.

2012-02-29 @ 14:14:59
det är 12 grader, blå himmel och solen skiner. ändå gick all energi jag någonsin haft inom mig, ur mig. dricker kaffe som hinner bli kallt innan koppen bara blivit halvtom. gör en blyertsgrund. fotar men låter bilderna ligga kvar i kameran. läser men tar inte in något. skriver men får inte ut något.
stela bilder. ehhe

hej

2012-02-28 @ 22:32:41
fina i otakt. nej är inte alls såhär taggad på livet. mest bekymmrad, men om man inte läser så kanske man tror att jag är glad. och det är väl bra för de som bara vill se bilder eller så.
ritar och suddar och stompfar. ritade av en bild på ida och jossan som jag tog när vi fikade på götgatan en varm eftermiddag. det blir bara inte bra. blyertsen smetar inte ut sig jämnt. de smala strecken blir varken smala eller raka.
mm. aja. jag skriver bra listor, lite texter ibland. och har bytt ut kaffet mot te. vill bara sätta på en film nu. ja, det ska jag göra. en fransk film. tända ljus. och dricka mitt te. gonatti

.

2012-02-28 @ 15:47:11
timvisaren hade passerat midnatt och vi låg hopkrupna i soffan och kiknade åt gamla skolkataloger. vi drack kaffe och åt vindruvor. åh alina är så bra. jag gick hem genom snöfall och det dröjde inte länge förän fotstegen jag lämnad bakom mig försvann i ett vitt puderlager. blev väckt av min hund som hoppade upp i sängen och jag åt laxmacka, smootie och grapefrukt till frukost
jag ritar och lyssnar på min bästa musik som jag mår så himla bra av. är redo med en hel kanna kaffe för dagen.
så nu ska jag dricka kaffe.
rita ansikten
skriva om sånt jag inte har
skriva om sånt jag vill ha
låta solen lysa över torra gator

.

2012-02-27 @ 19:12:57
har en ny jacka och rakt hår. har varit så himla bäst väder idag. ger upp vinter nu. snart ska jag köpa låga docs också. alltså åh.
är lite småbitter just nu men ska ta en promenad till alina och gosa där ikväll. hihi

bara bra

2012-02-26 @ 23:50:11

har varit i uppsala och ätit pyttipanna och muffins. druckit massa kaffe och myst med släkten. gick på bio med harriet i en 18manna salong på götgatan och har nu bäddat sängarna i blåheternas alla namn. imorgon ska jag köpa Jackan och få rakt hår för tre månader. förhoppningsvis. åh. bra dagar. bra kvällar. bra första dygn på lovet.


alltså mmmmm lov

2012-02-25 @ 18:05:18
igår gick vi i träningskläder längs söders husväggar. istället för att mingla i min stuga, slängde vi i oss sushin och tog oss tillbaka till stan, för att märka att vi hamnat på en firmafest bland mytomaniska trettioåringar, till att dansa in lovet i boo med finistjejer. tänkte utelämna tragedin som avslutade natten rätt tvärt. men eftersom att denna tjej var så vidrig så ville jag ändå kasta en kaskadspya och hatord på henne. så.
fem tjejer med huvudet i händerna runt ett köksbord. utanför föll en snö som varade i knappt en timme, och stannade inte en sekund på isbanorna till vägar. "idag mår vi som vi förtjänar"
har städat mitt rum och är nöjd. ikväll blir det troligtvis bio med finiharriet

torsdag

2012-02-23 @ 19:50:14
dricker te och läser. det är ungefär vad jag gör om kvällarna. och gosar ner mig under en ful fleecefilt och massa kuddar bakom mig. nu gör jag samma sak men nervöst skrollar igenom mina musik listor i hopp om att hitta en perfekt låt. jag antog mig min egna utmaning att söka till ensamble till trean och jag kan inte sjunga. så jag kommer dö.
förövrigt finaste dagen på länge. för har bara varit så himla glad av ljuset och så. alltså åh. plus har visualiserat Jackan och Skorna som jag nu har längst upp på min köplista med en jordglob tätt efter. har letat i månader. hittar verkligen inga jordglober(ar?). måste ha(måste ju va lite hipster osv).
'standardgif

onsdag

2012-02-22 @ 18:55:20
kände efter två bildlektioner denna eftermiddag bara att nej. jag orkar inte åka hem. ville gå på en regnig grå blänkande götgata och hitta världens finaste jacka som jag bara vill ha nu. bara köpa en god kaffe och testa en vit sommarklänning.
lyssnar på min senaste lista som ni hittar här och om ni kikar under arkivet <---- till vänster så finns hela min profil. heheh.
okej. är inte gravid, bär bara bredrandigt
hhahahahhaa orkar inte min hund. alltså.

