fredag

2011-09-30 @ 19:09:39
det är skrämmande hur depressiv jag varit den senaste, kanske månaden. helt sjukt. men jag har försökt tagga till idag trots att jag börjar bli sjuk igen och min hals är svullen. men det ska jag skita i för ikväll ska jag dansaaa.

-

2011-09-29 @ 19:09:25

det här kan ju vara den ovärdaste appen. en blogg.se app. den suger. men jag ville testa att blogga från den iaf...


alltså dör

2011-09-28 @ 22:27:47
nu har jag minsann tränat. hohoho. känner mig extremt duktig. åhh, jag var så fabulös på bussen hem. satt med benen grovt i kors. docsen, svarta lite för korta haremsbyxor, rosa luva, två lökiga hårslingor och fläta som stack ut, den gröna skogshuggarjackan, väska, tygpåsen och säkert en och annan svettpärla i pannan. fantastisk vacker. nu är det sänghäng och wordfeud. och juste... jag har börjat twittra. så jävla bra liv jag har. wordfeud, twitter, instagram, facebook.. ja gud jag orkar inte. hejdå. imorgon ska jag orientera. yeees.
såhär taggad är inte jag.. men tydligen för några dagar sedan. bra. godnatt.

-

2011-09-26 @ 18:30:21
jag och harriet sprang ner till coop och köpte bananer och avokado. det blev riktigt värd mellis.

fredag lördag söndag

2011-09-25 @ 20:15:02
det var en rätt bra helg. i fredags dansade vi runt i stan. från max balkong, till vitan, till slussen(hur länge som helst) till värmdo, till taxi, och jag och harriet vandrade långsamt från skurustugan och in i köket för nattmat. jag satt och hyvlade ost och drack vatten. vi låg under varsin filt hela lördag och sov sedan hos henne. imorse satt jag och harriet och åt frukost på hennes balkong. jag lyckades göra kaffe i en obegriplig kaffemaskin. morgonsol och filtar. yoghurt och müsli. kaffe. åh, ja det var en fin morgon.
nu är det jag som har en vanlig söndagssvacka. allt suger.
bild från när jag och harriet åt på sturehof. jag hade niklas mössa.. haha

skitdag

2011-09-22 @ 20:27:46
okej nu är jag i farten igen. jag har förresten slutat med capslocken i början på varje inlägg. det såg så ansträngt ut. jag har iaf haft en dag full av hat, ilska, sorg, avund osv. jag får inte gå och spåra på smk ikväll. vilken suger, hade verkligen velat se det igen. övningsköra till tjeckien, slovakien och tillbaks igen där det säkert finns ett rörmokargäng.
jag ska sluta deppa. och jääävlar vad vacker himlen är just nu. aldrig sett något liknande typ. hehe. aja.
egopic-race. inga konstigheter. tack issipissi som håller mig chatt-sällskap denna depressiva kväll i min ensamhet. hah. jag är ju så fantastiskt töntig. hejdå.

addicts

2011-09-20 @ 19:42:51
jag måste väl erkänna att jag blivit expert på att överblogga. och att jag dricker för mycket kaffe. och gash. gashgashgash. haha gash, hatar ert ord, men det är rätt fint och lite hårt men samtisdigt sofistikerat och häftigt. har dessutom märkt efter två dagars salladsätande att jag har ett sockerbegär.
nu ska jag minsann försöka skriva lite grejser och rita.
mammas tossingar på julafton. oj, det kändes konstigt att skriva.

gyllene strumpor

2011-09-20 @ 18:20:43
jag har inte laddat över bilder från mobilen sedan jag kom hem från portugal. nu var det dags.
en liten klädkombination i spegeln. bra bilder. bra kvalitet. men idag har jag dansat runt i mina guldiga strumpor.

frukost

2011-09-20 @ 09:05:46
kaffe juice två stora finncrisp med avokado och nåt kryddsalt. perfekt frukost.

prickar

2011-09-19 @ 16:36:19
harriet syr. amanda stretchar. håret är fortfarande rätt. hostan vill inte lägga sig. näsan är täpt. solen letar sig genom den annars gråa himlen. det är plågsamt att vara hungrig när man försöker vara nyttig. #hatar.
idag hade jag en prickig kjol som tröja typ. sen tog ja en random gamal bild. hhehe.

