:))

2012-08-30 @ 22:02:44

oavsett vilken hemsk pina morgonen kommer blir eller inte så ska jag faskemig bestiga helvetesbacken och vandra genom regnskog/istidstempererade korridorer. och sedan ska jag hämta jordgloben hos harriet och sedan ska jag färga mitt hår. och det blir typ rödbrunt. och det kommer bli bra. och imorgon är det fredag. så det är bra.


2012-08-30 @ 12:42:00
har fyra alternativ känner jag. så jag försökte hitta bilder där jag har eller ser ut att ha en viss hårfärg. 
mörkbrunt - som jag har haft jättelänge innan mina blonda toppartyp mörkblont - aldrig haft, vore spännande typha kvar ombre - som inte alls är sådär fin längre pga kort hår.
lite rödbrunt - typ höstigt och så

.

2012-08-30 @ 09:16:27
ligger forfarande i sängen. invirad i mitt stora rutiga täcke. känner efter, och, jo, jag har ont precis överallt. om jag verkligen verkligen koncentrerar på en del av kroppen, jo, det  gör ont. 
jag vill inte vara energilös. jag vill inte ha ont i precis varenda liten del av min kropp. jag vill ha tillbaka min matlust. jag vill inte må illa. jag vill inte att det svartnar för ögonen varje gång jag reser mig, trots att jag gör det långsamt. vill kunna åka hemifrån utan att trilla ihop av utmattning. 
är inne på min 2,5e sjukdag. redan trött på det. imorgon ska jag till skolan oavsett. 

wuuh

2012-08-29 @ 16:13:00

.

2012-08-29 @ 12:35:13
hatar att jag klippte mig, men vet att mitt hår mår mycket bättre nu. det hade ändå blivit så kort eftersom att det gick av av sig själv. vill verkligen färga håret nu. är trött på mitt tvåfärgade hår att jag kräks. vet dock inte om jag ska göra det blonda brunt eller tvärt om. mörkbrunt eller mörkblont. dilemma dilemma. vet verkligen inte hur jag ska göra.

bläsjuk

2012-08-29 @ 11:42:13
i en månad har jag varit ständigt sjuk nu. har jag inte hostat sönder halsen så har jag snytit ut hjärnan eller haltat med skadad fot eller haft öroninflammation eller urinvägsinfektion eller feber. jag har besökt akutlläkare två gånger. är nu inne på min andra dos antibiotika. kallsvettas. sväljer piller efter piller. mår dåligt. vill bara bygga upp mitt immunförsvar igen. 

.

2012-08-27 @ 20:38:26
jag gjorde en ny tumblr för någon vecka sedan. en tumblr där jag tänkte samla inspirerande bilder. det var skönt att få ett oändligt bildcollage av inspiration. men nu känns det bara jobbigt. allt är så ouppnåeligt och långt bort. blir mest deprimerad. det är sådana tankar som tynger mig varje dag. mår dåligt av det. för det känns som att inget kommer någonsin bli sådär bra som här. det är det ljusa fräsha smala kyssfyllda liv i min egna lägenhet som jag vill ha. blä. har verkligen ingen motivation till något. verkar som att jag redan har hamnat i min vinterdepp trots att bara hösten precis börjat smyga sig på.

:)

2012-08-26 @ 14:31:03
tja peace hejdå

.

2012-08-26 @ 11:06:23

sitter på bussen och skakar ut mitt pressbyråkaffe i knät. har en så bra känsla i magen. och nu ska jag hem och krama om min farfar. åh


2012-08-24 @ 17:16:34
blir väl en outfittjej nu då. inte för att detdär ens var vad jag hade på mig idag menmen. vi får väl se. har ändå haft lite efterfrågan på mer klädesbilder men det är inte riktigt min grej. aja vi får väl se. testar väl ett tag, kanske.

.

2012-08-23 @ 19:55:00
är det bara på min mobil som min blogg är totalkaos?? puss

torsdag

2012-08-23 @ 18:48:17

känns som att jag snart kommer hosta upp mina organ. inte ens vatten lindrar retningen i halsväggarna. och jag vägrar ta hostmedicin.
har förövrigt druckit så mycket kaffe de senaste dagarna så min energi har varit totalt ur balans.
idag har jag och harriet sprungit sicksack på drottninggatan i spöregn.
imorgon har jag en lektion. då ska vi kolla på film och äta frukost


.

