.

2012-09-30 @ 18:42:00

blir alldeles varm av alla 12så himla fina kommentarer. hade inte väntat mig någon respons överhuvudtaget. ni är så förstående och bara så himla fina. tack, tusentusen tack. det kunde inte ha funnits bättre svar. förutom den där enda som jag kan titta tillbaka på och skratta. faktum är att jag är den mest fåfänga person jag vet. så namnet är ironiskt. om det var något som störde dig. haha. 


.

2012-09-30 @ 01:33:00
jag vill inte på något sätt uppröra eller ropa på uppmärksamhet med detta inlägg, utan snarare öppna mig och och kanske kunna få råd eller något. jag har sedan många år tillbaka kämpat, fast mest klagat över min vikt och min kropp och över huvud taget mitt utseende. jag har klagat på allt. och under mina mörkaste stunder kan jag faktiskt inte se en enda bra sak med mig själv. "jag är ful, tjock, kort, dålig i skolan, har inga vänner, har fula kläder, har inga pengar, inget jobb och ingen motivation till att förändra något". det är där skon klämmer. det sista. motivationen. motivation är något som kan finnas, på sin höjd, i en vecka för mig. jag kanske tar några promenader, struntar i allt onyttigt och fyller på med grönsaker istället. känner mig skitduktig och tänker att det här är mitt nya liv. men jag får ju inget resultat? jag har ju inte blivit smal. jag känner mig inte piggare. jag är inte snyggare. 
jag är medveten om att en veckas sund diet och lite motion inte ger resultat. inte det som jag vill nå. jag tror alltså att efter en vecka så kommer jag ha nått min drömkropp. aldrig i livet. efter två veckor, har jag väl hört, ska man kunna se resultat. alltså möjligtvis en viss viktminskning, minskat midjemått, avsmalnat ansikte eller hur nu det ter sig på en. på mig syns det i ansiktet. men det tar aldrig. aldrig. aldrig. aldrig, där jag vill att det ska. 1.låren 2. vaderna 3.armarna 4.magen. sedan är kanske ansiktet och att slippa dubbelhakan en bonus. men varför blir inte mina ben sådär långa och smala. varför kan jag inte få se ut som tjejerna på tumblr som har långa(måste inte bli lång, har insett att jag kommer förbli 160cm hela livet) slanka kroppar, runda tuttar och rund rumpa. jag vet att ett visst ideal jag strävar efter är osunt, men jag vill fly så mycket från min egna kropp att jag skulle kunna vara benig. 
jag är inte överviktig. jag är inte tjock. och det viktiga med det här är att oavsätt hur någon annan ser ut, om någon skulle vara större än mig och tar illa upp så är det inte så detta ska tas. det handlar om att jag inte är bekväm i min kropp. jag kan inte titta mig i spegeln och vara nöjd. så många år som jag vikt av för att slippa se. undvikt vågar förutom hos skolsköterskan, där jag blundat, hållt för öronen och skämts när jag snabbt hoppat av vågen. jag skyller inte på något förutom mig själv. min motivation är något jag inte verkar kunna bygga upp. 
så många lördagkvällar jag har legat i sängen och tänk, "fyfan onyttiga grejer är inte ens gott. ska aldrig mer äta sånt. ska ut och springa imorn" men morgonen därpå ätit resterna utan att ens tänka mig för. jag har inte byggt upp någon sorts hälsosam spärr. 
ni som aldrig har träffat mig kanske har sett vissa bilder och ba, vad fan snackar hon om. jag väljer att lägga upp bilder där jag inte ser ut som jag gör. jag redigerar inte eller något, men hittar olika sätt att få mig att se smalare ut. jag skulle till exempel aldrig lägga upp en bild på mig själv där jag ser lite större ut, även om det är så jag ser ut. jag kan helt enkelt inte acceptera att jag ser ut på ett visst sätt och stå för det, utan väljer bort de bildlerna. 
jag kan va självkritisk och ha dåligt självförtroende, men så har det alltid varit för mig. och jag har svårt att komma ur det. det är svårt när man under den perioden man påverkas och utvecklas som mest får höra att man är tjock. inte sådär rätt i ansiktet. men när övervikt tas upp i skolan och jag hör svaga viskningar med mitt namn. fast medvetet att det ska höras till mig, men inte läraren. 
allt det här låter som en början på en ätstörning, vilket jag fruktar men förundras över att jag inte drabbats av. samtidigt önskar jag ibland att jag skulle ha det. jag vet att det är idiotiskt och det är inget man ska vilja ha men jag är så osäker i min kropp att jag varken vet ut eller in. när jag pratar om att lägga om min kost är det någon som säger antingen "men du kan ju unna dig en dag i veckan" eller "du kan ju börja med att ta bort det här bara" nej. jag vill köra stenhårt och bli smal på kortast möjliga tid. 
men jag vet inte vad jag ska göra. hur jag ska bära mig åt för att lyckas. för det kommer alltid finnas någon som säger att "det behövs inte" vilket är underbart att höra men som drar ner min motivation. för mig, behövs det. för att jag ska känna mig bekväm, för att jag ska känna mig nöjd. för att jag, i mig själv, ska känna mig trygg. 
jag kommer säkert ta bort den här texten. men jag kände att jag behövde, och kanske för att andra ska förstå mig när jag klagar på min kropp att det är att jag inte är bekväm som är det viktigaste, inte att jag tycker att jag är tjock. det blev väldigt osamanhängande. men det blev ett spontant och "avskrivnings" inlägg. förlåt eller tack eller jag vet inte. sjukt seriöst blev det iaf.

