36dagartillstudenten

2013-04-29 @ 15:26:45
har mösspåtagning imorgon å tänkte vara svart för omväxlingskull. heh. vet verkligen inte vad man gör som blivande student på valborg. vi tänkte bli fulla i någon park och sedan öla hela kvällen tills vi kommer på någon vettigt. 

.

2013-04-22 @ 20:30:00
i onsdags tog vi oss tillbaka till 90talet. vi hade världens bästa skiva och jag var så lycklig trots att jag dansade sönder mina ben.
i torsdags vaknade jag bredvid en fin kille och masade mig ur sängen för att äta pizza och skriva klart projektrapporten. åkte till skolan för att lämna in mitt slutgiltiga projektarbete. 
några timmar senare väntade mig en lång bilresa till öland med simon och hans familj. där hängde vi från torsdag natt till söndag eftermiddag. vi har spelat tvspel. åkt moppe till stranden. smygrökt bakom husen. promenerat. men mest gosat i den lilla stugan vi fick för oss själva jag och simon. och det var gosigt och nu är jag sjuk men tänkte kriga till skolan hela veckan ändå.

tja

2013-04-22 @ 03:22:00
jag bryter verkligen ihop.
jag tål inte kyla längre, trots att solen värmer sådär vårmysigt, så finns den kvar.
jag vill inte vara sjuk. jag vill inte behöva vrida mig av smärta varje gång jag sväljer. behöva trä på mig fyra filtar för att sedan ta av mig dem igen då min kropp inte tycks vilja hålla en stadig temperatur. jag vill inte svälja piller efter piller som egentligen bara bedövar men samtidigt förlänger sjukdomen. jag vill inte hosta upp och snyta ut allt min kropp innehåller. 
jag vill ha massa pengar så jag kan få leva lite mina sista veckor innan det stora allvaret.
och främst vill jag nog inte befinna mig i. tänka på. göra något som har med det att göra. skolan. det. går. inte. har för länge sedan hamnat i tunnelseende vad gäller skolan. prioriterar det oviktiga men det oviktiga görs ändå inte. drar ut på det. nöjer mig med lägre betyg. bryr mig inte. bryr mig verkligen inte ett jävla skit om något som har med den fula röda byggnaden till skola att göra.
jävla p12hat. 

PA

2013-04-15 @ 19:45:00
sitter och kämpar med projektrapporten. kommer ingen vart, kommer inte på mer syfte och bakgrund och genomförande och resultat och slutdiskussion. detta är iaf mina nio slutgiltiga bilder i projektet. har dock tagit dem från facebook så de har inte optimal kvalitet.
OM NI ORKAR FÅR NI GÄRNA KOMMENTERA VAD NI FÅR FÖR KÄNSLOR ELLER HUR NI REAGERAR OCH TÄNKER KRING MINA BILDER. VILL SE  OM JAG LYCKATS. 

fresch

2013-04-12 @ 23:01:51
 
vet inte ens varför jag öppnade photobooth. fick iaf dendär fuckkepsen av harriet för någon vecka sedan i sen fdagspresent. för övrigt mår jag som en mygga i en askkopp. hostar upp organen, snorar amorbågen våt och knarkar medicin som en jävla pundare. fan va jag är fräsch.

det känns så overkligt nu

2013-04-08 @ 16:06:00
hittade en anteckning jag skrivit en mörk oktobernatt. 

"tänker att en dag kanske jag skriver öppet om hur våra ben legat hopslingrade och hur vi somnat alldeles tätt intill varandra.
om hur vi varmrökte flera cigaretter en decemberkväll.
om hur allt du gör får mig att pirra av lycka och kärlek. 
om hur du är min och bara min."

merfråga

2013-04-08 @ 11:55:32

eftersom att jag inte bloggar så mycket längre pga upptagen med att vara stressad och kär så svarar jag uppenbarligen på frågor som ställs.
'undrar bara hur det blev officiellt mellan dig och simon? efter att ni liksom bara "hållt på" ett tag. kramkram'
är osäker på vad du menar men kan väl försöka svara så där knepigt och ovettigt som bara jag kan.
vår historia började väl för lite mer än ett år sedan. i somras dök känslor upp till ytan och den här vintern har det varit väldigt seriöst. att vi bara "höll på" var det slut med i höstas/vintras. så det var ju inte direkt någon tvärvändning i vår relation. det har alltså under ett år, långsamt trappats upp till något finare och finare. dag för dag.


.

2013-04-07 @ 17:13:05
är bakis och mår så jävla dåligt psykiskt just nu. 

instey

2013-04-05 @ 21:13:30
fick vårfräknar och ny hårfärg. leo strypkramades med wendy
gick kvällspromenad i örkelljunga. satt i bilen på väg dit.
jag och hannah drack öl å firade påsklov. var en gladis.
gjorde ett försök att plugga. simon under earth hour.
ölade med hannh och amanda. simon ställde upp på projektarbetsbild. 
var mer gladis!!
köpte tisch aå ny jeansjacka. hängde med harriet i elva plusgrader.

å massa annat

en liten frågis

2013-04-03 @ 00:31:30

tycker att det är fint att ni ger mig kärleksfrågor. har fått flertal frågor kring hur man får den där finafina killen. jag vet inte. detta är min första relation sedan mellanstadiet(vilket jag inte räknar då det inte är så seriöst). jag hade turen att simon berättade för mig att han tyckte om mig först. jag har ingen aning om hur du träffar Honom. vad du säger till Honom. hur du får Honom att förstå. hur du vinner Hans hjärta. och hur det ska bli Ni. (kan förstås vara Hon här också men frågorna har varit om Han. så ja.)
men så länge det känns som att det är något. att det finns en kemi och en ömsesidig lust att vara med varandra så ska du nog kunna få fram några bra ord som ska föreställa en vettig mening. jag kan verkligen inte ge tips om sådant här. jag är nog bättre på att stötta när det gäller kärlek åt det andra hållet. mot det svarta kärlekshålet. tycker dessutom det är fruktansvärt knepigt att formulera mig och vet inte hur jag ska få ihop en eller två vettiga meningar. (om det skulle kännas trevligt kul spännande och om du vågar. om du läser mitt tomma svar. så kan du väl kontakta mig på nåt annat vis!!) kram hoppas allt blir bra!


RSS 2.0