hej från en mysig kofta. nu blir det backgammon och kortspel.

2011-06-30 @ 20:13:44


neongul

2011-06-29 @ 17:46:56
JAG HAR ÄTIT MELON MED ALINA OLIVIA OCH NATASHA IDAG. vi har druckit flädersaft och filmat fina ting. jag har på mig ett neongult linne med ryggringning. wiiie! skulle egentligen träffat hannah nu, vet inte vad det blir av de, hehe. aja, fett varmt idag igen.

värmevärmevärme

2011-06-28 @ 14:18:50
NU HAR SOMMAREN VERKLIGEN KOMMIT TILLBAKA! supervarmt och jag dör. imorgon kan det bli en liten utflykt med natasha till hellas eller något. supergos. nu ska jag svettas i närmare trettio grader.

00.00

2011-06-26 @ 00:00:00
HEJ DET ÄR SOMMAR OCH JAG ÄR LYCKLIG. där av den märkliga tung-minen. igår tog jag och harriet en spontan-kvällsfika på 60, sen gick vi på spontan-bio och sov hos mig. åt mackor och jordgubbar till frukost. shoppade gärnet i staden och sedan fikade jag med hektor. vi tog en lång promenad från typ hornsgatan, till blåsut. studerade duvor i slussen och jag lyssnade på perth på vägen hem. det är min favoritlåt för tillfället.

midsommar dag

2011-06-25 @ 18:21:22
DENHÄR BLOGGEN GÅR UNDER PÅ ALLA SÄTT OCH VIS. besökarna har aldrig varit så få. men jag känner att jag inte kommer få någon fason på denna blogg. kanske en regning deppig dag när allt annat är fel.
men igår var det midsommar och jag åt mysig lunch med familjen och kvällen spenderandes i hela nacka kändes det som. men gåendes så.mycket.så.jag.dog.
men nu ska jag nog träffa harriet i stan.
mina midsommarbilder. från lunchen, en fika i hamnen, och sista (instagrambilden på mig) när jag vandrar hem klockan tre på morgonen, älskar att det aldrig blir mörkt.

skimrande magiska minnen

2011-06-22 @ 22:48:38
DET SLOG MIG ATT DET VAR EXAKT ETT ÅR SEDAN. ett år sedan jag och säkert så många andra svenska blandade unga folk spända som tokar. väntar på att man ska bli trött för att få någon somhelst somn denna natt. tidigt tidigt följande morgon 23e juni 2010 kramade jag om min familj, drog ner min tunga väska och kramades igen för att åka med amanda till arlanda. vi såg arlanda under en röd-orange jättevacker himmel. vi skulle åka, jag amanda emelie och klara, till torquay i england. vi skulle ha tre underbara veckor med såå många fina människor.
precis innan. under resan. efter. och bilder från1. 2. 3. 4. och spellistan.

det blir en sådan läskig känsla i magen av att kolla på allt detdär. även om de texter jag skrivit är otydliga och knasiga. ett annat minne är mer på sensommaren 7e augusti 2010. det tänker jag inte förklara för det har jag så fint gjort i ett inlägg för länge sedan. det hittar man här. men även lite här. och här. dessa videos utan kvalitet kommer därifrån, men hittade från youtube.
bilder som min fina bror tog på vår strand. mellbystrand. förra sommaren, längtar till juli! åhåhåh

sommarfrukost i sommarsol

2011-06-22 @ 16:30:20


blixt i handen

2011-06-21 @ 19:45:14
SVENSK REGNDAG. sådandär växlande dag, sol och regn. vilket brukar leda till åska. det blåste och det blev storm. jag kunde inte se ut genom fönstrena.
något stack till i min hand. jag hann se den lilla ljusa "blixten", i min hand. blixten och mullret sågs och hördes exakt samtidigt. jag hade fått en stöt i handen. det nästan lät. det var super häftigt, kan jag tycka nu, men jag hade dödsångest när åskan var så nära.

måndag och en överanvänd tröja

2011-06-20 @ 19:17:38
mina gifar gifar aldrig. hatar det! idag har jag myst i gamla stan med emelie. snart cyklar jag över i kvällsolen till alina för filmkväll! jag är onödigt förkyld, men glad att febern släppt! supermega glad!!!!!