bloppis

2012-09-28 @ 18:53:26
nu har jag gjort en bloppis med lite bättre bilder än på instaloppisen. det kommer komma mer kläder när jag orkar fota! här är några av grejerna som säljs på lydiasloppis

bra sjuk osv

2012-09-28 @ 15:47:00
vaknade med huvudvärk och temperaturvallningar. beslöt mig för att stänga av alarmet och återigen krypa ner under det vita duntäcket. vaknade och drack kaffe och gosade med wendy. tog ett bubbelbad och drack mer kaffe. gjorde ett försök i att städa mitt rum men det slutade i detta
testade x antal kläder och x antal poser på x antal ställen i mitt rum men mestadels i sängen. nu ska jag göra ännu ett försök att städa klart rummet. sedan dricka mer kaffe. 

.

2012-09-27 @ 17:52:00
ibland skriver jag faktiskt väldigt fina texter om väldigt fina saker och väldigt fina personer. de brukar uppstå när jag storgråter på mitt rum till sigur ros. tänkte att någon dag kanske ni ska få läsa sådant som sparats i ett lösenordsskyddat dokument på min dator. eller sådant jag skriver i anteckningar på telefonen. eller sådant som desperat har skrivits ner på ett randigt sönderslitet papper med lila torr penna. 

adidas

2012-09-27 @ 14:48:00
(alltid så jävla ononchalanta händer och armar)här e då alltså 50kronorströjan jag införskaffade igår. nu ska jag ta tempen, dricka te, tvinga mig själv att skriva projektplanen och sova. mår så jävla dåligt. jävla sjukdomar dom går överjävlaallt just nu. har inte ätit ett riktigt mål sedan tisdagens middag tror jag. så det är väl inte heller så jävla bra. 

.

2012-09-26 @ 17:02:02

sitter på en trappa och skaffar mig urinvägsinfektion. tänkte att det verkade som en jättebra idé efter mina två doser av det. har gått gata upp och gata ner i jakt på att fynda något under hundralappen. vilket jag gjorde. firade adidaströjankapet med kaffeåchokladmoussetårta med hannah och harriet. mm har nog fullockigt hår nu pågrundav regnet. menmen aa


2012-09-25 @ 21:43:43
sov en timme. tog ett bad. drack te. åt någon matbit. en chokladbit. och mår någorlunda bättre nu. har bara två lektioner imorgon. så det ska nog gå bra. gonattii

.

2012-09-25 @ 15:44:00
det svider i mina ögon och dunkar i mitt huvud. och jag har haft ständig gåshud sedan jag kom in i skolan imorse. jag vet inte om det är rastlösheten. ovetandet. drömmarna. bristen på sömn. min överflödiga lycka. stress. inbillning eller faktiskt ännu ett utbryt av sjukdom. jag åkte hem och skippade matten som var sista lektionen. plötsligt på bussen kände jag mig gråtfärdig utan anledning. efter att ha gått upp en åttiostegstrappa upp till bildsalen tidigare idag togs all energi som funnits i mig den senaste veckan ifrån mig. allt hopp. all glädje. all energi. allt. 
ligger i sängen och stirrar upp i taket. doftmolnet från att jag testat tre olika bodysplashs som jag fått av mamma trängs på den lilla ytan i rummet. och jag vill verkligen sova. men jag borde verkligen plugga.

