.

2012-05-30 @ 00:02:27

känner mig febrig och kraftlös. nu är det bara skoltid kvar, inga fler inlämningar eller prov. imorgon är jag ledig. och jag hittade ett par relativt billiga skitsnygga skor idag. jag trodde det magonda var stress, men efter x antal glas proviva, och x antal timmars soffhäng av totalt avkopplande, kan det inte vara möjligt. jag är så rädd att det är något allvarligt. för jag ser så mycket fram emot sommaren att inget får hindra mig nu. ska räkna får nu, eller något, vad som helst för att inte tänka på smärtan


enlydia @ gifboom

2012-05-29 @ 22:31:16

.

2012-05-29 @ 00:21:53

kan verkligen inte sova pga mitt magonda

 


mest jag mina ben och frukostar

2012-05-28 @ 21:35:44

mina senaste två veckor.

nattpyssel

2012-05-28 @ 00:10:39

skrev en text om hur lycklig jag var när jag var påväg hem för fem timmar sedan. den försvann och jag inser hur felaktigt det hade varit att publicera det inlägget då jag tio minuter senare totalt punkterades av ett magont. jag har legat och skruvat mig i två timmar i sängen nu. haft benen på väggen. fötterna på kudden. legat på kuddhög. diagonalt över sängen. på rygg. på mage. sittandes. intar nu fosterställning efter att ha målat svalor på min vägg. kan jag inte bara få må 100% bra en hel dag.


fredagsfoton

2012-05-26 @ 20:55:35

.

2012-05-26 @ 02:03:02

så himla bra kväll med så himla bra människor. vi grillade. drack vin. åt jordgubbar och nutella och annat gott. hängde på massa filtar i örnsberg och ba va. mmmm ja bra kväll. godnatt, om jag någonsin går ner i varv mvh sjutton liter vatten vid sängen


2 av 65435616841 uppgifter kvar

2012-05-24 @ 17:10:51
bara två uppsatser kvar. sen. mmmmm. livspeppen börjar komma tillbaka. och jag har bestämt mig för att lägga ner mina sparade skrynkliga hundralappar på svarta låga docs. så kan jag känna mig fin också. mm jo det här blir bra. "bara slutspurten". aja.
idag har jag ida och amanda blivit intervjuade för sveriges radio. sen var det taco. sen var det prov. sen var det brygghäng i solen, åh. det är verkligen sommar. ja livspeppen är nära nu.

onsdag

2012-05-23 @ 19:51:09
varför sitter jag med datorn i knät. med böckerna och de skrynkliga papperna utan räckhåll. varför sitter jag inte i en fruktansvärt oergonomisk position och förstör min rumpa samt rygg. jag vet att jag kommer börja läsa. att jag kommer säga att jag ska plugga till solen gått upp igen. men jag kommer inte det. jag kommer komma till skolan som ett frågetecken. jag har aldrig varit så oförberedd till ett prov som nu. hej ig nummer 2.

.

2012-05-22 @ 22:26:39

om en vecka existerar jag. om jag inte är utbränd eller nerbränd. jag ser inte längre samband mellan siffror och tecken. allt är som ett utrivet ihopskrynklat isärrivet och kaffedränkt stycke papper där det inte går att urskilja bokstäverna från varandra. så är hela mitt huvud och imorgon och i övermorgon kommer mina betyg dyka och nå botten. godnatt(även om jag inte kommer somna förän klockan fyra.)


.

2012-05-21 @ 20:21:24
vill bara gå ner till hamnen och röka hundra cigaretter. titta på stjärnorna. få midnattspussar.

sommarmåndag

2012-05-21 @ 17:08:56
idag har jag verkligen smakat på sommar. barbent och nya fräknar. vad som ändå inte kan få mig att njuta är de fyra sista grejerna jag har. två inlämningar och två prov. det jobbiga är att jag inte orkar bry mig. kommer ändå sitta vid midnatt kvällen innan och slutföra de sista meningar, läsa igenom anteckningar en extra gång. jag har inte orken att ta tag i det och bara göra klart. inte ens fast jag vet hur lättad jag kommer vara efteråt.
men en vecka och en dag. sen är det lov.

dör värmedöden

2012-05-20 @ 18:22:19
i mitt sökande och kikande på tradera efter kepsar så hittade jag den. den där kepsen för en pyttesumma. och nu är den snart min(om säljaren svarar och skickar). har hemmajobbat lite i helgen så plånboken har iaf fyllts på litegrann.
jag försöker skriva uppsatser. men får inte ihop en mening. jag vill inte klaga på värmen(för har längtat sååå) men den tar verkligen all energi + matlust ur mig. 

bergådalbansliv.

