!!

2012-10-31 @ 19:23:00
jag har brottats med en deppressiv känsla i flera veckor nu. grottat ner mig osv. jag har försökt avreagera mig genom att prata med mina föräldrar och vänner. ibland bara varit sur och tvär flera dagar. inte känt att jag ens kan vara glad över enkla grejer. det har verkligen varit jobbigt. jag pratade med en vän som tyckte att jag borde prata med någon. så jag nämde det inför min pappa och idag var jag på mitt första möte. en timmes prat. enkelt. inte krävande. inte jobbigt. inte tungt. men lättande. ja, så sjukt jävla lättande. gick ut med en läsbok och en skrivbok och ett äkta leende på läpparna. ska göra detta ett par gånger och ska skriva i en bok varje dag. mår redan bättre. och känner att en "ny" eller iaf gladare lydia är påväg! känns så himla skönt. 
 

:)

2012-10-31 @ 17:43:57
var ute med vovvisarna och såg ut så. åkte på möte och såg ut så. kom hem och ser ut såhär. jag är så jävla osoft. okej. 

🍂

2012-10-31 @ 13:57:39

mitt hår känns torrt och min mage gör ondare än förut. jag har promenerat med mamma och hundarna bland stenar och rötter och hala löv. drog på mig en av mina nyaste tjocktröjor. ska in på psykmöte nu. det regnar iaf inte som igår. det är rätt behagligt. försöker se saker från en bra sida idag. trots att även det vrider i magen.
å jag vill bara må bra nu.


.

2012-10-30 @ 20:58:30

tror inte jag kommer kunna få någon att förstå hur det känns. just nu vill jag bara skriva allt som jag under den senaste månaden skrivit där bara jag ser det, här. skulle kunna få lite mer förståelse för mitt gnäll och min psykiska undergång. men jag kan bara inte. jag kan inte öppna mig på det sättet. men allt bara suger.


.

2012-10-29 @ 18:58:12

ligger i min säng och skriver om det där som gör så ont i magen i mitt ritblock. mitt liv just nu, känns så jävla meningslöst.


.

2012-10-29 @ 17:19:12

det är sjukt hur allt bara fel. min mage blir värre och mitt psyke svagare. mår så jävla dåligt och verkar inte kunna göra något åt det. och klockan är bara fem och jag skulle kunna gå och lägga mig nu.


kände för lite sånt här

2012-10-29 @ 13:45:00
 

.

2012-10-29 @ 13:25:52
träden svajar och löven flyger förbi huset. jag känner mig lite som vädret. grått och trist. och jag mår så illa. har haft ständig kramp i magen i en vecka. hoppas att jag vet vad det är så jag vet att det kommer försvinna. idag är allt fel och dåligt. vet inte vad jag ska göra för att inte hamna i mina mörka svackor. det är så jävla jävla jobbigt.

min gosmorgon

2012-10-28 @ 12:27:00
 är bakis som ett jävla as. häller i mig kaffe och apelsinjuice. myser i min nya tröja och raggsockor framför brasan på fårfällen. 
 

bubbelbad fest och lydia

2012-10-28 @ 10:18:00
vi åkte till täby och dansade och spillde vin och drack champagne och halkade i en lada
en ny tröja. och fin himmel och fin måne

satt på pappas kontor på riche och drack cappuccino

fick höstlov och badade bubbelbad
det snöade. lillskiten
var sjuk och åt tomatsoppa

såg ut så och var glad med olivia
säsongs"invigning" av de höga docsen. och var trött och hade sammetsbyxor i skolan

fett glad och åkte till simon för sista gången på ett tag
jag och harriet var glada på götgatan

massa svartvit å så
var jätteledsen en dag. och morgongosade med wendy
en bild som jag redan visat aja. hade glad mössfredag med olivia
det duggregnade en morgon. och var väl glad en kväll.

soffhängde. och det är fint ute
pusspeace. och harriet köpte mössa

firar in lovet

2012-10-27 @ 19:10:41
gick själv över ca hela söder i fyra timmar. tittandes och spejandes bland massa vintage. det var länge sedan jag var så utmattad som när jag slog mig ner på riche med en kaffe. nu väntar jag på "signal" att åka så hoppas jag att kvällen blir grym! 

lite frågor jag fått den senaste tiden.

