klicka för dans

2012-01-31 @ 17:30:12
rött te som rött te tänkte jag och hällde i tre skedar socker. det smakar ändå konstigt och bittert.
gjorde ju då alltså lite dansiga gifar som inte ville funka hära. så klicka på bilderna så dansar jag

.

2012-01-30 @ 20:23:05

.

2012-01-30 @ 11:59:39

mellanrummen mellan dagarna som känns värdelösa blir kortare och flera. dagarna som allt suger som inte innehåller hopp. känslan av att ingenting fungerar och ingenting att längta efter.
idag är jag svartklädd och död. solen värmer men jag bara dör. okej orkar inte.


mmm

2012-01-29 @ 19:32:25

jag lever på snöns vackra fall. på ljuset som tillfredställer ytterligare en timme. på gatubelysningen längs de grusiga gatorna. på bilarna som blinkar förbi för snabbt i kurvan. på doften som börjar förändras till vad jag försöker låtsas är vår. på att på morgonen ta på mig två lager mer en nödvändigt för att kunna ta av mig efter ett tag och igen låtsas att det är vår. på den rosa himlen klockan fyra bakom nakna svarta träd. på att hoppas och vänta på att något ska hända


fiddifiddifiddi

2012-01-29 @ 19:26:38

"har en allergisk reaktion mot mänskligheten och universum just nu. hade behövt en paus. komma bort härifrån."


.

2012-01-28 @ 17:54:37

om det inte vore för allt kaffe jag hällt i mig idag hade jag nog sovit nu. att ge upp och tröttna på allt tar tydligen energi. jag försöker rita, försöker skriva, försöker vara kreativ. men är uppenbarligen inte det.
det är något, jag tror att jag har höga krav på livet. skyhöga. alldeles för mycket jag försöker trycka in i min livsruta. inte ens jag får plats där längre. och där någonstans tog det slut. tog stopp. tänkte att oskyldiga drömmar inte skulle fylla rutan, utan tvärtom. men det är alla mina drömmar som trycker ända ut i hörnen.


bubbelbad kaffe och alina

2012-01-26 @ 21:14:41

en utelåst alina kom över idag. vi har druckit kaffe, ritat och pratat i massor. så nu har jag mer energi och tänkte nog pallra mig till skolan imorgon

+ hatar min hater på youtube. allvarligt. dö. du har inget liv. palla dig. dum i huvet. haha, alltså om hen har gjort detta seriöst så dör jag pinsamhets-döden. för det kan ha varit det sämsta sättet att hatea på. ok lol på detta. hejdå.


lugg

2012-01-25 @ 17:07:41

dödsförkyld

2012-01-25 @ 12:21:37
idag ritar jag och snyter mig. dricker kaffe och läser. byter kanal på tvn varannan minut i desperation att se något vettigt och tittar på film. idag är jag sjuk och lyssnar på bra musik(ni har väl inte missat länken till min spotifyprofil längst ner under menyn?!? hihi)

måndag

2012-01-23 @ 15:09:22
dricker mitt bästa te och känner mig sjuk. ögonen är torra, huvudet värker, kroppen skriker. jag ska rita, titta på film, dricka massor av te och plugga idag. hejdå

snö snö

2012-01-22 @ 22:05:39
där vinden dansade med snöflingorna stod jag i min stora pälsjacka som ett frågetecken. snöflingorna liknade bomullstussar och var stora som femkronor men lätta som fjädrar. de lade sig fint på den svarta jackan som blivit alldeles prickig av bara några steg och vinkningar utanför porten. det knarrade härligt under de slita skorna som lämnade tydliga avtryck efter sig.
nu vill jag bara ha någon att bli snöprickig med. någon att pussa på med smältande snö på nästipparna. någon att jämföra avtrycken i snön med. någon att värma sina händer i varandras fickor. någon att tina upp med under tusen filtar.

svartvit, snökaos

2012-01-22 @ 21:55:55
förstår mig inte på iMovie mer än såhär. så detta är min lilla rutt från farfar till bilen. heh. observera mina leopard/gos-byxor. riktigt fahionabla

fredagstrött

2012-01-20 @ 18:05:34
dricker te, ritar och tittar på film idag. är prickig och kluven och lite sådant

mörkertrött

2012-01-19 @ 21:43:04
känns som att jag inte gör annat än sova och gå i skolan. efter skolan pluggar jag eller tränar. jag undrar sedan när det blev såhär. att jag inte längre har tid att sätta mig och ens fika efter jag slutat, oavsett vilken tid det är. antingen är jag upptagen eller alldeles för trött. skyller på mörkret. men tiden går sannerligen fort och snart åker jag till nice och provsmakar på våren i frankrike. sen blir det väl ljusare och så är allt bra igen. kul med positiv tjej hära. gonattis

hej

2012-01-18 @ 17:41:14
väntar på att håret och naglarna ska torka. bra fint, måste pluggapluggaplugga. det verkar som att jag är den enda som tycker att vi har mycket läxor. känns som att jag badar i högarna av papper. bara för att jag väntar in i sista sekunden. detta kan inte hjälpas. ska dyka ner i läxhögen nu. hejdå
alltså orkar inte. haha vem är jag ens?

