skåne

2012-06-30 @ 17:21:44
har lämnat vänner och storstad för tre veckor i skåne. tre veckor liggandes i gräset, i vattenbrynet, i solstolar och i sanden. ska lapa sol från morgon till kväll. cykla runt barfota på plana vägar. traska till kiosken ett stenkast från stugan i mina nya skor. äta litervis med jordgubbar och dricka litervis med kaffe. ta långa promenader. spela minigolf. och om kanske två veckor kommer harriet hit. sedan åker vi till emmi och det blir grymmt. 
vad som ska ha lagts upp på instagram idag. 
 

vart än jag går, våt asfaltsdoft

2012-06-29 @ 15:52:24

☼har väl fastnat för symbolerna☼

2012-06-28 @ 21:40:41
mina matvanor under lovet är inte hälsosamma. jag kan dricka mig mätt på kaffe eller flädersaft. äta frukter och grönsaker istället för riktig mat. eller äter onyttigt. äter inte regelbundet för fem öre.
ligger i sängen och gnager på denna(*se bild*) festmåltid som agerar frukost o lunch o middag idag. tror att min förkyldning börjar gå över i feber. eller så lider jag väl av sömnbrist. somna till film ikväll låter som en bra plan. godnatt. 

☮✌☯ och sånt

2012-06-27 @ 19:21:07
bär väl den lilla svarta som får matcha den nu svarta himlen. bra att jag är barbent. vägrar byta. sommar ju. har världens ruffsigaste hår också. min hårtork började brinna för någon dag sedan. rip. 
ps. egopicmarathon. blogglydia är tillbaka antar jag. ds.

blir med bomberjacka. hejdå

2012-06-26 @ 15:25:28

juni

2012-06-25 @ 15:38:50

.

2012-06-24 @ 16:39:23
löser korsord och dricker kaffe under ett stort duntäcke. vittnar varannan minuts ösregn och varannan minuts solsken. har målarfärg på händerna, en svidande hals och en igentäpptnäsa. på ett dygn blev jag dunderförkyld men försöker ändå göra mitt bästa med att hjälpa till här hemma genom att måla osv som jag lovat. och åh. när jag tjänat ihop några hundralappar ska jag springa till gamla brogatan och köpa en jacka. 
juste. skorna finns ingenstans. så är i skodepp.
herregud jag kan verkligen inte skriva längre. allt blir bara svammel. 

lyckalyckalycka

2012-06-23 @ 03:38:44
har haft en kväll av vin, prat, bra människor, chips och rökstunder liggandes på fannys veranda, cykelskjutsturer, klättring i lekpark och på skoltak osv. åkte hem med en svindyr smsbiljett utan att chauffören kollade sittandes i knät på ida och hjärtis. gick hem i vad som kändes som två minuter men som säkert var en halvtimma till 'under stjärnorna' och rosa moln och glöd längs hela björknäs. jag vet inte var jag ska lägga min lycka för jag lade mig på golvet i hallen och kramade min hund tills jag hörde mitt namn av pappa och borstade tänderna. försöker trycka ner all glädje i den tomma flaskan som innehållit vin för några timmar sedan. 
jag är bara dödslycklig och ingen förstår denna text men jag kommer glädja mig åt att jag försökte när jag vaknar. för åh va bra detta var. 

glad midsommar

2012-06-22 @ 18:47:50
känner mig väl mer svensk denna midsommar då jag är blond. 2/3 arisk. trevligt. förövrigt inte riktigt min högtid pga kan inte bära puttinuttigt utan att se ut som en femåring(ja, ni ser☝). iaf. ha en bra kväll osv. 

ska försöka hänga här mer

2012-06-22 @ 01:33:48
för en kvart sen tänkte jag att jag skulle vilja blogga mer. att jag inte ens själv går in på min blogg någon gång för att nyfiket studera nya kommentarer. tio minuter senare läser jag att det finns efterfrågan att blogga mer. men min förmåga att skriva har försvunnit. kan inte få en händelse låta sådär spännande som den var. eller ett moln sådär fluffigt. den där känslan så himla övervinnlig. den där längtan så stor. 
jag försöker leva sommarlov ända ut i fingertopparna men verkar inte få ihop det. känner mig slö ofärdig orkeslös fantasilös och tråkig. solen får gärna visa sig mer så man kan spendera långa dagar vid vattnet. sitta i saltvattenshår om kvällarna och vara med fina vänner under veckan solen knappt går ner. 
försöker intala mig själv att det kommer. att sömnlösa nätter inte kommer bero på sorg eller tomhet. att jag inte kommer komma ur havet förens jag hoppar i igen. att tiotals nätter kommer äga rum på tomma gator, berusade, lyckliga. 
jo. det kommer

angående kepsen

2012-06-19 @ 12:46:22
hej kompisar. min supremekeps skaffade jag från tradera för 280 kronor. det finns supermycket till bra priser. men var noga med att det är äkta vara!
igår efter att jag gjort en massa listor för diverse grejer så mötte jag hannah. vi satte oss vid en sjö på en filt i regnet med chips cigaretter musik och 2.25or. asvärt. ikväll är det ison & fille och imorgon blir jag med låga docs(äntligen!!!!!) och ska ha gosmiddag med alina. sommarlov kan ju vara det bästa som finns

