugga!

rålambsholvsparken

2011-05-22 @ 16:34:27
LUFTEN, OCH ALLA DOFTER, VÄRMEN OCH ALLT FÄRGGLATT. det är så fint. det är så somrigt. den torra marken där gruset kastas upp i luften när en bild åker förbi, eller när barnen springer runt. dofterna av nyklippt gräs och nyutslagna blommor.
igår hade jag en sjukt kul kväll i rålis. med emelie vid min sida och en låda pomfritt i mitt knä åkte jag hem till amanda efter några timmar i parken. vi låg vakna till solen lyste in genom fönstrena rätt ordentligt. vi sov fram mot ett och åt frukost i solen.
idag skulle dagen bestå av plugg så jag åkte hem och har nu gjort klart min powerpoint! jag ska göra som ida, en lista, en att-göra-lista.

end of the world

2011-05-21 @ 18:01:05
EN SÅNDÄR LÅNG OCH TOM DAG. inte tråkig, men inte speciellt händelsefull. det lutar åt att jag åker till rålis med några vänner och firar michelles födelsedag lite i förskott med dans och gosigt utehäng. vi går ju under om några timmar så det vore trevligt att ha gjort något kul det sista man gör. fast tydligen så skulle nya zeeland redan ha fått sin jordbävning där. men icke! så vi får väl se.. mystiskt och intressant.
hoppas alla får en trevlig lördag! det hoppas jag att jag får! 

denna dag i trassliga meningar

2011-05-20 @ 23:40:01
JAG BADADE IDAG. det passade ju lite ihop till bilderna i senaste inlägget. jag och hannah slängde våra trötta ben på ryggen och åkte till trollan och klädde av oss i varma vindar. det var ganska kallt i vattnet. men inte allt för, faktiskt. mitt första dopp i år, fredagsdopp. vi flyttade oss och umgicks med lite annat folk och myste i kvällssolen. vi tog en slingrig väg genom skogen, gick mitt på vägen och kände mig somrig och jag tog bussen hem. alina kom och vi pratade massor. det grillades och jag åt tzatziki och annat smarr till jag sprack. vi tittade på en fin film, och alina cyklade hem.
imorgon ska jag fanimig sova. det har jag inte gjort på såååå länge.
my friendo amanda qui est trop bien. lite av varje språk. g i franska, det määärks.

problematiska bloggproblem

2011-05-20 @ 21:47:00
OKEJ JAG BLEV LITE FÖRTJUST I DET BREDA. faktiskt, det var bra! försökte fixa in en profilbild, men jag har, på något sätt stängt av så att jag inte kan ha någon header eller profilbild även om jag lagt upp och att det står att jag har det. oklar, men ja. vad ska man göra typ?? förövrigt fick jag en synvilla att det låg en cykel i min säng bredvid mig nyss. det var märkligt.
jag vill till staden och köpa ett par shorts och bikinisar. kanske en hatt. eller ett par coola skogshuggarskor, som vi kallar dom. en fin behaglig skjorta vore inte fel. några tees. hur mycket som helst vill jag ha!

summerbreeze

2011-05-19 @ 20:56:23
JAG FICK ETT RIKTIGT HÄRLIG SOMMARPIRR I KROPPEN. jag låg i gräset och såg pollen flyga vilt över mig. ett flygplan som försvann i de fluffiga molnen. det var varmt, det var verkligen behagligt och skönt.
jag har känt mig fin i min johnossi tee. och imorgon blir det mindre kul då jag ska ha franska-komplettering i fyra timmar från 8. fml. dö jävla franska. ångrar att jag valde det som iv till tvåan.
vad hände med bredden på min blogg då...? its wide bitch... heheheheh

här där livet knyter en liten knut på sig själv

2011-05-18 @ 19:47:16
JAG SITTER I DOM SKÖNASTE KLÄDERNA MAN KAN TÄNKA SIG. min hund ligger och pustar av den kvava värmen. och jag. ja vad fan gör jag. allt för att inte behöva plugga. "nej men jag kan följa med in till stan och äta sushi" "jag kanske ska ut och gå med wendy" "kanske ska ta och äta något mer, nåt litet" "måste ju tumblra lite. och facebooka. och blogga" "och. och. och. och. och"
jag ska säga vad jag har att göra! en analys av en låttext (superklurigt). ett historia arbete om människohandel (svårt att komma igåång!!). matte nationella på tisdag (behöver inte plugga än). ta ut två filmcitat på engelska (inte så svårt). måste väl göra klart min powerpoint om facebook också.
nänufan. ska ta nåt kallt att dricka och börja analysera rädslan.
nu köööör viiii, förövrigt är detta mina goskläder för kvällen och som jag tänkte ha i skolan imorgon.. för jag är lat och tyckte jag såg rätt soft ut i det.

utan fokus

2011-05-17 @ 10:58:53
JAG SATT MED BOKEN FRAMFÖR MIG. jag vet inte hur länge, vi lekte något i stil med arga-leken. stirrade på varandra, utan ett ord, utan att dra på munnen. jag rörde aldrig boken, bara tittade på den. övervägde att öppna den, men inte ens det. stirrade blint på det som var kvällens prioritet.
jag har börjat få skuldkänslor över hur oengagerad jag är i skolan. det är pinsamt.
idag är det en grå dag, i himlen, i min tröja och i min kropp. kom igen, fokus nu.
godmorgon, solstrålar!

too much tumblr. my bag fell apart. no followers. fuck.