frankrike

2011-09-18 @ 20:02:59
jag vill köpa mig en polaroidkamera. eller bara en analog. och ta första bästa flyg till paris. fina kläder smycken skor jackor halsdukar och hattar i en stor fin gamal resväska. jag vill se och uppleva frankrike igen. edt slog mig, att jag kommer få åka till nice med franskan.. i en vecka. jag fick magknip av längtan.
tills dess ska jag försöka glömma allt som behöver glömmas. göra vad som känns rätt. och ja, nu jäklar ska jag börja träna och jobba röven av mig. hejdå.

godmorgon

2011-09-18 @ 15:50:21
hehehe

-

2011-09-17 @ 03:55:18
OKEJ ALLTSÅ JAG BEFINNER MIG I NÅGON SORTS DURASELLKANINVÄRLD JUST NU. sedan igår har jag dansat mig fram. studsat och sjungit på och till och från bussar. medan jag lagar mat. och, ja. alltså. jag är allmänt energirik just nu.
angående mitt senste inlägg så behövde jag mest skriva av mig för jag blev arg ledsen, men avslutade med ett haha, för jag insåg hur löjlig jag är. jag mår bra.
ba chillar med världens finaste hund. hon är inte så fotogenisk av sig. och hon ville inte kramas lika mycket som jag. och hon var tveksam på om hon verkligen ville synas på en sånhär storblogg. och plötsligt finns hon i cybervärlden. rymden.
men iallafall. jag skriver i hundranittio och har druckit bubbelvatten. ätit ben&jerry's. suttit ute i blött gräs och isande kyla med harriet sedan vi kom hem från rabblefika på hornsgatan och ett ton hundmys hos henne. nu dog harriet vid sidan av mig och jag ska göra henne sällskap. (fett inspirerad av the notebook som vi nyss såg(andragången nu, åh, löjligt fin) att dö med någon man tycker om). godnatt mina vänner.

-

2011-09-15 @ 21:03:54
fanfanfanfanfanskithelvetesjävlaskitfnjagorkarintefankomigenvahändenujäclaskitihelvetetjaghatarmittlivnejmenaafan
dethärsuger..hahha

alla tankar i huvudet på bussen

2011-09-15 @ 19:05:03
ENA SIDAN AV SKOGEN LYSTE SOM GULD. den andra såg mörk djup och ogenomtränglig ut. det där med att tycka om att sitta på bussen. de stora glashusen speglade den röda kvällssolen. någon cyklade med rosa mössa över bron. de döda växterna längs vägkanten. börjar fundera över stängslena runt bergskanten. jaha, djuren. och vad äter den propert klädda mannen på, ur sin konsumpåse, han där, bredvid mig. himlen är antingen ljust blå eller sådär grå så man tror att den är blå. jag sitter längstbak i bussen. längst till vänster i den femsätade raden. vad står det klottrat i vitt på stenväggen? jag hatar att gå upp för denhär backen. och nerför denhär. ja justeja, det regnade tidigare idag. bilen som stått där i tre år nu. jag stör mig på de nya vita övergångsställe-ränderna, de är utsmetade. blå dörr. säsongens första brasa är tänd. höst.
jag hade inte tålamod att sitta och ta 123454231 bilder. men izz klagade på bildlösa inlägg. so dis is for ya hoe. storögd i en mjuk jeansskjorta med leopardkrage. juste. jag dipdyeade mitt hår i förrigår också. herregud. nu ska jag sätta mig med mitt nya skissblock och rita framför brasan. återigen, höst.

oförmedlade känslor, om man kan säga så.

2011-09-14 @ 19:12:16
OVANLIG KÄNSLA ATT LIGGA PÅ RYAMATTAN OCH LYSSNA PÅ FRANK SINATRA FRÅN EN LPSPELARE. jag hostar fortfarande, men det är torrare och jobbigare nu. jag dricker hostmedecin. äter glass. kliar mig i ögat som vägrar släppa ut dendärjävlainåtböjdaögonfransenjaghatardig. ögonfransen blev nyss personifierad, mänskoförklarad. jag vet inte vad det är för ord jag använder eller om dom överhuvudtaget stämmer in i de märkliga meningarna. underkläder och en stor skjorta. dagens outfit. det klär en sjukling. en sjukling som mig. som jag. och här är väl ännu en text, med alldeles för många punkter och utan stora bokstäver. utan mening. jag måste verka som en så förvirrad och borta tjej. alltså. åh. jag vill skriva något bra så någon av er som läser ba kan förstå. jag försöka förmedla någon känsla. försöker. men jag har inte ens börjat förklara den. jag avstår, jag låter detta inlägg vara rörigt. som alla andra. utan någon som helt mening. ja. jag tar en promenad i den nästan redan mörka kvällen. hejdå.