2012-05-18 @ 21:18:22
är så trött på allt vad smal, kärlek, kyla, kläder osv heter. jag vill ha så jävla mycket så jag har ont i magen.
vill ha låga docs(so bad)
jordglobis, fortfarande
supremeleopardkepsen
hår som ser ok ut efter några fuktiga/regniga festivaldagar
vill vara brun och smal..
vill ha tatuering
vill bara ha råd att göra spontana grejer
kunna köpa spontana saker
gå på jay z och kanye west
way out west
hultsfred
så hatar mitt liv lite nu. behöver verkligen lov så jag kan andas. 21 dagar

är blu

2012-05-18 @ 20:25:34
fann madonna med samma hårfärg som mig.

mmm långhelg

2012-05-18 @ 14:23:46

har haft så bra senaste två dagarna. bara bildlektioner på onsdagen och sedan rus till maskinen som var så himla bra. efter en timmes hoppande och skrikande i regnet var jag lockig blöt och hade knappt någon röst kvar. promenerade i vad som kändes ungefär hela stockholm. vaknar morgonen därpå till jordgubbar melon och att farfar var hos oss. badade i sol och kaffe på altanen hela dagen och slängde kassen över axeln senare på kvällen till tess. vi spelade, dansade till gamla hits, smakade på alla möjliga drinkar i brist på vanliga tillsatser. blev bubblig på cider och stod ute utan varken skor eller strumpor i duggregn och rökos. idag har jag varit ljuskänslig och lika med död. hittat diverse texter och tecken på min kropp efter att min permanentpenna agerade tatuerarnål. vi åt buffé tills vi inte kunde sitta rakt. vill bara krypa ner under det rödvitrutiga täcket och sova bort denna eftermiddag.


min gif vägrade

2012-05-15 @ 20:46:32
men nu funkar den och här är jag glad och batikig. ännu mer grejer har lättat mig idag. och imorgon är det maskinen och det ska bli så bra. mm

infinner mig i livsharmoni

2012-05-14 @ 22:32:29

börjar halv två imorgon. har fått saker och ting ur vägen idag. och när de två närmsta veckorna passerat har både den ena och andra stenen lättat från mig. jag tror det är fyra eller fem grejer kvar och vill egentligen bara få allt överstökat på en och samma dag. nej. plågsamt ska det dras ut på två veckor. men sen är det slut. gå till skolan för närvaro, inte för inlärning. är så otålig. måste göra en sommarlista. åh ja.
måste säga att jag nu infinner mig lite mer i min livsharmoni


hej

2012-05-14 @ 19:49:08

.

2012-05-12 @ 03:50:42

de två senaste dagarna har jag nästan glömt vad skola är. har druckit senkaffe i stan och denna kväll inte kunnat minnas att jag tillbringat två timmar i skolan idag. jag har druckit ca tre centiliter vin i ett starkt försök att fly lite mer. badat jacuzzi tills fingertopparna blivit som russin och klockan visat alldeles för mycket. går längs fuktiga trottoarer bakom en man som mumlar för sig själv. har mina risiga hörlurar. luktar en blandning av rök och klor. känner att jag går in i morgonens ljus


det är freeedag

2012-05-11 @ 20:32:55
det är fredag och jag slutade halv tolv idag. åkte och tränade, tog sedan en promenad, kom hem och sov i två timmar av utmattning, satt ute på lilltrappan i duggregnet med wendy i knät och åt sedan grillat. är dödsmätt och ska snart iväg. hoho

.

2012-05-10 @ 09:57:58

har mest magknip just nu. vill att svenskan ska vara över. sätta mig i bildsalen och måla. för att sedan åka in till stan och gå på liten vrg-alina-vernisage. för att sedan ta en kvällskaffe med henne och olivia. åh


lever inte i presens

2012-05-09 @ 22:28:28

kan inte riktigt sätta ord på min livsstatus just nu. går från mördande magknip till fjärilsfylld mage. jag lever inte i presens utan befinner mig redan tre veckor fram. när allt jobbigt är överstökat. när jag utan dåligt samvete ska kunna spendera en halv natt hos en kompis på en vardag. kunna sväva in i ljusa dygn fyllda av spontanitet och sol


tisdag

2012-05-08 @ 16:58:44
idag har jag varit så ångestfylld. har så mycket att göra(som jag skrev lite om igår) att jag inte ens orkar ta tag i det. avslutade för ungefär en timme sedan några osammanhängande franska meningar efter tre timmars sittande. läsande skrivande och lyssnande. försöker vädra min hjärna med den kvarstående solen och kylig vind.
har verkligen velat gråta hela dagen på grund av skolångest och annan ångest.
hejdå. (himla färgglad blogg för tillfället.)

i brist på livsharmoni

2012-05-07 @ 20:49:04
har tydligen tappat förmågan att skriva. har uppenbarligen tappat förmågan att utrycka mig i klartext. försöker fortfarande återuppstå från min vinterdvala som jag fortfarande verkar befinna mig i. men jag har tankarna på så mycket annat.
tex på hur min ekonomi ska gå ihop i sommar(har bestämt att prioritera jobb framör nöje nu.). på vad som saknas i mitt kala nakna rum för att förgylla den med härlig harmoni. på om det är möjligt att jag någonsin kommer vara hälsosam i minst en vecka. på hur mycket(ca i klädväg) jag vill ha. på sista rycket i skolan som jag inte alls har lust med. på att hinna med allt jag vill i sommar. på om kärlek någonsin kommer tvista mitt hjärta och ändra dess rytm.