2012-10-27 @ 10:54:57
hur gör man med jobbiga killar? syftar på killar som bara skadar ens hjärta.
det är så fint att jag får frågor om kärlek ibland. men jag är verkligen fel person att fråga. jag vet inget om svek och obesvarad kärlek. och jag hoppas egentligen att det dröjer ett tag innan jag får den erfarenheten. det enda jag vet just nu om sånt är att jag är så himla glad med någon. vill kunna svara men har ingen aning. vet hur svårt det är att tänka bort sånt. men någonstans måste man ju gå vidare. oavsett hur jävla ont det gör. mer än så vet jag inte. är ledsen. 
 
har du bara den tröjan eller har du tagit bilderna vid samma tillfälle?
(fick denna på senaste inlägget igår) haha asså fattar inte om du menar att jag ofta har den på bilder eller på bara de fem bilderna eller vad det var. för de bilderna som är i inlägget togs samtidgt, haha. men annars så sätter jag ofta på mig den när jag kommer hem från skolan för den är så jävla soft. jag har sjukt mycket kläder men jag använder typ ingenting. därför skapade jag min bloppis där ni kan fynda mina gamla godingar. 
 
kan du inte visa bilder på ditt rum?
kolla här och här. dock har jag gjort om lite mer nu. men inte så mycket. kanske kommer bilder nån gång!
 
 
kan du inte visa mer kläder/stil???
jag gör ju det ibland. känner ibland att jag skulle vilja göra det. men skulle vilja ha ett stativ och en softare garderob. jag har ju mer av en dagboks(&egobilds)-blogg, ingen modeblogg. men vi får väl se.
 
 
jag är jättenyfiken på vart din acne-tygpåse kommer ifrån? hittar inte den någonstans.
jag och en vän var på fjäderholmarna i somras och hittade ett litet tryckeri där man fick trycka egna motiv. vi stod och tänkte i säkert tjugio minuter innan jag klämde ur mig, egentligen på skoj, att vi skulle skriva acne. så vi gjorde det. tycker egentligen det var skitsmart även om det är lite töntigt.
 
 
var handlar du kläder? vilka butiker och vilka secondhand?
har inte haft pengar att shoppa på hur länge som helst men när jag har lite pengar blir det typ weekday och hm(butiker) och emmaus, beyond retro, stadsmissionen och myrorna(2hand). om jag har lite mer pengar går jag helst till american apparel, urban outfitters eller acne(butiker).

försöker vara såhär glad..

2012-10-26 @ 18:46:00
och egentligen ska väl inte det vara så jävla svårt. tog en timmes bubbelbad och pratade i telefon. jag ska på fest imorgon. och det är faskemig höstlov. och det är så jävla jävla skönt. fyfan vad jag ska vila och njuta. gosa under filtar och titta på film. och är egentligen skitglad. men bara något litet som saknas, men så får det vara ett tag. får väl typ leva i nuet eller något.

ångesten

2012-10-25 @ 21:18:06

jaja snön föll och jag gick ut barfota och lät den vita täcket knarra under mig. har gjort några försök att plugga men gav upp. bra att naturen gjorde livet dubbelt så jobbigt. mår illa och har fet ångest. går iaf sista dagen imorgon och sen är det utvilande som gäller. och skriva cv och söka jobb.


.

2012-10-25 @ 07:26:12

tänker att denna morgon nog inte kunde bli värre. och jag har inte gått ur sängen. beslöt mig för att stanna här några timmar. känner mig så oerhört tom men smärtfylld. allt går åt helvete och inget går bra. tänker att denna morgon får bli lite längre än vad den skulle. och får plugga och dricka kaffe idag. ha raggsockor och polotröja. dör, igen.


.

2012-10-24 @ 20:17:48

herregud. herregud. herregud. herregud.


hösttrött

2012-10-24 @ 17:50:30

isiga mornar har anlänt. är så oinspirerad på alla plan. vet inte vad jag ska bära för att slippa frysa fingrarna av mig och samtidigt slippa värmeböljan när man kommer in i korridorerna.

jag hittar musik och dricker kaffe. ligger utmattad under en filt. fryser och har ont överallt. är känslig för ljus och ljud. dör.