lplplplplplplp

2011-09-14 @ 16:26:30
FÖRSTA GÅNGEN JAG LYSSNAR PÅ LP. asså det är typ det allra underbaraste. kanske är det alla gamla retro låtar.
det började med att jag lyssnade på the smiths på spotify. mamma säger att just den där plattan lyssnade hon på hela tiden när hon flyttade till stockholm. hon hade den på lp. jag sprang ner i källaren. skivan var bubblig, och går inte att lyssna på. vilket suger, för det hade varit det bästa av allt. the smiths på lp, åh herregud. mamma hade en gamal spelare också, som jag lyckades koppla ihop med vår lilla högtalare. nu lyssnar jag på eldkvarn. det är så underbart. på köksgolvet ligger utspridda skivor. en bit över hundra iaf.
jag är så taggad på att köpa massa bra. och en bättre högtalare till spelaren. taggad. åhh, jag mår bra.

sjuk + depp.

2011-09-13 @ 15:58:49

photobooth-lover_94

2011-09-13 @ 12:21:40
ETT ALBUM VID NAMN vadå missbruka webbcameran? MED INNEHÅLLET AV 2585 BILDER. det är alla photobooth bilder. självklart mestadels på mig. hela förra sommarens bilder försvann när dator gick sönder. men det började igen i september 2010. jag tänkte dela med mig. av mig, ja, bilder på mig, från exakt ett år tillbaka fram till nu.
datan var tillbaka, jag och wendy posade. jag fastnade för min jeansskjorta. finger-mustasch. innan skolfoto.
ögonbrynen blev mörka. ny prickig blus. rött läppstift och halsduk. huvudband och jeansskjortan.
halsfluss. favorit secondhand skjorta. hehe spännisar. chillar i luvan.
myser. vinter-skjorta. fåglar på handleden. första vårsolen.
ny jeansjacka. långt hår. jag och hannah skulle plugga men blev kidnappade av datorn. hannahs vita tröja, långt hår.
sista veckan i skolan tror jag.
jordbubbar på altanen med mamma. amanda och jag. ser ledsen ut. hade en väldigt bra kväll.
lite skåne. lite hemma i stugan. lite innan amandas partynr1. lite häftig tischa.
lite nya favvokläder. och paris tshirt plus puss hehe. efter linnros. förra lördagen tror jag.

hamlet

2011-09-12 @ 18:01:36
IBLAND KAN JAG SE FRAM EMOT ATT TA 409 HEM FRÅN SLUSSEN. typ tjugofem minuter av ensamhet. tid att tänka. idag hade jag köpt en liten kaffe på kaffe & drömmar eller va det heter.. satt bredvid min väska och gula påse från beyond retro. drack ur den lila pappmuggen. hade hörlurarna i öronen från väntan av tunnelbannan. drog upp boken. vi ska spela hamlet i skolan, så jag läste hamlet och lyssnade på the national. såg höghus förvandlas till villor i skogen. ett steg utanför bussen. med boken i handen och telefonen i fickan. himlen öppnade sig och på mig landade ett hav.
exakt nu kollar jag på mina två blyertsteckningar jag gjorde under eftermiddagen. granskar, snabba skisser, inte så bra, inte så likt vad det skulle va. exakt nu lyser kvällssolen genom trädkronorna.

läskig gif igen

2011-09-11 @ 20:54:10
DET KÄNNS SOM ATT ALLT HAR VARIT SÅ LÄTT OCH BRA SISTA DAGARNA. ja, jag vet inte, bra bara liksom.
det känns som att ju mer sällan ja bloggar, desto mindre har jag att säga. typ så

tandis

2011-09-07 @ 09:38:42
STÅR MED HUVUDET I DET BLÅA SKÅPET. lutar mig mot hyllan med ett fåtal böcker. det var storm. det är storm, och jag var hos tandläkaren och fick ont i munnen. blodsmak. utan paraplyet skulle jag vart genomblöt nu. men nu ligger det och rinner av i skåpet. det blåa skåpet. tio minuter och jag är inte ensam längre. woop blöt emo tjej.

när jag har skaffat ett liv ska jag sluta blogga

2011-09-06 @ 23:07:36
speciellt massa bilder på enbart mig. jag kanske får ett liv när skolan drar igång ordentligt. eller när jag glömt bort vad internet är. eller när min kamera på datorn slutat fungera. eller om jag någonsin skulle bli lite kär. ja, då kanske denna blogg blir lite tom.

jag har sytt en genomskinlig påse.