siri

2011-06-18 @ 18:51:34
JAG KUNDE INTE LÅTA BLI ATT TA KORT PÅ DIG. du var så fin i din blå-blommiga klänning. i dina fantastiska lockar och ett underbart leende. det där leendet man har sett varje dag, flera timmar i veckan, i ett år nu.
vi satt där utanför klassrumet spända, förväntansfulla, nästan som berusade av glädje, i väntan på att bli insläppta och få några sista ord innan vi gick vidare till aulan för att sedan förklara sommaren officiell. jag tror att stefan frågade om någon hade något att säga, väl inne i salen, han vände snabbt blicken mot siri och sa något i stil med "siri, du ska ju lämna oss". "va, vadå?" "men siri?" hörs i salen. om jag ska vara ärlig, krigade jag mot något som brännde bakom ögonlocken. det var så många blandade känslor på samma gång.
vem ska man fråga om råd på bildlektionerna, fråga om inspiration, som hon så duktigt hjälpt til med? vems guldiga lockar ska jag beundra i smyg?
siri är nog den utåtsätt, gladaste personen jag vet. siri har typ 100 olika jackor som jag gärna skulle norpa! siri är tjejen som lyssnar på britney spears i starwars-hörlurar. siri kommer vara svår-ersättlig i våran klass, men jag hoppas hon får det tok-bra i sin nya klass. kommer sakna dig sååååå. åh, siri

sommarregn

2011-06-17 @ 17:16:00
KLOCKAN ÄR FEM OCH JAG VILL INTE PÅSTÅ ATT JAG ÄR VAKEN. men det var en trevlig kväll igår då vi firade harriets 17 årsdag på skinnaviksberget och i rålis! sedan hängde jag, amanda, erik, hannah och niklas längst bak i en ostabil buss. jg sov hos amanda och vaknade sent och gick hem i regnet.
det spöregnar ute, det är så vackert när regnet smattrar på fönstret och nästan täcker utsikten. sommarregn, ååh!
bild för några veckor sedan när det var en fantastisk regnbåge!

15 juni

2011-06-15 @ 17:14:11
IDAG HAR JAG VARIT PÅ MIN BRORS SKOLAVSLUTNING. såg flera bekanta ansikten och blev totalignorerad av en gamal lärare. (har jag förändrats så mycket?) ikväll är det schools-out och där tänkte jag svänga till viktors band! trevligt, hoppas det kommer trevliga människor. nu skiner ju solen också!!

svartvita bakelser

2011-06-14 @ 00:08:33
JAG HAR PROMENERAT RUNT I STADEN MED MINA FINA TJEJER IDAG. ätit glass och spillt kaffe. haft beslutsångest och varit busig. jag mötte upp min snäcka, amanda(hehe) och vi gick och nostalgiade runt vårt gamla lågstadium. konstaterade att allt var så himla stort då, men så himlahimla litet nu. vi lagade mat, låg och pratade i en obäddad säng, tog förbluffande, skrattretande fula bilder.
första bilden.
du är så bra min snäcka
åh vad jag gillar oss. så himlahimlahimla mycket!
det går inte att låta bli alla dessa.

sommarnätter

2011-06-11 @ 21:05:19
DET DOFTAR SOMMAR. har ätit skagen med mamma denna kväll. vi sitter ute och myser till några grannars-sommarfest-uppträdande. skrattar åt gamla förvrängda photo booth bilder.
jag har ett dilemma. om jag ska åka iväg mot rålis och fira sommaren lite mer. eller så stannar jag hemma och gosar med wendy och mamma.
skolavslutnings-shortsdress och en onaturlig pose
och en kvällsmysig tjej, typ. också en hyffsat onaturlig pose.

sxdcfgvkhj.al

2011-06-11 @ 02:08:28
JAG KAN OMÖJLIGT SOMNA NU. jag vill inte. jag vill inte sova! fan den här kvällen har varit så jäkla bra så jag gick och sjöng högt för mig själv gående i skuru. mest adele, som jag inte får nog av.
jag kan inte förklara, vågar inte ens försöka, allt skulle bli obegripliga meningar, om ens meningar, snarare ord och bokstäver. det var något speciellt med den här kvällen, kanske för att det var sommarlovets första kväll. kanske det var alla underbara människor. kanske det var vårat spontana buss sällskap som var gosigt.
fåglarna kvittrar och det kändes som om himlen blev allt ljusare för varje steg jag tog.
herregud, det var sååå mycket ljusare än så! himla iphone

bon iver

2011-06-09 @ 22:28:34
JAG BLEV SÅ ARG NÄR DET VAR 18 årsgräns på münchenbryggeriet där bon iver skulle spela. det har flyttats till annexet och jag har köpt biljetter. jag vet inte var jag ska ta vägen.har varit alldeles studsig och knasig. jag ska se bon iver i november.

