!!

2013-01-31 @ 21:00:15

någonting gick snett igår. och imorse. och på bussen hem igen. jag grät som ett barn. för mer eller mindre ingenting. som vanligt. fast det finns ju anledningar bara att jag mest inte vill erkänna dem för mig själv. och andra. har iaf börjat med braboken igen som jag skrivit om förut. bästa påhittet någonsin. ska dessutom ha mitt sista möte med magnus på onsdag så får hoppas att jag rycker upp mig till dess.
är för övrigt död i hela kroppen efter ett fett pt-pass. det känns bra ändå.


2013-01-30 @ 13:54:48
bättre dag trots att jag började den med att vara såååå när att sjukanmäla mig och stanna kvar i sängen med simon hela dagen.

+

2013-01-29 @ 15:41:36
har nackspärr. flätlockar. och håret bakom örat under mössan. fashion. 

gonatti

2013-01-28 @ 21:21:51
har haft en så märklig dag. har varit ledsen sur arg glad hur trött som helst osvosv. får äntligen somna tidigt för en gångs skull. det är ca det enda som är bra med att sova själv. annars ligger jag gärna under samma täcke som simon, även om hans sovvanor inte är desamma som mina.

.

2013-01-26 @ 15:14:25

kan inte låta bli att ta illa upp och såras av kommentaren jag fick i förra inlägget. vaknar alltså till ett mail om att jag fått en kommentar på bloggen. skiner upp och trycker nyfiket upp mailet. möts av att någon bifogat en bild på mig, som för övrigt är en utav mina favoritbilder, från i somras. det stod "är du så rund? du ser annorlunda ut på bilderna du tar själv." med alias "en internet vän". 1. sluta särskriv du efterblivna. 2. du tror inte att jag har det jobbigt nog med min kropp och vikt. 3. satt hur länge som helst med den bilden och tänkte beskära den så att mitt ben skulle försvinna lite, men valde att låta bilden vara. för varför dölja och skämmas. jag jobbar jättemycket på att acceptera min kropp och detta har jag skrivit om förut.
jag kan själv kalla mig tjock ibland. fast jag vet att jag inte är det. skulle heller inte kalla mig så rund. menmen du verkar vilja trycka ner folk och det gjorde du ett tag. men nu tänker jag ärligt strunta i detta. tack för mig


.

2013-01-24 @ 10:58:16

det är cirka femton minusgrader och solen reflekterar glitter i de vita träden. busschauffören lyssnar på gamla britney spears låtar. jag gick upp tre timmar tidigare än vad jag hade behövt. och nu ska jag ha prov och träna.


-

2013-01-21 @ 19:40:05

hade en tidig lektion imorse där läraren var sjuk och fick inget gjort. målade på mitt självporträtt som börjar visa sig mer och mer likt trots den gulröda kulörskala jag valt. gjorde ett försök i att plugga men min skolmotivation existerar verkligen inte längre. åkte hem och drack kaffe och kollade på film med pappa. köpte gymkort och tränade med mamma. åt tacos och långduschade. är nu på väg till stan för att kolla på bio med simon. åh ändå bra dag, förutom pluggdelen.


!!!

2013-01-18 @ 20:31:37
oj. fick nyss en fantastisk kommentar (den överst) på en månad gamalt inlägg där jag frågade hur ni hittade hit och lite så. jag fick fjorton fina svar och jag tänkte faktiskt dela med mig av dem. blir så himla glad. tack tack.
 
maja: nemen hej, bättre sent än aldrig kände jag! 
nämligen så att jag hittade dig på instagram och insåg att BAM vilken snygg stil bruden har! blev glad när jag upptäckte din blogg, och nu läser jag den varje dag. inspireras sjukt mycket av dig, du har liksom hjälpt mig lite att hitta mig själv utan attdu själv vet om det :) bussigt tycker jag!
 