måndag

2012-02-20 @ 16:12:00
det har verkligen varit tidig vår idag. det var inte förän nu under min promenad jag kände fingrarna stelna till. det slås bort is från trottoarerna och solen värmer. idag har jag ätit blåbär och yoghurt. druckit kopp efter kopp kaffe. försökt att undvika att min nya kjol visar allt då den bara är ett omlott tyg, men gillar den ändå. har skrivit prov. valt ivval, vilket var så läskigt att jag ca dog. orkat pallra mig till gymmet för en svettig timme. promenerat från hornstull till slussen. köpt en kaffe på vägen. och hunnit med snabbbussen(3b, heh). ska fortsätta dricka kaffe och läsa när jag kommit hem. 
och berätta för mamma om mitt nästa köp. låga svarta docsisar. åh
och till den som bestämt trodde att jag säkert hade massor av fina pojkar på rad efter mig. vilket var väldigt smickrande. tack så hemskt mycket för det. men haha. nej. verkligen inte

dilemma

2012-02-19 @ 13:46:26
detta dilemma: ska köpa nya docs, frågan är då, vilka?!? mina funderingar är låga svarta eller åttahåls i någon färg då jag har svarta. kan verkligen inte bestämma mig. om ett tag, när jag har pengar, kommer jag antagligen köpa båda. men. om någon vänlig skulle vilja hjälpa mig. skriva i kommentar vilka jag ska köpa mig.
trehåls svarta eller åttahåls färgade. och vilken färg.
mina dansande docs en sensommareftermiddag. när luften var varm och skorna var hela.

.

2012-02-18 @ 22:56:17
åkte hem vid midnatt igår. lade mig i nytvättade rutiga lakan. fick hoppa in idag och jobba på sturehof under lunchen. mina ben vill inte bära min kropp och mitt huvud vill inte syresätta min hjärna. menmenmen sitter i min prickiga blus och vill egentligen bara dricka vin och dansa. det är plusgrader och det regnar. jag tänkte att det nog blivit vår nu. så tänker ha på mig vårkläder och köpa en stor halsduk och värma mig mer. bra. hoho. hejdååi
ps. för er som undrar hur det går med min gladhet eller vad man ska säga, det går bra. ibland suger vissa kvällar när jag sitter själv och försöker plugga eller så. eller när jag känner att någon inte orkar med mig. eller bara blir lite transparent. det är verkligen inte vad jag behöver just nu. egentligen behöver jag bara mina fina fina vänner och lite sol.

söder söder mmm

2012-02-17 @ 15:55:00
går slalom mellan alla fredagsutmattade människor i slussen. stannar till när jag möts av någon som vägrar vika av. går genom den, vad som känns som en oändligt, lång väg upp mot götgatan. bär på huvudvärk och en tung tygpåse. slås av kylan när jag kommer ut på trottoaren. köper kaffe och köper kläder för löjligt små summor. träffar harriet och dyker ner i ett hav av second hand kläder.
så i nya kläder sitter jag i en soffa efter att ha ätit sushi och tagit en söderkvällspromenad.
okej älskar söder. hejdå.

.

2012-02-16 @ 22:19:02
inte läst en sida. inte skrivit många ord. har försökt tränga in dessa franska-till-svenska svenska-till-franska ord. det går inte. fram och tillbaka ett par tre gånger har jag gjort det. klockan är över tio och jag tänker ge upp.
ett prov och en diskussion imorgon och jag ger upp.
gav upp och började sortera i mappar på datorn. bytte namn. flytta. och. och. och.
ja, jag gav upp. gav upp franska. gav upp svenska.
jag måste lära mig att plugga tidigare än kvällen innan. men i detta nu fokuserar jag på att må bra och vara glad. och bli frisk. för har blivit sjuk. igen. okej ibland suger allt. men ikväll suger det bara lite. livet, alltså.
saknar ett vi. inte för att jag haft det där vi:et. nej jag har inte det. men vill ha. vill känna nya känslor. vill friska upp min hjärna med nya tankebanor och hjärtat i en ny rytm.
men ger upp det också. för ett tag.