2012-08-21 @ 17:27:06
idag är en sån dag som allt är så fel och knepigt. orkar bara inte detta lilla tonårsliv som alltid rivs upp hela tiden av småsaker. det finns alldeles för mycket fel och alldeles för få rätt. 

woo skola

2012-08-20 @ 14:31:00
har fått papper och busskort. 40 minuter i skolan. sen gick jag hem och klippte mig lite(obs ej så kort som bilden om någon skulle se lite fel) nu: kaffe och grapefrukt

tre filmer och en befrielse

2012-08-19 @ 23:22:00
låg som apatisk fram till klockan sex. i ungefär åtta timmar. kollade på två filmer. lyssnade på musik på hög volym. svarade på ett och annat sms. spelade harpan. tackade nej till mat och kaffe. grät mest till och från. men bara låg där. vände mig ibland. från sida till rygg. men inte mer än så. utredde en och annan tanke. kom fram till saker och ting. avnjöt den nya placeringen av sängen. 
sedan jag med svindel reste mig och lämnade mitt rum har jag ändå avslutat kvällen på ett fint söndagsvis. kollat på tv med mamma och pappa. ätit nektariner. hört leo berätta om hur de sprungit i spöregnet. kollat på en fin film. och nu, tillbaka i sängen, ritat. och juste. klippte av mina festivalband. 
rubriken blev lite à la eva & adam. men så får det vara. 

.

2012-08-19 @ 01:23:00
jag försöker ofta inse att jag ändå har det rätt bra. men av någon anledning kan jag inte acceptera det. jag tror att jag har förmycket krav på migsjälv. och kanske andra också. 

en bild blev visst två gånger

2012-08-19 @ 00:30:00
och till dig som frågade om mina kollage. jag gör dem här. puss

2012-08-18 @ 22:37:00
står mellan så många känslor just nu. ångesten som uppstått ikväll över att jag inte är ute och suger ut de sista dropparna ur sommarlovet. frustration att jag inte gjort allt jag velat. (och juste, detta passar jättebra att läsa till detta, min nyfunna kärlek) glädje att jag ändå gjort så pass mycket. lättad att snart få rutiner. rädd för trean.  ledsen att jag inte är med mina vänner just nu. fylld med längtan till min födelsedag och framförallt kommande vår. förbluffad över hur allt gick så snabbt. hur det som man längtar efter hela skolåret snart är över. hur kan tio veckor kännas som en.
jag har badat i solnedgången. skakat sand ur hårbotten. promenerat i fuktiga nätter. skrikit tills rösten svikit mig. druckit mig perfekt berusad(trots att jag kickade igång lovets första kväll med en riktigt dålig fylla.). gjort egen flädersaft. suttit ute på en brygga med fina vänner. varit i köpenhamn. festivalat. ätit jordgubbar smultron hallon och blåbär från vår egen trädgård. säkert ätit en hel vattenmelon. jag har haft flertal jag skulle kunna dö nu, men dö lycklig-moment. jag har läst böcker. skrapat ihop enkronor för att få ihop pengar till cigaretter. vet inte om jag varit mer teenage crime än vad det verkar, aja. 

.

2012-08-18 @ 20:55:12

vill spilla rövin
och röka importcigg
under en köksfläkt


.

2012-08-17 @ 15:44:50
det åskar och spöregnar. knaprar på vattenmelon och dricker te. 

.

2012-08-17 @ 03:13:08

trots min sjukdom pallrade jag mig till amanda och åt kräftor och paj. drack vin. och orkade inte så mycket mer när tröttheten knackade på och jag blev påmind om att vad jag egentligen borde göra är att dricka te, äta massa vitaminer och sova. hemresan bestod av maskinen och veronica maggio, en cdspelare och en kundvagn.
för min egen kropps skull hade jag nog kunnat stanna hemma men har haft en bra kväll och har tydligen tagit statistikrekord. bra start på den numera lösenordsfria bloggen. puss o gonatti
ps. världens fulaste inlägg hejdå


.

2012-08-14 @ 18:24:44
jag har inte burit långbyxor sedan jag åkte hem från emmaboda i haremsbyxor. och innan det vet jag inte senast. jag går med gåshud. bleknade ben. men vägrar tränga mig ner i ett par jeans. sätter hellre på mig en extra tröja.
om en vecka klibbar de bara benen fast i en kall trästol. i skolan. wooh

10

2012-08-10 @ 18:37:10
får mest ångest om livet när jag är hemma. det är tio dagar kvar och jag känner att jag inte har gjort något annat än att gå upp i vikt under lovet. jag har inget busskort pch känner mig extremt begränsad. hade velat vara sådär superspontan hela tiden. hade gärna haft iaf en hundring i plånboken också. men allt ligger på 0.
färgar ögonfransar. äter frukt och bär. dricker kaffe. dricker vodka och cola i en lekstuga och i en säng. ser på rosa moln. busar med en hund som vi passar.

