18!!!

2012-12-31 @ 00:00:00
haha fyfan vad jag har väntat. har gått bättre och enklare än vad jag trott. även om jag egentligen inte är helt 18 år förens 8.13 så är det iaf min födelsedag och jag är så lycklig att jag snart spricker. 

!!

2012-12-30 @ 16:21:47

får fan ta och inse att mitt liv är bra jävla suveränt ändå. och imorgon fyller jag 18. sist och minst. och det ska bli så himla bra för jag får fira hela dagen och natten med några av mina bästa personer.


:)

2012-12-28 @ 10:31:00
den där tisdagskvällen fick jag mina pussar i nacken och armen kring midjan. precis innan jag gick och la mig hade jag någonting på känn, att någon skulle höra av sig medan jag sov, så jag stängde inte av vibrationen som jag alltid annars gör när jag vill kunna sova. mycket riktigt, 03.08 mottar jag fyra sms i frågan om jag är vaken. 03.50 står jag iklädd diverse myskläder och mössa nerdragen nästan över ögonen. och fem minuter senare skymtar en födelsedagskille runt hörnet. full glad och trött. två cigaretter senare låg vi nerkrupna i min vitklädda säng. och natten efter i hans. å jag är så glad.

.

2012-12-25 @ 23:27:05

inte för att verka krävande men just nu hade inte en puss i nacken och en arm kring midjan varit fel. imorgonimorgon.


en bättre dag

2012-12-25 @ 20:33:00
har lyckats hålla humöret uppe idag. skottade nog ur mig lite dålig energi. har skrivit ny önskelista. och nu pirrar det så mycket i min mage för jag vill bara fylla år nu. åh. 

.

2012-12-25 @ 15:48:00
6 dagar. 

-

2012-12-24 @ 20:06:05
tror att jag är för trött på att inget någonsin händer. att jag nästan aldrig är glad. att det är så jävla jävla kallt och trist hela tiden. jag skulle behöva komma bort. skulle behöva sysselsätta mig. jag har nog den sämsta julaftonen någonsin.

.

2012-12-24 @ 15:14:24

hoppas verkligen ni har och får en fantastisk julafton. sitter just nu och lägger pussel med mamma och mormor. och kollar på kalle anka förstås. det känns fortfarande jättekonstigt. som en vanlig dag. hoppas ni känner mer julglitterpirr än mig haha. kramis


dan före doppardan

2012-12-23 @ 14:19:43

det är så konstigt. har under få stunder i denna månad känt riktig julstämning. så sitter jag här. på väg till stan för att köpa julklappar och inser att det idag är dagen innan julafton. dan före doppardan. förstår ingenting. 1 dag. och 8 dagar till jag fyller år. till att vi firar in det nya året. ingenting verkar gå ihop just nu.


.

2012-12-22 @ 15:29:42

mår illa. är trött. är ledsen. är arg. känner mig fruktansvärt värdelös. ush.


de e lul lulia

2012-12-21 @ 15:21:00
jag och olivia har stått i säkert fyra timmar nu och bakat diverse julsmaskigheter. chokladgodisar innehållande kokos och krossade polkagrisar. lussebullar. knäck. så fuskar vi med att ha köpt pepparkakor och ischoklad. något som jag finner helt onödigt att baka då det aldrig blir riktigt bra. nu är det iaf klart och vi väntar på alina för julklapps utbyte. sedan blir det till att åka till julknytis med massa bra personer. mmmmm jullov. 
 
bra att jag hade skrivit typ fel på tio ställen. alltså.

hänger i snön

2012-12-20 @ 16:41:45
jag vargarna och leo ba hänger i snön här i soffan. softar osv.

:)

2012-12-19 @ 23:06:54

fick plötsligt, trots veckans totala supersvacka, ett riktigt lyckorus. det är så sjukt hur en människa inte ens behöver göra eller säga något men ändå kan göra en så himlahimla glad. åh.


lydiagram

2012-12-19 @ 19:23:00
idag och igår sådär lagom munter
och mer jag
och ännu mer. i täcke och keps.
åt även lite
allt var inte så jävla fett. och jag ritade mig själv.
gladare dagar.
skoltoahäng och sänghäng.

.

2012-12-17 @ 15:43:00
något som svider i mig just nu är sommar. det finns nog inget jag längtar efter så mycket som värme. inte ens studenten lockar mig mer, även om det innefattar värme, men principen. a fy.

hänger

2012-12-17 @ 14:02:00
tja. hänger. känner mig sjuk och trött igen. har ingen matlust och sådant. ush. vill träna.