tusen miljarder fjärilar

2011-06-09 @ 18:12:14
JAG VET INTE, JAG FÖRSTÅR INTE, VÅGAR INTE INSE. sommarlov. 10 veckor utan skola. tusen miljarder fjärilar har jag i magen. och imorgon kommer antalet vara dubbelt. minst dubbelt. för imorgon kommer jag för sista gången på ett bra tag ta några steg i nacka gymnasiums kala korridorer. lycka. oändlig och obeskrivlig lycka!

▲ ▲ ▲

2011-06-07 @ 20:09:06
JAG OCH HARRI SPONTAN-ÅKTE TILL GRÖNAN IDAG. åt glass och blev varma i solen.

mygbett blåmärken och getingstick

2011-06-07 @ 11:00:21
DET GÅR INTE ATT SOVA UTAN ÖPPET FÖNTER SÅDANAHÄRA NÄTTER. det blir förvarmt. men det straffar sig när man vaknar och det kliar överallt av myggbett. jag trillade i båten igår och har ett märke på benet. trampade på en geting imorse och det svider.
idag ska jag ha mina förstora spetsshorts som jag köpte tillslut.

nationaldag på sjön

2011-06-06 @ 21:14:18
JAG OCH HANNAH HADE EN MYSIG KVÄLL I LÖRDAGS. vi åt jordgubbar och chokladfondue. igår åt jag midag med alina och linnéa. imorse var vi uppe med tuppen för att åka båt. spela gittar, mysa, äta lunch, dricka kaffe, bada. och det var en fridfull åktur hem, tills vi gick på grund och allt kaosade.
jag åt god mat med familjen. och gino.
bilder tagna av iPhone, och Linnéa, kanske snor några av alina som var duktig och hade kamera sen!

en kväll i juni

2011-06-03 @ 19:46:00

DET VAR EN SÅ HIMLA FIN KVÄLL IGÅR. jag, harriet, josefin och ida satte oss på ett trevligt berg nära ida. det var mygg. det var varmt. harriet hade shorts. jag hade en söt blus. vi såg solen gå ner, följde båtar som åkte förbi och letade efter stjärnor i den fortfarande ljusblå himmelen.

legat och svettats på altanen med harriet och en smarrig ananasapelsin juice och massa is. vi fick lite färg och så här ser jag ut för tillfället.


torsdag

2011-06-02 @ 20:04:00
SÅ TRÖTT PÅ ATT  BARA SITTA HEMMA NU. jag möter upp ida och jossan så ska vi mysa på ett berg någonstans.

sommarsommarsommar

2011-06-02 @ 15:41:38
DET ÄR TYDLIGEN JÄTTE VARMT UTE. men jag sitter inne med huvudvärk. sånna här dagar vill jag vara all annanstans än hemma. på stranden, hos en kompis, i stan. ja, stan, dricka kaffe och äta glass på en kaj.
dricker nescafé och drömmer om sommaren.
när man går runt i slarviga sommar-håruppsättningar och stora stickade tröjor.
ligger på tak och solar
cyklar runt i skåne på platta smala vägar på en gamal fin cykel
badar, hur länge som helst. tills fingertoppar och tår blivir som russin
sitter på en fin uteservering
chillar på festival. emmaboda
är ung och dum

sommar/ typ panik/ eller nåt

2011-06-01 @ 19:10:00
VAD FAN GÖR MAN I SKOLAN. lallar runt liksom. skuttar och sjunger. fast jag har varit på något konstigt humör idag. jag tror att jag är på ett sätt nervös inför sommarlovet. man ska hinna med så mycket. koppla bort allt. det låter hur märkligt som helst. men ja. har ingen riktig mer förklaring. hejdå.
typ ta sånna här mysiga tumblr bilder. jag blir helt tokig! men nu är det juni och jag är ändå lite lycklig. massa lycklig

RSS 2.0