2011-05-16 @ 19:02:05
IM ABOUT TO KILL THE MF BOOK OF ALGEBRA AND GEOMETRY.

beirut

2011-05-15 @ 18:53:36
KAN INTE MINNAS HUR MÅNGA VI VAR. några stycken som satt nere vid vattnet och grillade, sjöng och spelade gitarr, umgicks och pratade. det var såååååå himla gos. jag kom hem för någon timme sedan och borde verkligen både duscha och plugga. jag har ätit rabarber doppat i förmycket socker. då kände jag sommar i munnen.
tråkig och okänslig text blev det nu men ja visst.
lyssna på beirut. det blir jag glad av.

skinny love

2011-05-14 @ 17:40:09
JAG VET INTE OCH JAG ORKAR INTE. från värme till mörkgråhimmel. från dupstep till franska klassiker. från pyjamas till nydushad. från glad till, ja, jag vet inte. tom, kanske. jag kanske får besök. jag kanske åker iväg. jag vet inte och jag orkar inte.
(igår, tagen av harri, redigerad i instagram)
only yesterday - taken by trees

min (underbara) kväll

2011-05-14 @ 00:25:01
DET DÅLIGA VÄDRET KOM. och där satt jag nedanför scenen med min långklänning som mestadels var dyblöt. vi köpta gula plastsaker. dom kom och jag skrek. jag kom ifrån mina vänner och blev arg på folk som trängdes. var på konstigt humör och drog dom i håret, herregud.. vad sjuk jag är. aldrig mer!
men. fan. vad. fett. och värt. och underbart. och fantastisk. och alla superlativ av alla bra ord. åh. jag blev för varm ooch nedtryckt för att stå kvar, amanda, min hjältinna och underbara vän, gick med mig och vi dansade lite längre bort.
alltså.. vadå fredag den trettonde? haha, jag skrattar åt det! men nu ligger jag nerbäddad i min säng och tänker på hur förjävligt vackert stockholm är.
i brist på bilder så är detta jag när jag chillade i lördags. olika stora ben osv. godnattiii

fredag den trettonde

2011-05-13 @ 09:45:13

DET HÄR ÄR MIN NYA KLÄNNING. den ska jag ha denna fina (var tog regnet vägen?) fredag. johnossi johnossi johnossi på grönan ikväll. hur kul som helst!

the art tower

2011-05-12 @ 22:11:14

den här ser man från motorvägen om man kikar upp
vår fina utsikt från vårt estettorn.
filippa och hannah dansandes
josefin och ida, så himla fin
jag som blåser lite
finfina olivia
hannah och jag, utan fokus
söta siri
sååå himla vacker, filippa
(filippas klänning, underbar)
TVÅ GÅNGER I VECKAN GÅR VI ANFÅTT UPP MOT DET ENDA KLASSRUMMET PÅ FJÄRDE VÅNINGEN. idag öppnade vi fönstret och steg utanför. tittade på nacka gymnasium-skylten som syns från motorvägen. studsade runt. blåste bort i vinden och följde bilarna långt nere som passerade. hoppade tillbaka in och satte våra pennor i papprena. det är klädkollektioner som skapas. kul å se

-

2011-05-11 @ 22:08:30

torsdag hela dagen

2011-05-11 @ 21:21:41
SÅG EN KUL GREJ PÅ FACEBOOK. någon hade skrivit något om arga snickaren. han är en väldigt nära väns pappa. barndomsvän liksom. jag har ju känt anders i hela mitt liv, det är kul att se sådana saker som jag såg nu. hehe.
hursomhelst har det varit en varm dag och jag tvingade på mig shorts imorse. sjukt värt, klippte en gammal tischa igårkväll som jag använde. den är lite knasig men rätt tuff irl.
denhär veckan har förövrigt varit helt vriden. kan inte förklara varför. tiden går väl långsamt, eller så är det proven som rör till det.