.

2012-12-16 @ 16:38:06

har haft världens sämsta dag. skulle tränat men det var inte bemannat. så skulle jag secondhandfynda, men så kom jag på att det var söndag och ca allt är stängt. så jag tog en slaskig promenad från zinken till slussen. hittade inget. bestraffades på hemvägen med ett pladask fall mitt på götgatan. fick värsta chocken tydligen, satt och kallsvettades och kände mig svimmfärdig på bussen. så har en smärtande rumpa/svanskota och noll hopp om livet just nu.


helgis.

2012-12-15 @ 15:43:46
skrev några meningar. men ingenting låter bra. det låter som en rosa blogg med fett typsnitt och glitter i den fashionabla spegelbildstagenmedblixtheadern. tänkte iaf skriva om min ångest inför julen och berätta att jag ska gosa hos alina ikväll. äta sushi. osv. och imorgon ska jag träna för första gången på mer än ett halvår. herregud. 

.

2012-12-13 @ 12:44:17
de senatse veckorna har jag nog haft hälften så många lektioner som mitt schema visar. det har varit sjukdom och snöstorm. men mest inställda lektioner. lärarna verkar inte ha något att göra. så säger man till någon att om vi måste komma på lektionen så har vi ju typ fett lång håltimme och det är ju jätte jobbigt. då nickar läraren förstående och säger att vi ska ju ändå bara kolla på film. och bam. ledig imorn. tack för mig. fyra(ev. tre) skoldagar kvar. 

frågis till dig.

2012-12-12 @ 19:18:00
hejsan. blev lite nyfiken såhär på kvällskvisten. när jag tänkte på hur jag knappt känner igen någon i mina kommentarsfält. förstår inte hur folk har hittat hit. så tänkte fråga. och är livrädd att jag inte får några svar nu när jag är så himla himla nyfiken. tänkte typ hur hittade ni hit? när kollade du in här första gången? hur länge har du "följt" mig? följer du mig slaviskt eller lite sporadiskt? och om du nu hänger här rätt ofta, varför? vad får dig att vilja hänga med mig i min tonårsmisär? puss.

?

2012-12-12 @ 13:14:00
lite frågisar i brist på livsinspiration.
var hittar jag din mössa? var det länge sedan? (mest om acnemössan)
jag har köpt mina mössor med diverse tryck på på cubus och sytt på märkena själv för det tycker jag är fint. köpte dem för rätt länge sedan men vad jag vet ska de finnas på vissa affärer fortfarande.
 
vart har du köpt din guldkedja(halsbandet)?
topshop! den har egentligen typ ett stort hjärta på sig, men det tog jag bort! 
 
vad använder du för hårfärg?
asså jag har fått denna fråga fler gånger och det blir ju lite kbäppt eftersom resultatet blir ju olika beroende på vad man har för färg och så innan färgning. men jag använde någon loreal tror jag. men mitt hår blev ju svart/lila efter den färgningen så den har tappat rätt mycket, så den färgen ger inte hårfärgen jag har nu.
 
vart är kappan från?
min svarta kappa är från monki!! 
 
var har du köpt dina örhängen? (guldknopparna?!?)
köpte dem för 20 kr på stadsmissionen. det är även klipsörhängen då jag ej har hål sedan några år tillbaka.
 
gör du något speciellt med dina ögonbryn för att få dem så breda och fylliga?
åh, får bara beröm för mina ögonbryn på min blogg och instagram, alla andra i min omgivning tycker inte om dem så det är kul att höra att någon tycker om mina fetingbryn. - jag har gjort mycket med mina ögonbryn "genom tiderna". ett tag målade jag dem med brun maskara. ett tag med svart eyeliner(orkade aldrig köpa ögonbrynspenna). den senaste tiden har jag använt en svart ögonskugga med typ guld i(blir lite brunaktigt men mest mörk. och jag glittrar i vissa ljus, haha.). problemet med mina "orginal"bryn är att de är så glesa. så brynen ser ljusare och mer ickeexisterande ut. därför fyller jag i dem. ordentligt. jag gillar bryn. så är det.
 
sedan vill jag passa på att tacka för alla andra fantastiska superfina kommentarer. det glädjer mig en mörk decemberkväll. tack tack tusen tack. ni är så fina.