2011-09-06 @ 22:21:11
UNDER EN TRÅKIG FRANSKALEKTION RITADES DET PÅ HÄNDRNA. känner mig allmänt häftig nu.
posar med alla saker på händerna. aa, snyggt. våran franska lärare(lärarinna, hehe) gillade min tshirt iaf. det stod paris på den. och jag lånade niklas keps. kände mig som en skogshuggare i min stora gröna jacka också.
jag mår bra nu. det gjorde jag tydligen för exakt ett år sedan också. det kom upp en status från idag-fast-ett-år-sedan där jag skrev att jag mådde "så jävla bra! WOHO!" haha. kul tyckte jag. hejdå.

hallonberegen

2011-09-05 @ 18:33:33
FINT MED STATISKTIK SOM UNGEFÄR VISAR MIN HUMÖR-KURVA. uppochnerhelatiden. en halväten avokado ligger bredvid mig, med en sked lutandes i. jag ska, ja jag ska faktiskt hålla mig borta från internet och telefon ett tag nu. fortfarandeinteklarmedrepotaget.fml.
jag dödade min eftermiddag vid universitetet idag. sittandes vid ett bord utanför en korvkiosk som sålde vattnigt kaffe. sen hittade vi världens finaste lapp.
poetiskt, ja minst sagt.

blä

2011-09-04 @ 19:31:35
KUL ATT JAG VERKLIGEN INTE KAN SLITA MIG FRÅN DATORN. och att jag har uppdaterat denna blogg något perverst sista tiden. mår nästan illa av tanken att jag skriver så mycket konstigt. lägger upp konstiga bilder. ja allt är allmänt oväsentligt. orkar inte göra svenskan. det får bli en standard-sista minuterna-innan-midnatt-imorgon som jag sitter och gör detdär jävla repotaget. fuck this shit. im going to bed. typ.
jackan. klockan. jag har tydligen, ja uppenbarligen huggtänder. och även dubbelhaka(?). trevligt.

2km loppis

2011-09-04 @ 19:10:08
JAG ÄR SÅ NÄRA ATT TA TAG I SAXEN IGEN. jag blev så inspirerad av ida, som klippte mycket kortare.
vi struttade runt i aspudden. bland skor, klockor, lp-skivor, smycken, jackor, leksaker och diskmaskiner. jag gick hem med en jacka och en ofungerande klocka. vår föda var banankaka, kaffe, godis, och coca cola. helt klart bra och nyttigt.
mina fingertoppar ömmar efter ett gäng ovana drag på gitarren. spelar inte så ofta längre. brukar inte orka liksom.
här är jossan och ida. som är allmänt babelishious. och om ni klickar på deras namn så hamnar ni på deras underbara bloggar.
nu ska det skrivas repotage. lycka till säger jag till migsjälv. hejdå.

aldrig bloggat så mycket som senaste dagarna. haha.

2011-09-03 @ 19:08:47

califorina dreamin

2011-09-03 @ 16:03:00
JAG HAR ONT I MAGEN. jag tittade på fish tank. aa, fyfan. men dom spelade denhär låten. den är bra. jag borde duscha. jag borde äta något. jag borde sätta tänderna i mitt svenska-repotage. jag borde gå ut med wendy. jag borde lösa kvällen. osvosv.
ba allmänt snygg tjej. palla det typ.