tack

2012-09-24 @ 20:59:22
alltså åh. har fått typ världens finaste kommentarer den senaste tiden. där ni skriver att jag verkar äkta. att jag är vacker och fin. att jag skriver fint och på ett bra sätt. att jag har fina kläder. ett fint rum. ni frågar med jämna mellan rum var mina kläder kommer ifrån och hur jag gör med mitt hår. 
det är så fint. trots att det oftast är anonymt, eller ett namn som egentligen inte säger mig någonting. blir alldeles lycklig i hela kroppen och är så lycklig över så himla mycket just nu. vill spara lite glädje till den eventuella vinterdepressionen i en liten fin burk. mycket fint i detta inlägg. aa. men ni är fina. puss tack.

.

2012-09-24 @ 19:24:54
gjorde dessa gifs igår. då jag testade denna typ skoluniformsoutfit. men hade den idag. japp. 

✧fb✧

2012-09-24 @ 17:05:00
har den senaste tiden, eller om jag tänker efter är det nog sedan jag skaffade facebook som jag började störa mig på alla "vänner" som jag finner helt onödiga. så sitter som den arroganta bitchen som jag tydligen är och rensar. känns så onödigt att ha folk jag aldrig, inte ens onykter, skulle kunna åtminstone hälsa på. det var ett tag när jag la till jättemycket folk. men har taggat ner med det för att slippa hamna i situationen jag är i nu. 
å det var så lättande att slänga 20 man över bord från mitt sjunkande facebookskepp.

2012-09-23 @ 17:59:37
å wendy kom precis hem efter att ha varit iväg över helgen. jag ligger inlindad i superfilt och suktar efter en avokadosallad med lax. och sen te typ. skulle va riktigt fett. och snart kommer simon så de blir bra. å mami å papi kommer tillbaka på tisdag åh. saknar dem så mycket. 
eh kör stenhårt på symboler som rubrik

2012-09-23 @ 13:37:00
känner mig lite mordisk och ciggsugen. och kaffesugen. tycker väl att den andra bilden passade in mest men ville verka lite glad också aa tjadå

lördagspuss

2012-09-22 @ 22:44:24

fattar inte hur min blogg "går runt". vad gör jag för rätt här. den senaste tiden har det varit runt 100 här. någon kanske skrattar åt summan men för mig är det mycket. tycker om när ni kommenterar och frågar. när ni håller med och tycker till. jag vill så gärna bli bättre med bilder och texter men det verkar som att mina treradersinlägg eller photoboothbilder funkar ändå. tack och puss


.

2012-09-21 @ 21:53:18

vattendroppar vilar gula från gatulyktan mot fönstret. det smattrar sådär fint och mysigt och vindarna prasslar till i träden. jag hostar är trött har kramp i magen. men tänker att jag ska ta en midnattscigg i duggregn. det blir bra.


.

2012-09-19 @ 21:57:13
dör tröttdöden. borde ha pluggat. har ritat. druckit kaffe. målat naglarna. kommer utbryta i ångestpanik imorgon. bra. allt är verkligen så bra. känner mig så ansvarsfull. ja bra.

hundar hångel och svartvitt

2012-09-19 @ 19:23:00
se ut såhär lite
det var jättefin himmel som jag gjorde svartvit. och nelson var väldigt glad när jag kom hem 
gjorde om i rummet och var hos farfar med papi
vi var hos axel och drack vin och hoppade i sängen
framkallade emmabodabilder
var på den svenska björnstammen
lockig och gosade med wendy
glosläsande och hamnhäng
olika strumpor och lite peace
hade dessa byxor och ritade leo på bilden
hår och ny spellista

.

2012-09-18 @ 19:32:18
okej kommer hosta ut mina organ igen. ska dricka te och somna rekordtidigt. orkar inte bli sjuk igen.

svar

2012-09-17 @ 21:38:20

om mig

vart i detta sveriget bor du? jag bor i stockholm, i nacka.

 

hur lång är du? jag är nog 160 cm rätt upp och ner


diggar du ditt namn?
 jag har nog ofta haft svårt för mitt namn men tycker om att det är så ovanligt.  


skulle du vilja byta ditt namn? till vad? nej, skrev ju om mitt namn ^ men skulle aldrig vilja ändra på det.