2012-10-23 @ 17:40:00
har slutat på matte c idag. har druckit kaffe för mina sista pengar. ritat med oljepastell som van gogh. läst om livet efter döden. ätit skånsk äppelkaka. gråtit en skvätt. har varit så jävla glad. frustrerad. ledsen. arg. kall. varm. förkyld. trött. och nu har jag så jävla mycket pluggångest så jag smäller av. lycka till med livet lydia. herregud jag förtjänar verkligen detta lov. så otroligt behövande. 

.

2012-10-21 @ 18:02:00

vet inte vad jag ska skriva om längre. det är svårt att uppdatera när inget riktigt känns intressant längre.
vet inte om jag ska skriva om hur glad jag är över att jag har det så himla bra egentligen för tillfället. eller om hur jag grät två timmar i sträck igår. eller om hur jobbigt jag kommer ha det i tre veckor framöver. om hur tomt mitt höstlov kommer bli. om hur tårblandat mitt kaffe kommer vara. hur min matlust inte kommer existera. om hur grå jag kommer vara. om hur jag varje dag kommer få kämpa med att vara glad.
måste börja inse hur bra allt är. hur bra vänner jag har. att jag har en familj som jag älskar så innerligt. att jag har någon som faktiskt tycker om mig. någon som alltid gör mig glad trots att jag har världens sämsta dag. någon som kommer lysa upp mitt vintermörker. någon som kan stå och värma när kylan biter i fingertopparna och letar sig in i kläderna.


2012-10-19 @ 17:57:43

den misslyckade färgningen. men snart kommer ida och tess så ska vi gosa och färga om håret! woo


blondering

2012-10-19 @ 16:02:17
vi försöker blondera harriets hår. det blir inge bra. och nu är vi lite bittra. och jag har bestämt mig för att jag ska bli rödhårig eftersom det röd/lila gick ur efter tre tvättar. känner att så fort jag har vani mig vid något nytt (som hårfärg) så tycker jag att det är tråkigt och fult. och nu har jag verkligen tröttnat på mitt så under höstlovet blir det nog rött igen. woo verkligen väsentligt inlägg.

angående det som var angående

2012-10-17 @ 16:55:00
okej min blogg har tydligen börjat uppröra sen jag började prata om min vikt. minst fem stycken med svåra ätstörningar har kommenterat och tycker att det gör ont att läsa att jag vill gå ner i vikt. okejokej. 1. när sa jag att jag ville bli pinnsmal? jag kan inte ens bli det, det har jag förstått själv. 2. jag har i flera år varit livrädd för att jag ska få någon typ av ätstörning för att jag har varit så missnöjd med min kropp. 3. jag har inte slutat äta. jag skulle inte klara ens en halv dag utan att äta ett rejält mål. jag tycker om mat för mycket. 4. jag vill bli fit bara. jag har ett  bmi precis i mitten på skalan. och behöver kanske inte just gå ner i vikt. utan vill bara se lite mer tränad ut. så tycker inte ni ska må dåligt över att jag vill vara hälsosam. det drog dessutom ned min motivation rätt mycket. om jag ska vara ärlig. "ni" kanske blir ännu argare av det här. tycker bara inte ni ska bli upprörda eller provocerade. 

2012-10-17 @ 00:00:00
var hår. och gjorde ett glatt maxcollageinnan min pw. och vi testade studentmössor(!!!!)
morgonkaffe. och kvällspeace
mamma myste en söndagkvällstod i harriets hiss och var häftig. och tycker om mitt rum.
mådde bra dagen efter davids fest. och hannah på festen.
killergame-nojj. och loppishögen.
promenerade. och körde en sådan.
såg glad & röhårig ut. och har en söt hundis.
drack kaffe med alina på min lediga dag
te & mandarin. och hundis.
speglar mig. och fotar mig.(heh)
gick secondhand & hittade strassaxlar.
hannah. och wendy

