:)

2013-08-27 @ 17:05:57
har insett att även fast mitt liv just nu är lite kantstött och trasigt så har jag det ändå bra liksom. och inser när jag kollar på bilder från de senaste månaderna vilken jävla sommar jag har haft. och nu är jag så taggad på att ta tag i detta stora förvirrande ansvarsfulla oprimitiva vuxenliv. eller bara ta tag i mitt liv. så vrickar jag foten och är handikappad i en vecka. aja. 

wlpgaäöå framtid osv

2013-08-15 @ 15:33:00
saker blev inte som jag trodde när skolan tog slut. jag har haft ett fantastiskt "sommarlov" innehållande summerburst, ayia napa, skåne och gotland. en sommar av festande, skrattande, sömnlösa nätter, gråtande, grillad mat, jordgubbar, promenader, bad, sol, vin och så bra människor. 
men nu. nu måste ta tag i livet. jag ska börja träna, äta bättre, bli en bättre människa kompis och flickvän, söka jobb, få ett jobb, tjäna pengar för att kunna ha råd att göra saker jag vill. och så småningsom flytta hemifrån. 
min dröm om att bo i frankrike känns längre bort än någonsin när jag nu inser att livet är så mycket svårare än jag trott. nu har jag inte längre de självklara rutinerna som att varje vardag gå till skolan för att efter skolan försöka finna orken att göra något. 
livet.

gotland

2013-08-04 @ 10:51:33

ligger i en säng på gotland, dricker kaffe, fryser och känner mig ovanligt ofräsch. vi kom hit i fredags, gick genom stan i jakten efter billig öl. vi gick kullerstensgata upp och kullerstensgata ner. bara jag och simon. vittnade himlens skiftande av färger från rosa till mörkmörk grönblått.
vi låg på stranden hela lördagsförmiddagen. åkte trampbåt, gick längs stranden, badade och solade.
kaffet har kallnat och simon är fortfarande ute och övningskör. imorgon är han förhoppningsvis med körkort.
sedan sover vi vår sista natt på lilla gotland och återgår till det normala.


RSS 2.0