4

2013-07-24 @ 16:07:00

kollade på massa filmer, åt popcorn, drack te, satt på balkongen osv hos hannah med amanda och hanna igår ikväll.
idag fastar jag igen. ligger och smälter på min altan och försöker få tag på simon som är på emmaboda just nu. saknar honom massa.


.

2013-07-22 @ 17:31:08
igår ställde jag mig på vågen för första gången på säkert två-tre månader. jag hade under denna tid gått upp sex kilo. jag var inte långt ifrån tårar när jag efter ett tredje försök, i hopp om att vågen hade visat fel de första två gångerna, gick av vågen. idag bestämde jag mig för att gå samma väg som min pappa. någon diet där man är max får äta 500 kalorier två dagar i veckan men resterande äta som vanligt. den här gången vill jag verkligen klara det. och hålla det. men det är så jävla frustrerande att jag kommer behöva kämpa varje dag i hela mitt liv för få vara smal. hatarhatarhatar min kropp.
idag går jag på svält och jag är så sjukt hungrig. har ätit halva mitt kaloriintag nu. dör. 
och allt annat suger också. 

resumé

2013-07-18 @ 14:25:45

tiden har gått så där fruktansvärt långsamt som det bara går. så där långsamt som det bara kan gå närman väntar på något eller närman har det så där ensamt och långtråkigt. när dagarna blir primitiva.
har inte kunnat njuta av allt underbart, vackert, avslappnande och roligt. det enda jag tänk på är hur gärna jag vill vara med mina vänner och simon.
har druckit lite för mycket kaffe. släppt för många tårar längs mina solbrända äppelkinder. rökt alldeles för få cigaretter. ätit oförskämt god mat. pinat mig ut på en sex komma fyrtiofyra kilometers runda några kvällar med dess största syfte att få röka. blivit sjösjuk. blivit fruktansvärt rädd för döden. gett upp barnkorsord för jag orkar fan inte tänka.
jag har inte haft det så hemskt som det låter. jag har haft det mysigt och trevligt med familjen och släkten också. jag har sett solen dränkas i horisonten från en bänk på stranden med hannah. cyklat till båstad för att äta middag och åter cyklat hem klockan fem på morgonen för att vi råkade stanna till stängning på en klubb. jag har druckit massa vin i västkustens skärgård. druckit öl och ätit pølse i köpenhamn.
och nu sitter jag på tåget på väg hem till stockholm för att möta hannah och simon. och jag är så emotionellt laddad att jag är rädd att jag börjar gråta när jag kliver på perrongen om föga två och en halv timme.


RSS 2.0