massa konstigt som jag har för mig på altanen

2011-05-09 @ 21:24:36
JAG SATT UTE TILL ÅTTA. barbent i munkjacka. skypeandes och så vidare. jag är dödstrött och ska gå och lägga mig nu. åtta timmar skola imorgon. engelska nationella prov, dra åt helvete. sen sk jag träffa emelie, och det blir ju fantastisk! godnatt

en doft av nyblommat

2011-05-09 @ 17:02:19
SÅ SJUKT VÄRT VÄDER. sitter typ utan kläder med en knut på huvudet. har funderat hela dagen på att klippa mig, jag tror jag gör det ikväll, lite spontant. det är för långt för mig och det blir bara ostylebart, såattsäga.
idag har jag känt mig underlig i min gråa långklänning och förstora (inte på ett snyggt sätt) jeansjacka. jag känner mig inte fullt bekväm i att gå barbent, känner jag. snart, hoppas jag.
ikväll blir det mysakväll med broren min och några få minuter kommer pappa hem från Rom! åhåhåååh
source chan3l

-

2011-05-08 @ 21:06:29
en kärlekshistoria. måste se igen! spetsbrallor! gu så coolt
skulle sååå gärna vilja kunna åka på en sån, det hade varit tufft
source drunkinspace

7 maj

2011-05-07 @ 15:26:45
PÅ DET VITA BORDET UNDER DET STORA PARASOLLET SER DET UT SÅHÄR. mobil, saft, vatten( dock inte loka (vanligtvatten) hatar loka!), blåbärs-bodybutter, kusmi-love-tea, sommar yoghurt med müsli och flingor. ja, tummen upp för det!
ps. många stora gratulationer till emelie som fyller 17 idag!

891

2011-05-07 @ 14:53:34
LÅNGPROMENAD RUNT SKURU MED WENDY. träffade olivia på vägen. vi lekte med wendy i parken. blev erbjuden att få åka båt med alina, men det funkade inte riktigt i dagens schema. tyvärr, fatta va härligt! bååååt, mmmm. och nu åker hon till norge! det får bli någon gång om en vecka typ.
om jobbet inte känns bättre imorgon så slutar jag. fan, ush. det blev så jobbigt, men det känns inte helt 100 så, ja.
om typ en timme eller mer kommer hannah så ska vi plugga. kulkulkul.
förkylningen håller på att försvinna iaf.
ja behöver lite mer kagge och rumpa för mina nya vintage-levis.

pottpurri av bilder

2011-05-06 @ 21:12:05
source drunkinspace

people i want to punch in the face

2011-05-06 @ 19:57:55
HEMMA HELA DAGEN. framför datan och liggandes i solen. förbannade förkylning. jag har spelat tetris och harpan. jag har duschat varmt och länge. hostat och snorat. fan, dra åt helvete. ööh, jag orkar verkligen inte en till dag med detta virus.
nu blir det mat framför talang med mamma, mormor och hundarna. fredagsmys när man är sjuk!

space

2011-05-06 @ 19:44:38

en bunt mig

2011-05-05 @ 20:26:47

4 maj

2011-05-04 @ 22:01:39
MÄRKLIG, KONSTIG DAG. jag har åkt på en ruskig förkylning. sitter med högar av papper framför mig.
engelska nationella och utvecklingsamtal. kaffe och macka. ont i magen och huvudverk. flumm och skratt. ungefär min dag i några ord.

satan i gatan

2011-05-03 @ 20:32:20
JAG MÅSTE HÅLLA MED DE FLESTA. satan i gatan vad bra den var! hela plattan, hur bra som helst.

knallrosa

2011-05-03 @ 20:16:42
NYA STRUMPBYXOR MED ROSETTER PÅ. nu kan jag ha skjorts! ja-vad-bra. fick låna en gosig tröja av hannah också, så jag är några plagg rikare. gud vad jag införskaffar prylar hela tiden. allt från tröjor och shorts till ringar och nagellack. jag målade naglarna knallrosa, förövrigt. ritade igår, audrey hepburn. slutade inte bra. jaja, kul för folk med instagram som fick se den men längre än så kommer den inte! värdelös dag, också förövrigt.
(bilden jag ritade av, ska nog göra ett nytt försök)
nästa vecka blir det bra väder! glädjeskutt, skrik, hurra och applåder för det. bra vädret!

god morgon!

2011-05-03 @ 10:00:00
KLOCKAN ÄR TIO OCH JAG NJUTER AV SOVMORGON. lyssnar på lugna favoriter och wendys ylande.
haha. jag har sneda ögon
en vinröd tröja från american apparel bär jag idag. kul dag. kul väder. ha det bra ändå!

banangrad 4.5

2011-05-02 @ 12:27:00
DET HAGLAR LITE UTE. jag och leo är hemma och sjuka. med varsin data i knät och tittar på tv. snytandes i papper. snörvlandes. jag har ätit banan i mjölk, det skulle tydligen vara gott enligt ida och siri. med lite kspecial i. smaksensatioooon. perfekta bananer!
jag är trött

jag gillar verkligen denhär bilden

2011-05-01 @ 21:17:43
ida och jag

RSS 2.0