-

2011-10-31 @ 22:00:09
det finns en kemi mellan photobooth och mig. jag överanvänder den, det vet jag. men jag orkar inte, typ hehe, bry mig. det är väl kanske vad min blogg är. stundtals egospam och stundtals långa djupa texter typ. aa. hejdå.

lallalalala

2011-10-30 @ 21:16:58
nu ska vi dansa och fika på max tak med max och tess. ihhihiihhiihhi

hej san

2011-10-30 @ 16:26:05
himlen blev mörkare och gatorna blev blev mer folkfyllda medan vi gick upp för götgatsbacken, ida och jag. klockan var nog bara fem och solen började redan gå ner. vi satt länge inne på fåtöljen och pratade och förundrades över det fina stjärnhimmel-liknande golvet. väl hemma åt jag chips och kollade på så mycket bättre och åkte sen till amanda och satt ute under stjärnorna och grillade korv med bra människor. snart kommer ida hit. hihihhi
ba blundar hela tiden

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

2011-10-28 @ 18:18:34
får man känna sig värdelös, sorglig, arg, ledsen och ensam när man precis fått lov? egetligen inte, men jag kan fan inte styra mina känslor i mitt fruktansvärt uppfukkade liv just nu. känns som att inget riktigt går i min väg. jag har ingen kraft att ens lyfta mig och sätta mig vid köksbordet för mat.
ingen ork. ingen lust. ingen känsla. uppgivenhet. ensamhet. tystad. jag lovade mig själv att inte bli såhär igen. men ikväll är jag bara trött och får känna mig sorglig. allt kommer storma på mig i en enda dunderfeber.
jag behöver bara komma bort. bort från allt liksom. göra det som känns nödvändigt och verkligen vila. behöver sova borta. men orkar inte resa mig upp.

up with your turret. aren't we just terrified?

2011-10-27 @ 17:04:43
den träningsvärken från gårdagen. plus enkilometers simmning idag. plus att rädda barbara från botten, hen fick inga kallsupar, men det fick jag. bland det värsta jag gjort "frivilligt".
sitter och klickar "unlike" på alla sidor jag like:at i mina unga facebook-år. jag slår mig i pannan, suckar, och trycker på knappen. slog mig hårt i pannan nu, när jag såg att det var över 400 sidor. nej jag ska ta och sätta tänderna i mina studier.

tisdag

2011-10-25 @ 21:57:46
jag har känt mig som tagen ur en harry potter-film idag. med min vita runda krage, långa svarta ponchon, förövrigt helsvart och diskreta lockar i det utsläppta håret. kändes fruktansvärt töntigt att gå när det blåste lätt och håret liksom fladdrade efter mig. hehe ja.
nu ska jag sova, tidigt och bra. 
fortfarande glad idag. 
mina allra skönaste kläder och en fin tandborste, godnattis

life is good, and the sun is shining

2011-10-24 @ 20:34:24
josefin skickade denna låt till mig. jag kände mig redan häftig och överdrivet glad med håret och ponchon flygandes som en kungamantel bakom mig. jag satte på maxvolym och jag måste sett så löjligt glad ut liksom svävandes genom spärrarna i slussen. ända ut till 449 och liksom hem, jag var bara så upprymd av egentligen ingenting. nu sitter jag på en kudde och tänkte rita, med droppande hår.
sen är det bara två saker som tynger mig så jävla mycket.
men aa.

jag hittade ida

2011-10-24 @ 19:26:01
ida är söt
ida tog det piano på playan
ida är gosig
ida är som snyggast
ida tänkte äta upp tellus

fest hos zvirre

2011-10-23 @ 17:23:39
vi åt och dansade hos mig. vi drack och dansade hos viktor. vi åt och grät hos mig. det var ett så himla jobbigt slut på kvällen, men allt löste sig nog. idag har jag jossan och harriet pratat oavbrutet i flera timmar över kaffe och chokladbollar. nu är min familj hemma och jag vill ta ett långt bubbelbad.