 

har du syskon? ja, min lillpojke leo som skall bli tonåring om några veckor


 

har du något smeknamn? jag hatar smeknamn. men jag har genom hela min barndom och uppväxt stött på namn som: ludde, lydde, lyrre, lyrr, laudi och annat skevt. självklart även klamydia.

 

har du bra betyg? hade 315 när jag gick ut nian. nu går det bara utför. men halvbra  

 

när började du röka och vet dina föräldrar om att du röker? för nästan två år sedan. ja, halvt men jag tror inte det tycker det är okej.

 

hur skulle du beskriva dig själv? blyg. roligast och trevligast onykter. sällskapssjuk. vetefan.

 

vad läser du för linje i gymnasy? bild och form med typ samhälle.

 

höger eller vänsterhänt? höger.

 

VARFÖR ÄR DU SÅ JÄVLA COOL? haha åh, alltså detta gör mig så glad. har verkligen inget bra svar på det. puss.

 

varför är du den snyggaste i hela universum? det är jag verkligen inte men blir superglad av att höra det tack!!!

 

varför tror du folk uppfattar dig som kaxig/arrogant? folk som träffar mig någon enstaka gång eller lite snabbt, tror jag uppfattar mig som dryg för att jag är blyg. så jag försöker aldrig vara arrogant eller så med flit utan är bara tillbakadragen. tycker det är jobbigt att mötas av den kommentaren ofta. men det känns dumt att sätta upp en sådan bild innan man lärt känna någon. jag vet att man ofta gör så. men ändå. jag kanske är kaxig och arrogant. menmen.

 

vad hatar du mest av allt i hela världen? svårt men jag avskyr att bli ignorerad och vald i andra hand. 

 

vad älskar du mest av allt i världen? har inget föremål eller ställe eller så. men det bästa som finns är att vara lycklig.

 

när är du som lyckligast? när jag umgås med personer jag känner mig bekväm med. när jag känner ömsesidig ”kärlek”. när vi lyssnar på bra musik och skrattar och dansar hela sommarnätter.


kläder och utseende

vilken affär köper du oftast kläder i? har inte handlat så mycket på jättelänge men oftast blir det beyond retro och andra second hand affärer, även vanliga budgetbutiker som h&m, weekday och liknande. 

 

dina favoritplagg? måste vara mina enklaste tshirts, min senaste gråa acnetröja, en svart klänning, mina låga docs. å har några plagg som jag överanvänder. det märker man nog rätt tydligt. 

 

har du exstentions eller är det ditt egna fina hår? äkta.

 

vad gör du för att hålla ditt hår som det ser ut!?!? vet inte riktigt vad du menar. men vad jag gör med mitt hår är att jag bara har balsam i nedre delen av håret. plattar det. och hårspray. ibland använder jag silkesdroppar i topparna. mitt hår är slitet upp till öronen så att gå efter mina hårtips är ingen idé.

 

är du nöjd med ditt utseende? ibland och ibland inte. har mycket komplex och så, tyvärr.

 

vad är din riktiga hårfärg? brun, typ kastanj. eller hasselnöt typ.

 

hur sminkar du dig? sminkar mig inte, förutom mina ögonbryn.

 

kläder/inspiration vart hittar du de? får mycket inspiration av mina vänner, bloggar och folk på stan osv. 

 

musik tv böcker osv

den absolut bästa låten just nu? denna eller denna.

 

vilken låt spelas hos dig just nu? forrest gump - frank ocean

 

bästa serien/tv-programmet enligt dig? jag tittar inte så ofta på tv eller följer något speciellt. enda programmen jag tittar på är väl ”skräptv” på 3/5/6an och mtv.  

 

vilka festivaler var du på denna sommar? jag var bara på emmaboda!


bästa boken du läst? är så dålig på att läsa. har bara läst några få sidor ur extremt högt och otroligt nära men tycker redan om den väldigt mycket.


bästa konserten? bon iver för ett år sedan och massa från festivaler och grönalund 

 

bästa konsertminnet? minns när jag försökte göra mig sedd på amandas axlar på den svenska björnstammen på emmaboda. hade precis skrikit sönder min röst. var full och så himla himla lycklig. vinkandes som en dåre för att hitta hannah. 