.

2012-01-17 @ 17:10:47
tjosan hejsan. dör trött-döden nu. dog även festivalsläpp-döden ca igår. alltså. james blake till hultsfred. så ska bon iver till way out west... (väl?) alltså. vill bara till alla festivaler i sommar.

.

2012-01-16 @ 20:45:32
söndag vaknade i god tid för att hinna med att åka in till söder och ta en kaffe till en timmes plugg alldeles ensam. åkte därefter och tränade(!!) i/på(pallar inte prepositioner för tunnelbanestationer, vägar, ställen och sådant.) hornstull och gick sedan till slussen för jag var på superhurtigt humör trots att vädret var vidrigt. sedan ca dog jag i sängen.
måndag idag lyckades jag pallra mig till de ljusa svettiga lokalerna igen. hade harriet med mig idag. vi belönade oss med sushi efteråt. är nu dödare än någonsin nu.

rumhäng

2012-01-14 @ 23:15:19
dricker saft och dricker te. ritar och städar. testar sommarkläder och byter plagg på väggarna. sorterar lpskivor och tidningar. rensar under sängen och i garderoben. doftar vaniljljus och te. ligger och tittar i taket och varvar med att sitta då och då
mamma och pappa var på ikea och köpte en låg hylla till mig idag. såhär ser det ut nu
snurrigt te

torsdagsbilder på en fredag

2012-01-13 @ 19:16:45
hann med bussentrots att den redan skulle gått. bara två lektioner. tränat utan att dö. ätit god middag. sitter framför brasan och hänger. verkligen fredag den trettonde. det brukar inte hända något den här dagen. det känns bara som en usel ursäkt om det skulle hända något. att smyga runt sitt problem lite. ja, löjligt. bara för det kommer jag bli ca påkörd eller något. stannar hemma bra ok hejdå. ingen ville ju hönga med mig. ok bra har ju bara en hel stuga för mig själv. men ok bra hejdå
vill bara ha fredagspussar nu. och hela-helgenpussar

ok gjorde en likadan gif igen

2012-01-12 @ 18:15:17
känns som att någon stängde av ljudet på mig när jag vaknade. mörkret gör mig energilös och grå. mornarna denna vecka har inte ens existerat. de är liksom abstrakra. nu för tiden varvar jag med hundra koppar te och kaffe och ritar mest hela tiden. och drar håret bakom örat
kom inte på någon bättre gif-idé. vill ha fler gif-idéer. så min blogg kan dansa av gifar.

prickig

2012-01-10 @ 20:31:30
idag har jag haft en prickig blus bak och fram. pinat mig igenom tre lektioner innan hård risgrynsgröt(som nästan sprang iväg pga vidrig) till lunch. skrivit dagbok på franska. halkat på hornsgatan. sprungit upp i rulltrappan i östermalmstorg. mött pappa och köpt presenter till mamma som fyller år imorgon. och till mig hehe. så nu bara häller jag i mig massa te och har ont i halsen. har nu beställt rakpermanent. så. lättad.

lallalala

2012-01-09 @ 20:24:49
sitter där på golvet. hänger ligger sitter står chillar. helt utmattad efter en skoldag plus att jag hällt i mig kaffe som om det inte vore en morgondag. kul iaf att ni hänger kvar, i alla fall hälften av vad det var ett tag. ni får gärna kommentera mera. helst med ett namn, eller ba va fett mystiska och skriva snälla saker. bra, avgår.

ett opersonligt platt rum

2012-01-08 @ 23:40:14
mitt rum består av vitt, svart, lite rött, några foton, en klänning, några tygpåsar, smycken i högar och sladdar. så himla mycket sladdar överallt. min taklampa är bara en glödlampa. en liten ful glödlampa från ikea.
benen från sängen ska tas bort. vill helst fylla på med fler kuddar. nya påslakan/örngott. och detta: en hel drös med drömfångare i olika storlekar, på väggen över sängen.
istället för att allt ligger på golvet och blir dammigt, så tänkte jag sätta dit nån låg hylla att ba stoppa in allt i. som går längs den väggen. (måste även köpa lite moderna skivor va. frank sinatra är iochförsig rätt fet)
golvet ska slipas och bli vitt. och åt helvete med ikealådan.
och glödlampan. tänk en stor glödlampa. alltså riktigt maffig stor. det skulle ju kunna bli rätt fint.
okej. så. inredarlydia är klar. bra. kul skola imorgon. hejdå, gonattis

.