goshelg

2012-12-10 @ 12:06:21

har mest gosat hela helgen. julklappshandlat. pussats. julbrunchat. och pussats lite mer.
hade tydligen en del ickeobligatoriska lektioner så ligger under två filtar och dricker kaffe sedan en timme tillbaka. känner mig dock sjuk. igen. det tycks aldrig gå över. har feberkänsla var och varannan dag.


tyckte att det var spännande med åtta likadana bilder

2012-12-07 @ 14:45:00
vet inte varför jag alltid får för mig att ursäkta mig för att jag lägger upp massa bilder på mig själv. så har ju min blogg varit, alla mina bloggar varit, sedan jag började. vilket för övrigt var för nästan exakt tre år sedan. å det är så kul att kolla på min första blogg. önskar att devote inte skulle ta bort inaktiva bloggar, där jag bloggade ett tag, så kan ej titta tillbaka på den lilla perioden i mitt liv. (uppdatering: tack vare en snäll tjej som kommenterade så har jag nu hittat min första imnotvainblogg
vaknade och mådde röv idag. men efter en nostalgist tunnbrörulle mådde jag lite bättre så åkte till ksolan, trots sjukanmäld, för att avklara en redovisning, för att må ännu sämre. för att nu sitta och må lite bättre igen efter en promenad med wendy. och klämde fram ett soft fakesmile som ni kan se på sista bilden. övriga bilder finns ingen beskrivning till.

.

2012-12-05 @ 20:38:00

jag har nog inte känt tårar komma så tätt inpå varandra. så snabbt efter varandra. så fort rinnande utan att ens smyga över kinden. utan rätt ner under hakan. 
jag vet inte om jag knyter ansiktet för att göra motstånd för tårarna. eller för att jag är arg.


.

2012-12-05 @ 19:20:09
✭tryck✭ läser mitt låsta dokument jag har på datorn. jag har fyllt det med 27 sidor. 13 419 ord. det är nog inte så mycket med tanke på att jag började i november 2010. vissa texter är bara några få ord och andra en hel sida i courier new pt. 11. men det kan vara flera månader mellan att jag skriver. och jag inser nu hur jävla mycket jag hade behövt prata med någon redan för två år sedan. jag har alltså gått två år ovetande att jag faktiskt kan gå längre än en vecka utan att vara ledsen. det gör så ont att läsa. och jag inser även hur bra jag har det nu jämfört med då. men ändå sitter jag här och gråter som ett barn och tycker synd om mig själv igen. är så jävla instabil just nu. vet inte riktigt vad som hände. 

känner lite såhär nu

2012-12-05 @ 16:33:25

snöellisnö

2012-12-05 @ 13:17:20
tryckte på snooze 7 gånger. i den 58e minuten efter mitt första alarm kommer pappa in i rummet och direkt försvarar jag mig, jaja jag ska gå upp. varpå pappa inte alls pratar om att jag borde vakna utan att bussarna inte går i skuru. jag somnar om och vaknar ungefär halva skoldagen hade gått. insnöad. iskall. förkyld. och energilös. har genom radio hört om diverse väder och trafikrapporter. tycker synd om alla som pallrat sig till skolan men inte kommer hem nu. är själv glad att jag sitter invirad i filt framför brasan. tänkte kolla på film idag. dricka kaffe. och försöka plugga lite.

+

2012-12-04 @ 20:10:00
sitter skräddare framför brasan. dricker te och försöker kurera min förkylning. tänkte plugga diverse ämnen men kom inte längre än till google. och från google grenade sig buddhas lära till julklappsresearch. åh. börjar bli stressad för det också. att jag ens ska ha råd med klappisar till alla jag vill ge till och att det blir nåt bra. prestationsångest. julångest. och mitt i allt ska jag komma på vad jag själv vill ha. julafton och födelsedag inom loppet av en vecka. 
jag är så jävla risig. orkar inte tvätta håret och blä. kan inte skolan bara snöa igen. är alldeles för trött på den trots ynka 13 skoldagar kvar.

.

2012-12-03 @ 17:01:05

det värmde riktigt ordentligt när jag läste alla kommentarer. trodde inte jag skulle få så fin respons. får väl bara hoppas att det inte kommer några som till mitt kropp-inlägg som ska hoppa på mig om något. men här försökte jag bara hjälpa. på efterfrågan.
imorgon är jag ledig. det behöver min förkylning. och jag.


RSS 2.0