/\

2012-10-16 @ 20:16:35

har haft en dålig dag. det är något med tisdagar. för de tycks aldrig bli riktigt bra utan för det mesta riktigtriktigt hemska. så kom hem och tog en lång promenad en lång dusch och nu sitter jag hårt framför brasan och dricker te. bränner ryggen, händerna och tungan. och sådana här dagar, är sådana dagar som jag måste fokusera på allt bra. vilket inte är så enkelt, men verkligen försöker. och det verkar faktiskt funka


2012-10-15 @ 19:38:04

jag regnar och blåser bort under paraplyet. fryser genom nylonstrumpbyxorna. och jag tappade min cigg så den gick sönder. min väska är tung. mitt hår är yvigt och blött och lockigt under min mössa. och jag vet inte om jag tycker det är mysigt eller tragiskt att mörkret faller redan klockan fem nu. lyssnar iaf på bra musik och tänker att om ungefär en timme kan jag krama mig varm.


angående förrförra inlägget

2012-10-14 @ 19:51:46

fick två kommentarer om min vikt. grejen är att de kilona jag gick ner nu är de 3 kilona jag gått upp över sommaren. tror inte att det kommer rasa lika snabbt efter det här. det enda jag gör är att inte äta trots att jag är mätt, inte vitt bröd eller för mycket pasta och inte massa gott om helgerna(syndade ju dock igår lite). så jag bantar inte, utan försöker bara hålla min kost hälsosam! är väldigt tacksam att jag gått ner nu då jag aldrig förut fått snabba resultat. är jätteglad för detta! hoppas att jag kan hålla detta nu och bli ännu strängare. det var så mycket enklare än jag trodde.


fredagskalaserier

2012-10-13 @ 21:18:00
åkte in till stan i solglasögon under grå tung himel. träffade harriet för att sedan äta tacos hos tess med några bra personer. åkte vidare ut i skogen på 18 års fest för david. det var så himla bra fest. med standard badrumshäng, serioustalk, lökiga blixtbilder, dans, och massa utehäng, som ledde till blöta strumpor och kalla fingertoppar. hade mina glitteraxlar och blev liknad som "black swan"(så jag dog och uttryckte mig perfekt). gick hem i säkert minusgrader och somnade varmt av kroppsvärme. ska kolla på film och somna tidigt ikväll. 

2012-10-13 @ 19:17:00
sitter hemma och dör trött-döden. har ont i magen och dricker te. åt några kinapuffar och märker efter två veckor av att vara nyttig att jag inte mår bra av onyttigt. så är taggad på att vara nyttig ett tag till. har redan gått ner 3 kg. blir så glad av tidiga resultat. så får snart ta tag i lite träning också. vet ju att jag kommer må så mycket bättre av det. och lite extra energi skulle ju inte stjälpa just nu. 

2012-10-11 @ 10:06:21

jag ligger hemma för att jag märker att det slagit slint i mitt huvud. min ursäkt till pappa för att bli sjukanmäld var att jag inte vill gå till skolan och att jag mår psykiskt dåligt. jag gör typ det men det är för att jag fastnar i saker. därför behöver jag skriva ner det. och dåhamnar det på bloggen. allt är inte värdelöst men vissa stunder känns det så. och jag gör pyttesmå grejer till enorma. jag är inte deprimerad och kommer inte bli det. men jag är definitivt mer låg under den mörka halvan av året. men jag har egentligen så mycket att se fram emot. att jag borde vara glad. men det är enklare att skriva när jag är ledsen. då är jag, tyvärr, som mest kreativ.
jag ska ta en kopp kaffe. och ta en lång promenad. rensa mina mörka tankar.


.

2012-10-10 @ 22:38:34

hade velat stänga av och somnat för två timmar sedan. men låg kvar i sängen med lampan tänd och böckerna bredvid mig. böckerna som jag inte mer än tagit ner från mitt rum för att nu ta upp dem igen. jag förstår ingenting och kan ingenting så jag vill inte förstå eller kunna. jag har för mycket annat att tänka på. och det gör ont i hela kroppen. det är så mycket ilska, sorg och besvikelse blandat med någon gnutta lycka. men det finns liksom inget hopp i mig längre. inte för någonting. utan känner mig bara värdelös. jag bara existerar för att existera, inte någon annan skön funktion som att sprida lycka eller för att ta emot lycka.
det hemska är att jag försöker vara alla till lags och är alltid för snäll att det oftast slår tillbaka och där blir man skrattad åt för att man blir sur inte frågad hur det är eller förlåten.
det kan inte vara kul att läsa min blogg nu när mörkret kommer, för liksom jag blir mörk. inte alls någon rolig figur. varnar för depression de närmsta månaderna om inte något magiskt händer. godnatt.