 

hur var emmaboda kmr du berätta om det eller har jag missat?? !!!!

 

var redigerar du dina bilder? antingen här eller i iphoto eller nåt annat som finns i förhandsgranskaren på mac. 

 

vad har du för kamera? en canon 1000d

 

vad tycker du om att rita/hur länge har du ritat? ritar helst porträtt eller kroppsdelar i blyerts!! har alltid tyckt om att rita men började väl med porträtt och så seriöst för något år sedan bara.

 

när skaffade du twitty? gu, minns inte. ett år sedan kanske.

 

vänner och relationer

hur FAN känner du bave amin? vi har följt varandra på twitter ett tag och träffades på emmaboda i somras.

 

vem är din bästis? har hen blogg/twitty? tycker inte om att sätta etikett på mina vänner men en som jag nog delar det mesta med är harriet som har både blogg och twitty.


har du någon käresta? haha låter som om jag skulle vara åttio.

 

hur går det med simon? bra :)))))))

 

civilstånd? singelish

 

hur många förhållanden har du haft? har inte haft något seriöst så här på äldre dagar. men 3 barndomskärlekar.

 

någonsin ifrågasatt din läggning? nej

 

vem är din förebild? min mamma och morfar har gjort mycket i sina liv som resor och sådant. ser upp till dem väldigt mycket samt mina pappa som är så fram och skön. ser även upp till min superduktiga vän alina.framtiden

vad vill du jobba med/som i framtiden? har ingen aning. alltså inte den blekaste

 

vad har du för livsvisioner? har ju skrivit förut om att jag vill bo i en fin vit lägenhet på söder med någon fin person med ett rum där jag kan måla och rita. tänker att det estetiska jag gör ska jag gå någon kurs för och ha som hobby. någongång efter gymnasiet ska jag åka ett år till frankrike och äta frukt och promenera och lära mig det finaste språket i världen. får väl skaffa mig något småkul jobb för att tjäna ihop pengar och jobba röven av mig tills jag har råd med drömlägenheten och sedan komma på vad jag vill göra av mitt liv. skulle helst vilja kunna försörja mig på det jag tycker som mest om, det estetiska.


övrigt

vilket tetravin är det du dricker? haha, det jag drack i lördags var vitt gredos. 

 

knölar eller viker du toapapperet? knölar, herregud, vem har tid att vika?

 

vilken färg är din tandborste? rosa, heheh

 

om du fick vara en valross för en dag, vad skulle du göra? vet knappt vad de gör. men tycker om att simma så skulle väl simma runt och använda mina betar till något finurligt.

 

tycker du att det är gott med russin i bröd? nä, inte frukt över huvudtaget i bröd helst.

 

om du skulle få göra en tatuering typ NU, vad skulle du göra då? har massa ställen jag skulle vilja tatuera som under örat, handleden och under bröstet. tänker typ någon symbol/bild bakom örat och text under bröstet. skulle vilja göra något för min morfar för jag tyckte om honom så himla mycket.

 

är du nöjd med livet? just nu är jag faktiskt riktigt nöjd!

 

beskriv din sommar med ett ord? cigaretter lol


träffas om du besöker göteborg? du verkar fett skön och jordnära. visst!

 

får jag komma till sthlm/nacka och träffa dig snart??!? jaja!!

 

planer inför sommaren2013 bby? tar ju studenten så det ska väl firas. en utlandsresa vore inte fel. någon festival. gärna tomorrowland. sedan blir det väl mycket jobb också.

 

var köpte du din jordglob? blocket!

 

vad luktar du? eh, diverse bodysplash/parfymer/body lotions. inte på samma gång men


vad ogillar du och vad gillar du(obs. enkla saker som tex, gosedjur/smuts under naglarna osv.tycker om vit inredning. vintage. apelsinjuice med fruktkött. kaffe. tycker inte om ketchup. tidiga mornar. att åka bil.  

favorit

årstid? uppskattar mycket i alla årstider. men mest vår och sommar

färg? svart typ, haha

mat? älskar grillat, skaldjur, fräscha sallader och tzatziki. 

godis? har slutat äta godis? äter bara chips haha. men det ska väl vara choklad.

djur? hund hoho

 

pest eller kolera

blogg eller twitter 
resa jorden runt - gå på festival med alla dina favoritband 
pungråtta eller flygekorre
ostbågar eller ostbollar
rom&cola eller vodka&fanta
spagetti eller pasta
sushi eller thaimat


frågemåndag :)

2012-09-17 @ 07:59:00
godmorgon på er. jag fick för mig att jag ska ha frågestund eller vad man säger. så med detta inlägg förklarar jag frågemåndag öppen!! jag ska försöke svara så bra som möjligt och en del kommer antagligen sorteras bort pga mångfald eller stötande osv. meeeen. ha en bra måndag och kör!!!
OKEJOKEJ STOPP NU

.