.

2012-08-10 @ 17:47:50
jag tänker att en dag kanske jag inser att allt faktiskt blev som jag alltid velat

mest jag

2012-08-06 @ 13:31:00

frågor om böcker, gifar och kepsar

2012-08-06 @ 13:04:59
jag är väl inte den bloggen som svarar på så mycket frågor. men sluta inte fråga och kommentera för det kommer. och faktum är att jag tänkte svara på några frågor som jag fått den senaste tiden. 
 
kan du inte skriva vad böckerna heter i ett inlägg?
vad är så skört att det bryts om du säger dess namn? - björn sortland
decembergatans hungriga andar - ulrika lidbo
extremt högt och otroligt nära - jonathan safran foer
sputnik älskling - haruki murakami
norwegian wood - haruki murakami
fågeln som vrider upp världen - haruki murakami
just kids - patti smith
kapitulera omedelbart eller dö - sanne näsling
igelkottens elegans - muriel barbery
montecore - jonas hassen khemiri
jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket - gunnar ardelius
var är alaska? - john green
papertowns - john green
the fault in our stars - john green
kärlekens historia - nicole krauss
himlen börjar här - jandy nelson
drömfakulteten - sara strindberg
vad jag älskade - siri hustvedts
det är så logiskt alla fattar utom du - lisa bjärbo
sjutton år och skitsnygg - emma granholm
bara kärlek kan krossa ditt hjärta - gunnar ardelius
 
kan du berätta var/hur du gör dina gifar? 
alla mina stora gifar gör jag på makeagif.com, ett tips där är att bli medlem för då slipper man en symbol i högra hörnet!! ibland använder jag gifyo.com där man kan lägga på effekter och lite så. det finns en app för iphones som heter gifboom som är exakt som instagram fast gifer som jag också använder! 
 
lydia, var hittade du din finfina supreme-keps? vad fick du betala för den?
jag tror jag har svarat på detta förut. men jag köpte den på tradera, det finns ett hav av snygga kepsar på budarsidor. jag är ganska säker på att min är äkta, men man måste nog kolla en extra gång med säljaren så att man kan försäkra sig om att man inte får en thailandkopia. jag tror jag betalade max 300 kronor inklusive frakt!
 
fråga mer! fråga oftare! kommentera! det gör det liksom mer intressant att fortsätta blogga!

2012-08-04 @ 18:17:03

städdansar i rummet och provar gamla nedtrycktaietthörnplagg till en salig blandning av miike snow & r kelly & anthony hamilton & mac miller & frank sinatra/ocean. har åkt båt med alina till fjäderholmarna idag. lapat sol, kikat i fina butiker och ätit glass.


junijuli

2012-08-02 @ 17:50:00

ändå glad

2012-08-02 @ 17:06:37
klunkar tranbärsjuice och c-vitaminsbrus. äter grapefrukt och pressar citroner i vatten. jag har fått urinvägsinfektion och nu även hicka. har inte mycket energi, är dödsvarm och röksugen. död much.
ps. börjar acceptera mitt lockiga hår! 

kaffe solnedgångar cigaretter grönska

2012-08-02 @ 10:46:23

emmaboda

2012-08-02 @ 10:26:28
har gått och lagt mig skakandes med sovsäcken upp till öronen och vaknat i morgonsolen med armar och ben utanför sovsäcken med en och annan svettpärla i pannan. druckit flera litervis med vatten om dagarna. ätit langos. letat skugga. fuldansat i sol och ölregn. ätit pizza i en park och kollat på karatefylla. ätit polarmackor med fetaochtomatost om nätterna. öppnat en och anna chipspåse. försökt öppna en majsburk utan konservöppnare. gjort pins med "carpe den" "den" "yölö" och annat. druckit vidriga groggar. blivit bubblig av cider och öl. suttit i tomma ölflak agerandes stolar. varit på stol jakt. gråtit lite. skrattat för det mesta. skrikit sönder rösten. blivit skrattat åt pga min röst. fått skavsår. suttit på axlar. levt allmänt primitivt. nu väntar bara bilderna från engångskameran. 

RSS 2.0