alina w: jag såg först att någon som jag följde på instagram hade likeat en fin bild av dig på instagram. sen klickade jag vidare mig till din instaprofil och såg sen att du hade en blogg. och jag blev snabbt fast i den! har följt den nu i ca 3 månader. jag kollar din blogg minst 1 gång om dagen! jag tycker om den här bloggen väldigt mycket. du skriver på ett så fint sätt. och du är mycket vacker också!!
 
sarah: hej. jag hittade dig på instagram och jag kan inte sätta fingret på vad det är, men det är någonting med dig. jag tittar in hos dig när du har skrivit längre texter eller lagt upp någon bild.
 
carro: jag tror jag har följt dig i 4-5 månader nu. Tycker om att du berättar hur du känner och inte bara om vad du gör på dagarna. fortsätt vara som du är, vet att jag lätt skulle vilja vara som du.
 
frida: hej! Jag hittade dig på instagram, tyckte du hade fina bilder i ditt galleri och ett unikt, vackert utseende! du verkade speciell på ett sånt där bra sätt du vet så jag kikade in din blogg. följer dig sen någon månad tillbaka på bloglovin (och insta hehe) känner igen mig i dina texter och det är så skönt att veta att man inte är ensam om att tycka och tänka vissa saker och känslor. tack! 
älskar din stil btw 
hejdå!
 
jag såg att min vän hade gillat ett flertal av dina bilder på instagram så jag kollade in dom och typ blev käri dig. du är sjukt vacker och skriver så fint! hittade alltså din blogg på instagram och kollar in i princip varje dag :)
 
via twitter, kollade väl in här första gången typ i mars i år och kollar här lite då och då! läser din blogg för att du är stört snygg, tar fina bilder och skriver mysigt.
 
hittade dig via instagram för några månader sen. kollade igenom dina bilder, du verkade stört skön så jag gled in här och nu är jag här dagligen. ditt utseende och dina bilder är väl det som får mig att stanna :)
 
fredrika: vet inte riktigt när jag kom hit eller hur, men det var länge sedan, 2011 i alla fall. Du ser så mysig ut och du skriver attans fint så jag stannar nog ett tag till, om det är okej?
 
nellie: hittade din instagram i våras (vet ej hur) och älskade den på något sett. det var så jag kom till din blogg också. det har bara blivit självklart på något sett att följa den. gillar din blogg för att den är så personlig och bara bra helt enkelt. jag följer på bloglovin så får upp alla nya inlägg. har också alltid tyckt du skriver så fint.
 
emelie: följer dig på bloglovin, för jag hittade dig på tumblr och tyckte om dina bilder så att jag gick in på din blogg med! :) du är riktigt fin och jag älskar (som uppenbarligen många andra av dina följare) dina ögonbryn och ditt unika utseende därför! :D
 
emy: följde dig på twitter och hittade din blogg när du länkade eller nåt :))
 
matilda: jag började följa dig på bloglovin för kanske en månad sen. hittade hit genom instagram!
 
jag hittade dig först på twitter och sedan din blogg via instagram!

mer osoft

2013-01-16 @ 22:11:31

för att starta klagostunden kan jag ju berätta att jag för tillfället hostar upp mina organ samt frossar ihjäl. var på en halv lektion bestående av att klä på mig och klä av mig om och om igen då min kroppstemperatur tycktes vilja åka upp och ner var och varannan minut. kände av urinvägsinfektion och spenderade lite mer än en timme på vårdcentralen med två tranbärsjuicetetror i den annars tunga väskan. kom hem och somnade i soffan i tre timmar. vaknade till en skiftande lila himmel och fruktansvärd huvudvärk. sväljer piller efter piller för diverse symptom. slänger av mig filtar för att efter någon minut huttra under alla fyra. och jag hostar. och snorar. och har träningsvärk. och antagligen feber. har verkligen en fantastisk dag. somnar iaf i nytvättade sängkläder.


osoft

2013-01-15 @ 17:31:04
har varit hemma idag. mår dåligt psykiskt och fysiskt. orkar inte någonting. 

.