2012-09-16 @ 20:19:10
får rysningar och lyckorus när jag lyssnar på denna speciellt efter 3.00. jag lyssnar förövrigt på denna lista mest hela tiden. jag ligger i sängen i nya sängkläder med en återkommen hosta och försöker tänka på allt bra som verkar inträffa hela tiden nu.

rummet

2012-09-16 @ 19:01:00
någon frågade för ett tag sedan om jag inte kunde visa bilder på mitt rum. nu är det nästan klart förutom att jag skulle vilja ha lite snyggare förvaring och golvet ska bli vitt. första bilden ska vara en gif men filen blev för stor och rör sig inte. klicka på bilden för att se!
jag vet inte vad jag ska göra för att få till sista touchen för perfektion och gosfaktor. vad tycker ni? 

.

2012-09-15 @ 20:49:48

känns som att jag inte varit hemma på en vecka trots att det bara är två dygn. när jag väl kom hem(vilket blev i ca tre timmar) satt jag i mörkret och försökte strongt skanna in bilderna från emmaboda i datorn.
jag är trött kall och ful. påväg mot enveckastetravinmingel. kan inte fatta att jag inte ligger i min säng nu pga 0% energi.


🐻

2012-09-13 @ 19:13:53

tänkte åka och se den svenska björnstammen nu. har mössa bombrjacka och är allmänt mörkklädd så kommer väl inte matcha musiken särsilt. det ska iaf bli gos och det är typ soligt och det är najs.


:)

2012-09-12 @ 16:36:01

blev lite emotionell här på bussen. det slog mig hur tiden bara har flugit förbi sedan skolan började. att jag allt som oftast har något att se fram emot. att trots att skolan tynger ett ton på mina axlar när jag befinner mig bland papperskopior och torra fiskpinnar så känns det så bra när dagen är över. är fortfarande fylld av energi trots eftermiddagarnas lektioner. är glad och upprymd. och inser nog att jag inte varit såhär lättad och lycklig på länge. är tacksam för detta och hoppas att detta kan hålla i sig så jag slipper förra årets vinter och mörker-depression. kan säkert räkna upp fler bra grejer i mitt liv än vad mina fingrar kan visa.


bra måndag

2012-09-10 @ 22:53:37

idag har jag ritat i två och en halv timme och filosoferat en annan. lyssnat på min senaste spotifylista jättemycket. klätt mig i höstiga myskläder och gått ner till hamnen och druckit kaffe med alina och haft det jättegosigt. ligger i sängen och målar naglarna glittriga och överväger att inte ens öppna boken jag skulle läst en del av till imorgon. nej den får läsas under lunchen. godnatty


söndagsos

2012-09-09 @ 19:17:46
nyduschad mysklädd och tedrickandes. det ba osar söndag

många ✌ har utförts i denna mössa

2012-09-09 @ 17:55:00
okej hej på er. vet inte hur många som frågat(låter asskrytigt menmen.) var min lillmössa är ifrån. jag förstår inte riktigt den sjuka efterfrågan, fast jag har iof också varit på jakt efter en sån jättelänge och är överlycklig nu när jag fann den. man kan tycka att jag är dödstöntig eller rätt smart och själv tycker jag bara det är lite kul. jag köpte den på cubus för 80 kronisar. tyckte att den var lite tom och ville ha ett märke på den. tycker om acneloggan så mycket så jag tog den från ett gamalt linne jag inte använder längre(förutom till kjol hehe) och satte på. så mössan köpes på cubus men ser ut att vara från acne. hejdå tack för mig och varsågoda

♤♠♤♠♤

2012-09-09 @ 16:50:00
försöker välkommna hösten så mycket som möjligt. vill dra på mig massor av lagar kläder men det är fortfarande för varmt. gör en höstig lista. planerar lite höst och lite vinter. vill skaffa mig en kalender som jag kan skriva ner allt i. åh ja. 
och jag har kommit på vad jag ska göra för projektarbete. och är riktigt taggad på att börja med detta. kanske göra något sorts mindboard och skissa upp den. taggtagg. hösttagg.