.

2012-05-07 @ 18:19:35
försöker verkligen ta hand om min kropp + hår inför sommaren. vilket resulterade i ännu blekare ben och lite kortare hår. mitt hår kommer verkligen aldrig växa ut igen. jävla blondering. förhoppningsvis överlever det denna varma årstid. om det inte trillar av. okej. går i djup hårdepression/ångest.
och angående lösenordet n shit: vill bara fritt kunna skriva om mina tonårshyss.

story of my life. herregud

2012-05-06 @ 19:37:30
ögnade igenom lite blogghistorik igår. märkte att december nog var min bästa skrivartid. jag fick ihop ord och meningar till något bra och väsentligt.
igårkväll var jag ett nervvrak. jag var känslomässigt instabil. jag grät och jag skrattade. satt skräddare och kramade krampaktigt en kudde. drack kaffe och cola för att verkligen förlänga smärtan genom att aldrig kunna sova.
men idag vaknade jag med solsken vilande längs benen. rotade fram mitt fem år gamla målar-kit och blev helt lyrisk. målade. grillade hamburgare. åkte och tränade med ida. tog en promenad i solen från hornstull till slussen i bara kofta. kom hem och åt skagen. och nu ska jag minsann göra mig en kopp te och absolut inte plugga. och typ gå och lägga mig klockan nio. så. gonatt.

söndag

2012-05-06 @ 12:58:40

har en fläta i nacken. röd färg i pannan. kaffe i munnen. solen i ögonen. och en pensel i handen. mmmm njuter lite söndagsnjut. målar med oljefärg på altanen. lyssnar på lite feel good. och mamma och pappa har matchande trädgårdskläder.


.

2012-05-05 @ 20:32:42

ååå vill typ dricka svart kaffe hela natten. och röka

om någon bara kunde erbjuda mig en balkong. några filtar och en stor kopp kaffe.


fredag

2012-05-05 @ 17:25:24

spenderade ca åtta timmar på djurgården igår, mest i väntan, i letan efter skydd för regnet, i letan efter alla andra, i letan efter plats och värme. det resulterade väl i en enda jättefest på hela gröna lund. jag är inte och har aldrig varit ett fan av lmfao men det var bra och så himla kul. vi promenerade därifrån till tcentralen vilket tärde på både humöret och fötterna efter att ha stått hela dagen. men jag hade en så bra kväll igår. nu är jag påväg hem med en mars och en cola light i vardera hand och väntar långdusch och god mat. mm


nedräkning

2012-05-03 @ 22:03:27
det verkar som att varenda kväll denna vecka går ut på att sova. att förtränga tankarna om att befinna sig i samma kala korridårer morgonen därpå. skolan tar för mycket energi av mig. men nu har vi 7 stora grejer kvar i skolan. 36 dagar och 22 skoldagar till sommarlov. 82 dagar till emmaboda. 242 dagar till 18.
så nu ska jag bara färsöka se ljust i allt. mmm ja, försöka.

2012-05-02 @ 21:07:33

vill nog mest härifrån. bo hos någon annan. någon annanstans. röka om nätterna. måla och rita om dagarna. kanske ta timmlånga promenader. sova under stjärnorna. + vill tatuera en fullmåne bakom örat. bestämde det en vinfylld kväll.


.

2012-05-02 @ 20:07:33

känns som att jag bytte spår. halkade över på min mörka sida igen. där jag mest av allt är stressad och låser mig själv. allt jag gör verkar jag misslyckas med. och allt jag säger är dumt. korkat. ointressant. tråkigt. ser ut som fan själv. släpar fötterna bakom mig liksom den vita tygpåsen som inte alls är vit längre. jag har gett upp så mycket, i skolan. inte alls orkat lägga tid eller bry mig. har nog kännt att jag jobbat stenhårt i två år och att det kanske är dags att leva lite nu. men jag har snarare varit latare än någonsin de senaste två åren.
skulle göra vad som helst för att slippa skolan nu. vill bara tågluffa genom europa och stanna i frankrike ett år. slippa bry mig. skaffa nya kontakter. lämna så mycket jobbigt som finns här. vill ha en god fe som bara kan uppfylla mina önskningar så jag kan bli lite lycklig på riktigt.


RSS 2.0