torsdag

2011-10-20 @ 20:32:00
lagom till helgen har jag flugit på en förkyldning. men den får lindras med hundra koppar te och mandariner. det är fredag om tre timmar och tjugoåtta minuter och det ska bli så löjligt skönt med helg. och jag ska ha en så dansig trevlig och bra lördagkväll. ja, jag vill äntligen dansa.

tisdag

2011-10-18 @ 22:40:53
jag tittade på paraplyet och tittade ut. det blåste, men det regnade inte. lämnade paraplyet och begav mig till skolan med endast några klunkar kaffe och juice i magen. benen släpade i asfalten liksom väskan ända fram till ingången. tisdagar går alltid så fort. när jag lämnade skolan tittade jag ner i väskan och saknade paraplyet. ja, vi kan kalla det storm. jag amanda och harriet slutade uppe på ett café och drack kaffe. på hemvägen (till harriet) slant vi in på beyond retro och jag kapade ett par riktiga bumlingar, som min bror förövrigt ratade rätt upp och ner. nu strålar det ömhet i min rygg efter att ha suttit snett i en vit fåtölj görandes en labbrapport.
(blev rasande när "min" plats på bussen var upptagen på bussen hem, och när någon skulle ta min väskas plats också. ja, rasande. iland.)

jag är ett troll

2011-10-17 @ 17:35:38
ja, jag ser allmänt efterbliven ut. hejdå.

-

2011-10-16 @ 16:23:43

jag blundar och tänker. jag ska aldrig aldrig mer ge upp sådär. jag ska aldrig aldrig fälla onödiga tårar. jag ska aldrig aldrig gräva gropar i mig själv. jag ska aldrig aldrig begrava mig i någon sorts sorg, längtan, overklighet, uppgivenhet. de senaste månaderna har jag verkligen vridit migsjälv som en disktrasa. jag har gått och längtat, och längtat. utan att egentligen kanske veta vad jag längtar efter. jag ska berätta vad jag längtar efter.
en trygg omfamning att luta sig mot i de kalla höst och vinter- kvällarna. någon som alltid kan berätta hur mycket den gillar en, ja, älskar. någon som stryker en över kinden när man vaknar under samma täcke. skratta åt ingenting. kunna prata utan att använda ord.
så för kanske en månad sen gav jag upp. jag tog en spade och grävde en djup mörk grop. utan tankar om att detta skulle påverka min omgivning. i min grop drog jag ner vänner och familj. antagligen de som läser här också. jag omvandlade allt runt om mig till en depressiv sörja. längst ner i min grop, där ligger mitt självförtroende. som jag stampat på, hoppat på, sparkat och rivit sönder. jag vill verkligen hitta tillbaka till migsjälv, för jag vet att jag inte är migsjälv.
ni vet när man mår sådär förjävla bra så man bara vill dansa typ? jag har inte mått så bra sedan augusti. jag saknar den tiden jag knappt hade svackor. men jag har lärt mig att svackorna är en tid man ska vila och bara tänka på allt detdär bra. inte gräva ner sig, som jag, i varför det inte är bra längre.
jag ska avsluta dessa djupa och kanske depressiva meningar, ord, bokstäver nu.
-hejdå mvh överbloggaren


☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

2011-10-16 @ 15:33:02
jag orkar inte att jag alltid är ett asshole. önskar jag kunde gottgöra dig massa nu. vet inte om det är möjligt. det här håller iallafall inte. jag behöver min andra del av den kosmiska blandningen av kaffe och musik.

via transmittorsubstanser och dendriter skickades till min hjärna, sommar

2011-10-16 @ 14:30:03
orkante rubriken, haha

sometimes you go la di da di da di da da

2011-10-16 @ 14:13:09
mina ögon känns svullna och ihopklistrade. halsen börjar bränna. fortfarande småseg efter i fredags.
förövrigt har jag försökt hitta såhära gamlare, lite okända låtar med adele. för jag giller henne så mycket, men orkar inte alla sönderspelade. de finns några i min höstkramlista. listan som blivit dissad för att vara för konstig musik. men ja, jag har konstig musiksmak.

klicka på bilden

2011-10-15 @ 17:48:02
la fingrarna runt det orange handtaget på barnsaxen. det är sannerligen kort nu.
ikväll vill ja dricka svart kaffe och röka med typ hundra filtar och stora fula tröjor med någon fin.