2012-06-17 @ 18:35:43
min dator är överfylld med bilder. iphotogalleriet är fyllt till max och jag orkar inte överföra allt vår internetspara-sak.
de senaste dagarna har jag promenerat med min hund. i fredags mötte jag upp harriet och överraskade henne med sushi och jordgubbar. sedan satt vi i rosa solnedgång på hennes balkong några stycken. klockan slog 00.00 och harriet blev 18. åh. och igår åkte jag ut till boo och partytältade lite med öl och ostbågar och spontanjam och satt till klockan fem på morgonen och inväntade morgonens första buss med rövin och korv.
idag vill jag påstå att jag är mer sliten än de som kom hem från hultsfred.
slutsats av de första dagarna på sommarlovet: tycker om mina vänner himla himla mycket.

.

2012-06-15 @ 00:05:53

jag har en nattfjäril på rummet.
men jag kan längre inte höra dess vingars slag mot glödlampan.
inte sen den leta sig fram i toppar och dalar i mitt rutiga duntäcke.
inte skymta en flimmrande skugga i ögonvrån.
så jag lämnas i min kuddränkta säng med nattfjärilens silver på kanten av lakanet.
för att hoppas att den hittade sin väg ut under den svarta rullgardinen.

för jag avskyr. avskyr avskyr avskyr. nattfjärilar


gifboomar igen

2012-06-14 @ 18:11:07

2012-06-13 @ 23:55:10
vill gå onykter utan skor längs svala gator
vara barbent dygnet runt
titta på en stjärnklarhimmel från ett berg
sitta på en och annan brygga och doppa tårna i fortfarande lite för kallt vatten
cykla runt utan destination eller tid att passa på en rostig cykel
vakna upp i ett tält och inte ens bry sig om att håret spretar och endast springa på jakt efter vatten till ens snustorra munn
slängas fram och tillbaka bland fulla ungdomar till crystal castles
bada tills fingertopparna liknar russin
röka in morgondagen under tusen filtar
bemästra konsten att inte bli myggbiten/solbränd

.

2012-06-13 @ 23:41:22
kan inte riktigt förstå min tio veckors ledighet. att jag ska kunna sova bort dagar och ligga vaken till natten blivit dag. att jag nu åkt iväg i tre dagar för att bada, grilla, äta glass, skratta, sjunga, dansa, dricka osv. det har varit så trevligt bara umgås och inte ha någon tidspress alls. bara sitta ute från att vi vaknat till att vi gått och lagt oss. så himla underbart. mm sommar.

sänghänger

2012-06-09 @ 23:44:18
hej jag ser ut att vara helblond. har skapat en ny lista igen. HÄRA.

2012-06-08 @ 15:42:03

åt frukost i morgonsolen med hannah. gick till skolan med hela havet samlat i en klänning. sjöng skolavslutningslåtar. hade tusen fjärilar i magen. satt i en buss som dränktes i öl påväg till slussen. satt på uteservering. åt glass och drack kaffe i en hamn. hittade min väg till bussen och är så fruktansvärt obeskrivligt lycklig och lättad. ska fira fina pappa som fyller år idag och sedan vinhänga hos josefin. alltså. åh. sommarlov. (sitter och fånler på bussen.)


submarine

2012-06-07 @ 22:58:12

kollade nyss på submarine. kan ha varit den bästa och finaste filmen jag sett på länge. den är så estetiskt genomtänk och så bra på alla sätt. åh. se den


två dagar kvar!!!!

2012-06-06 @ 22:36:34

legat nerbäddad i sängen i kanske tio minuter. trots detta går inte min puls ner. hela dagen har jag stressat upp mig och nästan haft svårt att andas utan någon vettig orsak. kanske är det bara allt som snurrar i mitt huvud just nu. alla funderingar. och kanske förväntningar. det känns så långt bort med sommarlov. men det är inte mer än två dagar. vill dricka öl hela fredagkvällen och dansa in tio veckors ledighet. helst barbent, med massa massa bra människor.


sprakande presensliv

2012-06-04 @ 19:39:58
skapade väl någon sorts loppis på instagram. kändes smidigare än en bloppis så om man är intresserad- @lydiasloppis på instagram. mestadels fula grejer menmen.
är nu inne på sista veckan innan sommarlov. den kommer bestå av tre lektioner. tre dagar. två skoldagar. mm känns bra. lär ju må rätt bra på fredag.
är väl mest såhär och lyssnar på dehär

klubba hund och ny keps

2012-06-03 @ 21:09:29

.

2012-06-03 @ 00:38:47

fem dagar kvar. tre skoldagar kvar. och fredags satt vi mest i väntan på att vänta på att vänta. gömde och skyddade oss mot kyla och regn under festivalrutinerat halvtrasigt eniroparaply. vi dansade(näst längst fram) till rebecca o fiona tills vi inte kunde andas och mitt hår hade fått regnlockar. idag vet jag inte ens. mitt humör motsvarar ett helt tivoli(försökte att ej metafor:a bergodalbanan, standard). åkte imorse hem glad trots de ynka fem graderna. men nu ligger och saknar hopp. jag existerar visst inte alls.
och jag har fullkomligt tappat min förmåga att skriva


RSS 2.0