2013-01-14 @ 21:20:40

har oförklarliga humörsvängningar idag. har väl någon sorts förhoppning att det är pms och att mina rekordkraftiga svängningar avtar snart. i sådana här lägen stressar jag upp mig för allt som ska hinnas med. och framför allt blir jag superless på skolan. det finns nästan inget jag vill så mycket som att sluta skolan nu. precis idag och inte behöva gå upp till väckarklockan imorgon. bara för att några fler dagar få ligga och lata mig i sängen med simon som jag gjort hela helgen. pussas och spela löjliga mobilspel.
i denna vecka skulle jag vilja hinna med/ha ork att: köpa gymkort, träna, tänka på att vara nyttig, skriva klart mitt cv, söka jobb, skriva om en uppsats, annat plugg, och på det ska jag umgås med min familj och med simon. och kanske gå på fest. eller gå ut. eller shoppa. eller. eller.
jag hatar nu. jag hatar tid. jag vill bara att saker ska göras framför mig. varför har jag inte askungens möss.


freda

2013-01-11 @ 20:50:42

inget med denna dag har känts som fredag. har fikat second hand-fyndat med harriet. ätit födelsedagsmiddag för fina mamma som fyller år idag! druckit rövin och tänkte nu dansa och öla med bra personer i min nya 60kronorsklänning. hejdå


+

2013-01-09 @ 17:47:21
var djup idag. och satte upp min lilla men fina kepssamling.
vaknade under ett snötäcke uh. städade och tog en paus.
satte på mig en stureplanssweater och fick en stor hand. hängde i luva.
vi köpte bakispizza 2013 och jag var 18 och rökte.
efter tolvslaget satte de sig i snön och var glada. dagen innan taggade jag 18 och gick i mina nya skor.
fyndade mina älskade platåisar på mellandagsrean och såg ut så.
bytte namn till klamydia på instagram. fick en hufkeps i julklapp.
var glad någon minut på julafton. och ledsen dagen innan.
jag och olivia åkte på julknytis hos harriet. blottade mina anklar i minusgraderna.

-

2013-01-08 @ 18:05:00

det blev ingen undergång för mig och min själ. jag är lyckelilycklig.


.

2013-01-06 @ 03:00:11

det känns som att allt är för bra för att mitt lilla idiotiska snedsteg ska första det. det får inte hända. det kan inte hända. jag är alldeles för lycklig för att min värld ska gå under imorgon.


.

2013-01-05 @ 15:45:27
önskar att jag skulle vara mer duktig på att fotografera. har fått ett kamerastativ och har ändå en hyffsad kamera. vill dock ha en bättre. och hitta tillbaka till mitt fotointresse. plus börja fotografera till mitt projektarbete. jag ligger fyra veckor efter i planeringen. är så stressad. 

.

2013-01-04 @ 18:23:00
de två senaste dagarna, men framförallt idag har mest varit såhär: asdfgjoq5678%%#/wqjopo"=©@££§33cw|

mestadels svartvitt nyår

2013-01-04 @ 14:41:12


nyår!!

2013-01-03 @ 12:55:28

ni anar inte hur perfekt allt var. frukost och presenter på sängen. gratulationer från diverse appar osv. lyssnade på bra musik med leo och verkligen kände av att det skulle bli en bra dag kväll och natt. mötte upp mina vänner i stan för att skåla bubbel och äta en sen födelsedagslunch på riche. vi halkade berusat vidare till josefin för att fixa i ordning inför kvällens bravader. timmarna gick och tiden kom, då vi äntligen fick samlas kring bordet för att äta igen. och en middag senare kommer mer människor och vi dansade och drack hejdlöst mycket champagne och körde drickspel. staplade runt i mina platåer och räknade ner till nya året. fick nyårskyss. körde ut grannar för "vi skulle ha klassincest". blev urkastade ur en säng och flyttade till en annan. vaknade och åt chips och skådade resultatet av gårdagen. köpte pizza och jag och simon åkte hem till mig. gosade till igår. ja allt var fett bra och bästa nyår på länge.


RSS 2.0