2012-10-09 @ 22:59:02
tänker att jag nog aldrig känt mig så osäker på allt samtidigt i mitt liv. att jag känner att jag inte orkar plugga till prov men ändå råkar få hyfsade resultat men egentligen vill göra så bra ifrån mig som möjligt. men måste redan från början sätta mig på en låg nivå för jag ska, till att börja med, kunna få in grundläggande information och regler i min hjärna för att möjligtvis, om orken finns, om viljan finns, kunna fördjupa mig. men jag gör aldrig det.
att jag egentligen inte har någon energi om dagarna att göra någonting. men strövar ändå upp och ned för långa shoppinggator och är upp sent om kvällarna för att jag tror att jag ska må bättre, psykiskt.
att jag mår så dåligt av att vara ensam. det slutar oftast i timlångt hejdlöst gråtande i min säng. inte för att det hänt något utan mest för att jag river upp alla sömmar jag under dagen så fint sytt ihop. tänker igenom, analyserar, grubblar, tänker tillbaka, ångrar, tänker framåt och stämplar mig redan misslyckad.
att det är sådan salig jävla blandning, en ren röra av olika fenomen och problem som på samma gång expanderar. och jag kollapsar. för jag lyckas aldrig hitta någon vettig eller rimlig eller bra väg ut. jag gräver mig djupare och djupare i ett stort fett ångesthål. 

tisdag

2012-10-09 @ 16:15:42

jag hatar tisdagar. de är energikrävande och slutar i energilöshet. ikväll ska vi på teater och imorgon är vi lediga. så himla bra, så himla gos, så himla skönt.


:)

2012-10-06 @ 21:24:27

idag har jag haft peptalk med mamma vilket var så himla bra. har städat och gått en promenad. ätit god middag och kollat på film med pappa. så nu tänkte jag avsluta kvällen med pusskalas, hejdå! ps. bra jävla dag med andra ord.


.

2012-10-05 @ 22:09:35
orkar bara inte ibland bara vänds allt upp och ner och nu vill ja bara sova bort hela dagar och röka bort kalla nätter. ligga ovanpå täcket och ha sigur ros på högsta volym. låta bli att hejda tårar som rinner. ignorera allt som försöker nå mig. känner mig liksom apatisk. vill egentligen inte göra någonting. ingenting.

2012-10-05 @ 17:36:58

har gått på götgatan och hornsgatan med harriet. lapat höstsol. hittat en fin jacka finaskor och köpte en kofta med strassiga axlar. känner mig så disco.


svartvitinsta

2012-10-03 @ 16:30:00
lite halva jag sådär
leo slickade tallriken och jag hade fashion kläder
var asglad och satte upp en remsa emmaboda över sängen
wendy tittade på naturprogram och vi blev med ipad
fotade till min bloppis och kurerade mig i bubbelbad med kaffe
smygfotade och åt äppelpaj
fyndade adidaströja och fikade med hannah och harriet
kom underfund med att böckerna mest pryder mitt golv nuförtiden och gick morgonpromenad med hundis
kaffe och kjol
lyssnade på beyonce och vaknade(hehehehehh)
leo körde också peace och jag var gadis
"firade" 100 dagar till 18(nu 89) och var lite sådär
var starstruck (lars wallin) och lillleo
 

tisdag

2012-10-02 @ 20:48:03

hade någon skev dipp igår. och imorse för den delen. kunde inte komma ur det. pavsett hur mycket jag ville. men blir så, när stress och blandade känslor och ovetande blandas.
dricker te under en filt ikväll. försöker lösa ett uppnystat ihoptrasslat garnnystan i mitt huvud.


RSS 2.0