sedanskolanbörjade-instagrammisar

2012-09-06 @ 21:32:00
har spenderat nästan alla mina sista pengar på detta de två senaste dagar. och igår drack jag ju persikote har varit med harriet och hannahsett likadan ut på två stycken med en dags mellanrumlåtsats att jag har helvitklädd säng. förmodligen sista barbenta dagenhandskrev mitt schema en överproduktiv dag och chockades av mitt mörka hårskedade med lillwendy och flyttade in globisblev regnprickig och vinminglade med dessa två + flernyfärgat lila hår men skitnöjd. inveg min nya bästaste acnetröjasuktade efter blåbär i två dagar och fann det i frysen! flanerade på söderskulle hämta globis och var jättesjukkände mig friskare med mina lillvovvarbloggade och var väl jättegladhade finstrumporna och trotsade regnet någon kväll"inveg" jossans nya altanmöblerba random

gonattii

2012-09-05 @ 21:57:13
idag har jag slutat klockan elva. druckit massor av kaffe. trippat längs gator och butiker i stan. köpt tre tshirtar och en väska second hand. suttit i solen. åkt buss för att fördriva tid. blivit räddad från väntrummet och inkallad i ett sterilt tandläkarrum. har städat mitt rum och druckit persikote. nu dör jag av trötthet.

2012-09-04 @ 23:49:12

alltså att jag retar upp mig på alla kommentarer som inte är positiva. måste lägga ner. men är i en liten uppriven period i mitt lilla liv där mycket händer och inte händer. så blir väl lättretad av sådant.
tänkte iaf att det skulle kunna få bli kallare nu. så att man kan kränga på sig lager på lager. koftor och halsduk och sådant. brukar inte längta till kyla. men nu gör jag faktiskt det. så är glad om jag kan uppskatta den när den besöker fingertoppar och kinder.


?

2012-09-04 @ 23:30:19

haha okej. att jag aldrig svarar på kommentarer tyckte jag var lite att inte hänga med. för inte så länge sedan svarade jag på några i ett enskilt inlägg. och numer svarar jag direkt i kommentarsfältet som är en fiffig funktion på blogg.se. så kolla där du har kommenterat så finner du ofta svar! nu var det kanske en vecka sedan jag gjorde det. men ta det lugnt. "aldrig"var onödigt överdrivet.


2012-09-02 @ 21:42:00

idag tog jag tjuren i hornen och letade fram en hårfärg vi hade hemma. slängde på mig de fruktansvärda plasthandskarna och färgade. mitt hår ser inte lila och artificiellt ut längre. jag var nöjd innan men är mycket mer nöjd nu. har färgat ögonfransarna och fixat naglarna. har städat badrummet och hunnit byta om säkert fem gånger. har ätit frukt och svalt min sista antibiotika på(förhoppningsvis) ett bra tag.
produktiv dag. men fick inte en droppe bra respons på något.


.

2012-09-01 @ 14:35:00
pumpar smoooooth i rummet. funderar på så mycket. situationer och hur grejer har förändrats så mycket. tänker på hur saker är. kan vara. och kunde ha varit. borde väl leva lite mer efter yolo men vet inte hur man gör. känner att det är några grejer i mitt liv jag skulle behöva ta tag i, eller förändra. jag har inte haft något "jag är så lycklig att jag skulle kunna dö nu"-moment på säkert några månader. jag lär mig inte att uppskatta det jag har utan strävar efter att nå så otroliga höjder som man bara ser i romantiserade bloggar. 

det blev rött(lila)

2012-09-01 @ 13:27:00
är efterklok och försöker övertala mig själv att jag var barbent igår för att det var sista officiella sommardagen. men jag gick in hösten barbent också. 
igår satt jag ihoptryckt i ett badkar åt fel håll. med avdomnade tår, knäna i ansiktet och ett alldeles för litet linne med något sorts kräldjur på sägandes "i like you". mitt hår gick från brunt/blont till rosa till klarrött till blodrött och när det väl torkat svart/rött/lila. jag och harriet åt nudlar och åkte sedan iväg i spöregnet till tess och drack vin och pratade och lyssnade på hits for kids och åt kladdkaka. 

RSS 2.0