2012-01-08 @ 02:34:17

ibland får jag bara sådär ont i magen. så som att den vrids ut och in. och huvudet lika så.
jag har gjort en ny blogg. eller en tumblr, men inte en mainstream bildtumblr. utan en blogg. har varit öppen med mig själv. skrivit av mig. och låtit mig inspireras.
jag borde ha vänt tillbaka dygnet nu. men njuter för mycket av att sova ut. jag hinner gå upp ur sängen och dricka en kopp kaffe, sen har mörkret bäddat ner oss igen. jag blir som apatisk. vill inte riktigt göra något, är aldrig nöjd, är inte hungrig. är bara trött. trött på allt och trött i kroppen.
jag har en dag på mig att ställa tillbaka. att ta det lugnt men ändå hinna med så mycket.
går fortfarande runt i mina spruckna docs och letar efter mitt-i-veckan-pussar. även helg-pussar. letar eller/och längtar att bara bli lite kär.
hejdå


hej epilepsi

2012-01-06 @ 17:14:15
gick och la mig i nytvättade prassliga sängkläder. vaknade under ett snötäcke och strålande sol. har druckit kaffe med alina idag. och snart ska jag sätta mig på saltisbanan mot isabelle och färga håret och gosa. ihih

att sitta på en uteservering i spöregn i januari

2012-01-04 @ 15:56:26
igår fick vi för oss att köpa massa macarons. vi skrapade ihop alla lösa pengar vi hade och smakade alla smaker.
vi rökte i omgångar. vilket kan ha varit den sämsta idén någonsin. supertråkigt. så där satt jag och sippade mitt kalla kaffe och kollade lite över de utspridda tidningarna. och imellanåt vinkade vi till varandra genom fönstret.
och hannah var lika fin som alltid. vi tröttnade på att sitta i hörnet på hårda barstolar och gick ut och satte oss under filtar. mmm, bra kväll

hänger bakom håret

2012-01-03 @ 18:48:36
okej. hatar mitt hår. det är all over och är inte ens långt. ikväll blir det fikelika med fina hannah. hihiih

otydligt ostrukturerat ocharmigt osv

2012-01-02 @ 00:30:52
jag är sämst på att skapa fina meningar när jag ska berätta om en hel kväll, vilket jag tänkte göra. så detta är mitt nyår, extremt fult skrivet, men varsågoda att skratta åt detta otydliga ostrukturerade och ocharmiga inlägg!

jag vaknade till paket kaffe sprakande ljus sång och frukost på sängen. jag strövade runt i en stor kofta hemma, packade ihop och fixade. alina kom med så himlahimla fina presenter till mig. det plippade och ploppade i telefonen. drack kaffe mest hela eftermiddagen till denna lista. testade alla kläder jag hade. tog ett långt bad och pratade i telefon. plockade ihop allt(så.himla.mycket). slängde min nya tygväska över axeln och kröp in i min svarta päls och bar mig till stan för att träffa harriet. dansa lite. och äta middag hos tess med fina tjejer. det blev avslutat tidigare än förväntat så jag och harriet drack lite kaffe och gick sedan ner till västerbron och studsade och skrek och stirrade på klockan. tog kanske tidernas fulaste fyrverkeribilder med telefonen men bara kunde inte sluta le. vi sprang genom denna tjocka folkmassa och tog oss mot sickla. med röda ben som lyste genom strumpbyxerna, rosiga kinder, ruffsigt hår och uppknytna skosnören. det var svinkallt och vi hamnade på en rätt stel fest, men vi hade kul i vårt lilla hörn och var i vårt ässe när alla blev utskickade. ha ha. men visst. vi gav upp fortsättningen och slängde oss i soffan framför tvn. jag satt även ute på balkongen i en halvtimme. själv. låg på den lilla träsoffan och hade inga tår när jag kom in. på våningen över spelades låtar där jag kunde texten på allihop. spelade harpan och somnade nästan när solen började visa sig.
men så bra jag mådde igår. riktigt riktigt fantastiskt bra. så idag har harriet slitit mig ur sängen och vi har legat i soffan under en rosa filt. kanske inte mått lika bra. men 2012, detta ska bli bra.
2011-12-31 00.00 var jag lycklig och glädjade mig åt min födelsedag. och ungefär såhär såg min frukost ut. fast detta är någon dag gammal bild.
fin himmel innan jag åkte. och såhär såg jag ut i en hiss med lösögonfransar osv "brusig och berusad"
det var så vackert att stå på västerbron. och här mitt ganska kyliga bolkonghäng. gott nytt år!

RSS 2.0