sex dagar

2013-05-29 @ 19:17:20
det är sex dagar kvar av mina tolv skolår kvar. jag förstår ingenting och har varit redo att gråta hela veckan. stressymptomen är tydliga och jag känner att jag inte riktigt kommer kunna slappna av de närmaste veckorna. 
jag har vit klänning. och jag har mina drömmars skor. mina mössa är ren. och jag är taggad så att jag spricker. 

.

2013-05-25 @ 00:16:31

det här med att känna sig oönskad nästintill varje dag är något jag hoppas att ingen delar med mig.
ingenting känns längre stadigt att stå på och det lilla som finns kvar glider nog i sinom tid iväg det med.
även om det inte finns några krävande uppgifter i skolan kvar så är det bara något som tynger mig varje dag. och det är denna känsla av att vara oönskad.
har inte förstått varför från början men när jag förstod att det uppenbarligen inte fanns en åtgärd till att få känna mig önskad och välkomnad igen så blev jag defensiv och förstår av det att jag blivit mer oönskad.
energislukande jävla känsla.


<3458

2013-05-16 @ 20:31:46

firar två månader idag och är sådär sjukt jävla dödskär


.

2013-05-11 @ 16:02:37
inaktivitetet får vara som den är. har inget någonsin att berätta. de fina delarna av livet skulle bli för detaljerade och de ledsamma skulle bli för djupa och för stora. det finns inte längre ämnen att ta upp. jag skäms rätt mycket över allt jag gör just nu. har spenderat mitt dubbla studiebidrag på två veckor. pluggar absolut ingenting. röker sönder mina lungor. tränar inte. sover inte. går upp i vikt. mår psykiskt dåligt som bara den. dör.

sammanfattningsvis

2013-05-06 @ 16:51:00
sammanfattar mitt liv sedan vi sågs senast här på denna öde övergivna tysta blogg. 
hade en hejdundrans härlig och rolig mösspåtagning/valborg fram till klockan sex ungefär då litern redbull gick ur min kropp och både jag och simon somnade i hans säng och orkade inte röra oss mer än för att ta en cigg. 
jag hannah och simon åkte till grönalund på torsdagen och kollade på redline och ölade.
på fredagen ölade vi lite mer hos amanda med massa folk i filtar och tjocka tröjor. på lördagen låg vi mest i simons säng och spelade. och igår satte sig jag och hannah oss i en park vid medis och åt sushi och drack kaffe. sedan ölade vi lite. så sammanfattning av min sammanfattning: öl, cigg, kaffe, simon och hannah.
och idag fick jag tillbaka min telefon och jag har hittat en studentklänning(som heter lydia)och det är jättevarmt ute och imorgon tänkte jag vara barbent.

RSS 2.0