-

2011-10-15 @ 13:14:24
ångest. ånger. huvudvärk. soffhäng. chipscraving.
åh. jag vill vara lika cool som hon. och jag saknar sommar något enormt.

enough thunder

2011-10-13 @ 17:58:38
sitter och blänger på böcker som känns tomma och hotande. jag känner en smygande feber påväg, vet inte om jag ska försöka ignorera den, eller faktiskt bara ligga hemma och vara hjälplös.
tänkte iallafall ta min hund och gå. hejdå.

like a waterfall in slowmotion

2011-10-11 @ 21:39:10
jag har tagit cirka hundra bilder på yoghurt, juice, kaffe och bröd som bres och äts upp. det ska alltså bli en stop motion-film som jag nu gjort i sista sekunden. jag har suttit på övervåningen på waynes på hornsgatan och druckit kaffe och pluggat med harriet hela eftermiddagen annars. nu ser jag framför mig ett virrvarr av senhinnor, trumhinnor, tinningslober, nervceller och annat som är bra att veta till morgondagens prov. dra. åt. helvete. så godnatt och på återseende.
typ en likadan bild som innan. men ja, somsagt, godnatt.

flashing lights

2011-10-10 @ 14:02:14
endast en lektion. sjuttiofem minuter i skolan. jag har snart suttit i soffan i en timma utan att göra annat än äta mandarin och alla bilder nedan.... jag ska sätta på mig mössa och halsduk och promenera lite. måste börja med studerandet sen. kommer gå åt helvete.

"min blomma, du är som en ros"

2011-10-09 @ 14:46:21
jag minns när vi cyklade uppför en backe någonstans i duvnäs efter att ha ätit middag med klassen kvällen innan vi skulle sluta nian. vi hade kanske tappat bort resten, eller bara valt att cykla själva. jag vet inte hur vi kom in på det. men jag vet att vi tänkte samma tanke. jag försökte få ur meningen, men det var så svårt. "jag vill inte.. att vi.. glider ifrån varandra.." vi fortsatte trampa trots att synen va suddig av alla tårar. hulkandes och med tankarna hur vi skulle få det att fungera. vi skulle gå olika klasser med helt olika scheman. men vi hade så stark vänskap att det skulle inte få hindra oss.
så många gånger vi kiknat av skratt. gråtit i varandras famnar. berättat hemlisar. pratat skit. vi var som systrar och gjorde allt systrar gör. du var alltid prio ett på min lista.
det var väl alltid vi, men kanske först i åttan-nian som vi verkligen knöt våra band av kedjor. en och annan länk har lostnat från vår kedja nu. jag hatar, och jag vägrar att inse, att vi inte är som förr.
du är nog den ärligaste människan jag känner. ärlig, och så fruktansvärt vacker. och, jag saknar dig amanda.

we might feel unsound

2011-10-08 @ 14:00:58
såhär sitter jag nu. stirrar på en ljudlös tv som endast verkar spela reklam och repriser idag. jag har fått i mig ett fåtal godisbitar och en mandarin idag. och en mängd kaffe. jag har nu tagit mitt förnuft till fånga och ska åka in till stan och träffa min harriet. på återseende mina vänner.

finistjejen

2011-10-07 @ 22:30:13
jag är så himla inspirerad, alltså vad gäller kläder. jag vet exakt vad jag vill ha! och högst upp på min lista står, okej det är nog delad förstaplats, stora byllsiga koftor, gärna typ klarröd eller annan fin färg och långlånglång a skjortor, alltså klänning, som liksom slutar liten bit ovanför skorna. knappar hela vägen, någon ganska neutral färg. kortärmad. sen hittade jag världens finaste ryggsäck idag, svart i sammet typ, jag tänkte köpa den imorgon.
jag har ätit middag och druckit kaffe med alina ikväll. så himla fantastisk vän. nu sitter jag i en alldeles för djup fåtölj och försöker rota fram någon sorts vilja ur mig. äter mörk choklad och dricker ännu en kopp kaffe och vet att jag inte kommer somna ikväll utan att ha kollat på minst tre filmer.