mer instagrammisar

2012-02-16 @ 18:17:02
hade redan tappat matlusten och satt på rummet en lördagkäll och ritade tre likadana zebror
spelade kort och drack te/kaffe med alina en kväll. blev här sjuk och försökte läsa mig frisk. 
tog sjuklingbad och väl påväg till skolan hade jag säkert fem lager kläder på mig
vaknade till frost på fönstret och snöiga tallar. lunch mingel med strindberg
hade hatt en dag i stan och musse och långkjol. åt pluggpannkakor
åt/drack min bästa grönsak/dryck mmmmmmm. och satt och fotade mig med dem. plus två böcker
teatern igår och olivia i snöstormen påväg hemoch jag posade stelt imorse i sportbyxorna och läste äckelstrindberg och drack godaste smoothien

lallalala

2012-02-15 @ 23:08:32

en hel bunt med blandade känslor idag. märker att jag varit lättretad och lättfrustrerad. men ändå så himla glad, och glad för att jag är glad. typ. har mest lekt i lera och fotat hela eftermiddagen. sedan ätit middag med lite bra tjejer. och sedan tittat på dålig teater. missat femton bussar och stått i snöstorm och dött av kyla.
just nu verkar jag visst göra vad som helst för att inte läsa dendär boken. har läst 60 avskyvärda trådiga torra sidor och hatar den redan. och den ska vara utläst på fredag.
har flytt från bokdiskussion- och franskaprovsplugg hela veckan. är trött och vill bara sova nu. ska. bara. läsa. 130. sidor. strindberg. hejdå


kärleksdag

2012-02-14 @ 06:42:00
tisdagspuss, till er, alla fina

idag är som vår

2012-02-13 @ 12:51:06
tänkte säga vilken ovärd dag jag haft. tror att det är där mitt problem ligger, jag ser bara det dåliga i allt. hade bara en lektion och ser inte det sköna i det att sluta halv tolv. vad är felet på mig och min hjärna? 
så nu ska jag njuta av sol, blå himmel och bara ligga på glasverandan i mina skönaste kläder och dricka kaffe och läsa. lydia påvägattbligladigen +1

godmorgon

2012-02-12 @ 12:47:42
åh, vaknade under blå himmel och solsken. nu ska vi ta en liten promenad och dö av kyla.

torsdagssjuk

2012-02-09 @ 19:43:50
är så himla glad att ni ändå har börjat kommentera lite igen. det livar upp denna gråskaliga blogg en aning. livar upp i mitt gråskaliga liv.
jag kommer på mig själv med att sitta helt tyst. inte ens följa konversationerna utan hellre stirrar ner i mobilen under den lurviga luvan. är inte med så mycket, spar på leenden. i alla fall i skolan. men folk får dras med att jag inte är sprudlande där, för skolan ger mig ingen som helst energi under vintern.
efter en halv dag i skolan la jag mig under mitt tjocka täcke. läste, kollade på film och drack te. tog en liten promenad och gosar med leo.

frankrike

2012-02-08 @ 20:07:28
har haft ca världens längsta skoldag i elektrisk kjol. och har nyss ätit min första riktiga måltid sedan i fredags. så nu har jag dödsont i magen.
jag laddar inför nice om 45 dagar. och om 500 dagar vill jag tillbringa ett år i paris. är bara så himla insnöad (heh) på frankrike. något jag avskyr är lektionerna i skolan. men vill bara kunna. vill bara leva där.

hej tisdag

2012-02-07 @ 19:13:47
gillar att ni fortfarande hänger här även om jag mest låter ledsen osv. är iaf inte det idag utan mest lycklig att kunna röra mig och sådant. mmm hade velat gå på spelningen ikväll på 44 men aa sitter hemma och läser/dricker litervis med te/blinkar bort min sjukdom.
vore kul om ni kommentera mera, blir så himla glad av det. nu är det aldrig någon som visar sig här, hihi

sjuk mest hela tiden

2012-02-06 @ 19:27:48

verkar vara sjuk mest hela tiden. har varit förkyld sedan i somras och de senaste två veckorna har jag haft feber två gånger. i timmar har jag legat stilla utan att röra mig idag. inte fått i mig annat än några glas proviva. har ingen matlust och ingen energi. menmen. annars kul liv


hänger

2012-02-04 @ 23:01:46
här sitter jag och posar med armen helt nonchalant bakom nacken, som man brukar sitta. blev ca halvt magsjuk här på kvällskvisten och ligger utan energi nerbäddad under mitt rutiga täcke. blev tydligen av med spotify premium idag så sitter och gråter över det också. allvarligt, måste sluta vara så jävla ledsen hela tiden. menmen. lovar att vara glad när dagarna bivit längre i alla fall

mmmm

2012-02-04 @ 10:53:00
vände mig i sängen och satte på laleh. lycklig igen. bra

.