hej kåmpisar

2011-09-03 @ 14:59:24

lista

2011-09-02 @ 21:48:00

allmänt
namn: lydia astrid månsson.
piercingar: haft hål i öronen… men inte längre
tatueringar: vill gärna ha nåt. f.u.n.d.e.r.a.r.
längd: enåsexti kanske
skostorlek: 37, typ.
hårfärg: brun
fräknar: några på näsan
är du kär i någon: nepp
önskar du att du bodde någon annanstans: frankrike typ, om något liksom
tycker andra att du är attraktiv: stel fråga. hehe kanske, ja vet inte
tycker du att du är attraktiv: ibland
vilket shampoo använder du: ingen aning. den av alla hundra flaskor som står närmast.
vilken parfym använder du: från makeupstore. hehe
vad är du rädd för: ensamhet. mörker. höjder. standardrädslor typ
gillar du berg-och-dalbana: absolut!

senaste
film du hyrde: min familj hyrde ’tusen gånger starkare’, men den såg jag aldrig
film du köpte: har inte köpt en film på flera år 
låten du lyssnade på: visade min bror en a capella version av ’scary monsters and nice sprites’ på dintub. 
låten du hade på hjärnan: ^^^^
låten du laddade ner: använder mest spotify, men hela bon ivers senaste skiva, innan den gavs ut, hehe bus.
personen du ringde: amanda, imorse
personen som ringde dig: pappa
sms: harriet skrev typ ’oj’ till att jag mådde dåligt och inte kunde hitt på nåt ikväll. fml.
tv-program du tittade på: orkar inte ens tänka, kollar inte på tv
personen du tänkte på: nu började jag tänka på alla som jag borde ha tänkt på.. så, massor.
saken du köpte: en tshirt från weekday.

favorit
mat: sushi typ. mår illa av tanken av mat just nu.. hehe
låt: measurements – james blake är bra. väldigt bra
dryck: bubbelvatten. eller superköttig apelsinjuice. eller flädersaft. eller kaffe. tönt.
kläder: gillar mina docs. krage under en tröja. lite så
film: asså, the breakfast club var så. bra.
bil: ingen koll på bilar. alls.

antal
gånger du varit kär: aldrig på riktigt tror jag.
gånger ditt hjärta brustit: kanske inte brustit. men aa..  
hjärtan brustit på grund av dej: ingen, hoppas jag. det borde jag nog vetat
gånger ditt namn varit med i tidningen: aldrig tror jag.
ärr du har på kroppen: en hel del.. jag har ett från en mygga från sydafrika som jag fick för typ 8 år sen

övrigt
vad har du gjort idag: skola. fikade med harriet och niklas. handlade med pappa. känt mig sjuk.
var det kul: 1. nja 2. jopp 3. ok 4. vidrigt
hur tidigt stiger du upp: om de e skola så mellan halvsju och nio. annars längre
gillar du att slåss: nej
vad ska du göra ikväll: skulle åkt till stan. men mår piss. sitter i den hårda fåtöljen. tänkte lägga mig i sängen och kolla på film.
är du seriös: det beror väl på liksom
vad är du allergisk mot: inget
var har du ont: huvudet. och mår illa. 
använder du hårspray: ibland
kan du stå på händer: hehe nej
favorit serie: så dålig på att följa serier. tänkte införskaffa några kvalitetsboxar.

mer övrigt
gillar du ketchup: hatar.
är du glad nu: njää
var du glad igår: yes i was
känner du någon som jobbar på sjukhus: säkert nån förälder
vad dansar du till: sånt som man kan dansa till. allt. ne, ja vene. min fäztlista kanske.
kan du sjunga: jag har hört det. men jag vet inte..
mer värt än guld: cheesy svar.. kärlek och vänskap typ. allt sånt.
land jag vill besöka: usa, afrika och frakrike igen. sen typ australien, grekland osvosv
ska bli skoj: med partaj imorn, typ. och långloppis på söndag. hihi
ska inte bli skoj: att antagligen vakna med samma helvetes huvudvärk imorgon
sparar till: nästa sommar typ. ny kamera.. 
väntar på: att listan ska bli klar. almost there.
pålägg som gäller: ingen påläggstjej. ost, avokado typ
dagens dryck: bubbelvatten.


migränfredag. tja. kul.

2011-09-02 @ 21:25:00

sockervadd och linnros

2011-09-01 @ 22:43:54
JAG HAR NOG FORTFARANDE SOCKARVADD I HELA ANSIKTET, OCH HÅRET. vi lyckades få bra platser. oskar linnros var så bra. och snygg, hehe.
genom eld
tja ja har en sne munn. godnattiiiss

RSS 2.0