regnrusk

2011-10-06 @ 18:59:11
en riktig riktig höst dag. idag har jag haft nattens bisarra dröm på näthinnan, tränat hamelt och suttit framför brasan och ätit mandariner med harriet. bland annat liksom. jag gillar vädret just n, iallafall innifrån. regnet som smattrar på fönstrena och vinden som viner i husknutarna. hohoh vad töntigt det lät.
hejsan

höstvindar

2011-10-04 @ 23:01:24
känner mig så löjlig när jag aldrig blir nöjd. jag måste ju klaga skallarna av mina vänner. förlåt. jag måste börja ta tag i saker. matteprovet idag lutar nog åt underkänt. satt inte lika fint som sushin till middag med harriet. men iaf, det krävs förbättring från mitt håll. nu måste jag dra igen mitt fönster, gardinen flyger och studsar så fruktansvärt. starka höstvindar.

beirut

2011-10-03 @ 20:15:36
jag tiitar på halv åtta hos mig med mitt vänstra öga. och läser bloggar med det högra. nästan, det är iallafall vad jag sysselsätter mig med nu. blir så inspirerad av alla som skriver så bra i sina bloggar. hatar att jag försöker, och att det bara blir krystat och tråkigt.
jag tror jag går och väntar. väntar på att bli kär. jag gör inget åt saken utan väntar på att det ska komma till mig. det är så tröttsamt. men jag är nog för lat och främst feg för att göra något. jag är inte ens i närheten. och det känns lika trovärdigt att hitta någon som att jag skulle bli yngre. ja, mirakulöst. overkligt. det finns inte. jag tror det är vad som tyngt mig sista tiden. gråter till beirut typ. ne, nästan

oktober

2011-10-02 @ 20:23:56
drar det fuktiga och nu lockiga håret bakom örat. det envisas så att hänga framför ögonen. på mig, men det ser alltid ut att gå så bra för alla andra. försöker via tankekraft försöka få fyr på brasan bakom mig, igen. inget denna dag har gått som tänkt. jag kom hem runt tre inatt efter att ha väntat på bussen några för många minuter och att sedan ha missat sista bussen till min dörr. paranoid och livrädd gick jag uppför och nerför. vägarna tycktes bli allt smalare och mörkare. jag kunde heller inte inse att det var jag själv som gjorde alla ljud runt omkring mig. vände mig snabbt när jag hört ett kraffs. jag trampade på ett nerfallet lönnlöv. småsprang. kallsvettades. andades korta snabba andetag. fick till slut upp nyckeln ur den ändå tomma väskan efter 7 sekunders panik.
annars var kvällen lyckad. tjejmiddag hos filippa. vi åt god mat utomhus. spelade galenpanna. viskade i soffan. dansade i ett nedsläckt rum. vi hade kanske tre olika "evenemang" efter när vi skulle åka från filippa. liksom saker som skulle hända. allt blev inställt typ. vi slutade i en hög i två soffor hos thor. under filtar tittandes på tv. den mörka oktobernatten var isande kall. det känns som om man borde vänja sig vid kylan nu. men det är nästan så jag omedvetet vägrar.
jag tror jag vaknade av wordfeud imorse. såg framför mig en pangfrukost. en dag av koncentrerad matte-pluggning. jag skapade istället en ny lista på spotify

det här var typ det fulaste rörigaste inlägg någonsin. och längsta. men jaja.

automne

2011-10-01 @ 11:57:00
det är oktober. solen skiner. och sara ska göra mig sällskap idag! nu ska jag ut och gå.
fick för mig att lägga upp en bild från typ exakt ett år sedan.

RSS 2.0