2012-02-04 @ 10:14:00
jag har inte alltid varit såhär. jag är inte alltid såhär. jag antar att de som läser här då och då har fått en ganska fel bild av mig. det är alltid svårt att försöka få andra att få rätt uppfattning genom några svarta bokstäver på en vit bakgrund. om jag inte hade känt migsjälv och läst denhär bloggen hade jag trott att lydia var tråkig, aldrig glad, lat, lägger upp bilder på sig själv för hon inte har några vänner. ungefär. ni får väl tolka allt som ni vill och folk kanske uppfattar mig på det sättet i det verkliga livet också.
det är bara det att jag har börjat känna mig så i vägen. besvärlig och less. kanske för att folk har denna uppfattning, och även flera av mina vänner.
jag har alltid varit ett andrahandsval, för de visste att jag inte sa ifrån om det. så många gånger som jag har fått motta sms som: glömde att jag skulle vara med en annan kompis. den här kompisen var förmodligen coolare roligare och lite bättre än mig. bortvald. eller inte vald alls.
jag har uppenbarligen en personlighet som är ämnad för en som vill vara ensam. men om jag inte vill det? men vet att jag kommer bli. om jag fortsätter att vara sådär tråkig med en rak mun som aldrig pekar uppåt.
men det är så mycket. så jävla mycket jag är missnöjd med. ingen skulle förstå. för så fort jag skrivit om vad jag vill och vad jag strävar efter. så är det någon som kommenterar: men gör det då? tänk om det vore så lätt. då skulle jag haft min lägenhet på söder snart. eller bara bott i frankrike.
min mamma flyttade till paris när hon var sjutton för att hon var trött på skolan. jag vill gå i hennes spår och åka iväg. för ibland känns det som att ingen skulle bry sig.

tjugio instagrammisar

2012-02-02 @ 21:29:16
första skoldagen efter jullovet och jag verkade ha blandade känslor under morgonen
hade svårt att läsa franska och skyllde på lejonet. var lite prickig och så
drack kaffe, ritade, läste och åt grapefrukt en eftermiddag. en annan hade jag snöprickig jacka
låg på golvet och stirrade i taket till fransk musik. var uppenbarligen inte jätteglad
var hos farfar en helg och sov i blommiga sängkläder med leo
åt och drack detta mest hela tiden och så lite ritande förståss
var sjuk i två dagar och tog bubbelbad och drack kaffe. sedan en bussväntarbild
en till bussväntarbild. och mer mellis
var prickig igen i tisdags och åt, drack och läste detta
gårdagens bussväntarbild och pluggbild

mycket läsa

2012-02-01 @ 22:18:09
jag läser. eller jag borde läsa. men jag läser annat som bloggar och bläddrar bland vackra bilder istället för att slå upp boken jag ska ha läst i och kommenterat till imorgon. boken, som jag sett filmatiseringen av. filmen jag vill leva i. filmen som är så fin. och så läser jag då denna bok på engelska som redan blev förstörd av den gråspräckliga damen bakom kassan. hejokejtacknittioniokronortackenkronatillbakakvittotackhejdå. sa hon. utan att andas mellan de kantiga bokstäverna. hon sa i alla fall tack.
och på grund av att jag skulle köpa det där okaffiga-kaffet så missade jag min buss. varje halvtimma går dom till mig. en halvtimma att antingen försvinna i fantasin jag inte har, den som faktiskt inte existerar. eller ta upp boken, få de x antal sidorna lästa. och då och då byta hand att hålla boken i för att sätta ned den andra i den lurviga fickan. men jag gjorde inte det. jag satt som ett fån och tittade på mina ben som vevat på cykeln i en halvtimme som korsade varandra. fick aldrig riktigt ro där på bänken. kaffet hade svalnat och smakade kall mjölk. bussen kom och jag satte ner fötterna som inte nått ner till marken där jag satt ordentligt med väskan tätt bredvid mig.
jag började där på boken. men surrade iväg till bussväntandet. men ska iaf verkligen läsa det jag borde nu. och döda mitt mag/huvudonda. brabra

.

2012-02-01 @ 21:03:18
mår illa och dör av huvudvärk. har hunnit med att cykla en mil idag. köpa en bok. och en okaffig-kaffe. och sitta och vänta på bussen i tystnad i alldeles för många långa  minuter. så tänkte bara dricka te och skriva lite, läsa lite, kanske rita.
men inatt slog vi tydligen över till februari och jag är bara glad att tiden går och att det finns personer och stunder som lyser upp allt även när solen gått ned.

RSS 2.0