idas bilder

2011-02-28 @ 22:17:39
GJORDE EN GIF FRÅN HELGEN. bilderna är idas. och det blev något knasigt vitt runt, men aa, plus att dom blev olika stora, bilderna alltså. bara för att nya facebookbildvisaren inte vill att man kan spara bilder utan man, måste printscreena och klippa och klistra en massa. aja.

olika strumpor

2011-02-27 @ 20:56:59
GÅR OCH GÅRGÅRDAGEN ELLER VAD MAN SKA SÄGA, TILLBRINGADES MED NÅGRA HÄRLIGA VÄNNER. mötte som sagt upp ida och josefin, vi fastnade på monki i en timme och med mig ut hade jag en tröja och en jacka (jackan var lite knasig, ska nog lämna tillbaka, för den som undrar) sedan lade vi benen på ryggen, några meter iaf och stannade i ett häftigt provrum på weekday. vi vandrade genom gamla stan och hamnade på café mineur, där vi åt och drack samt att jag sumpa min plånbok. annars köpte vi med oss godis och åkte till ida där amanda sedan anslöt. vi sov trångt och jag åkte iväg med smutsigt hår för att jobba mitt segaste pass någonsin.
mina fossingar, någonstans där ovanför skymtar ett par uppvikta jeans som testades, tror jag ska haffa dom!
och där på weekday provade josse en fin (och mucho genomskinlig) klänning
en knasig bild på mig på caféet
så mysigt hade vi det på morgonen. alla bilder tagna av ida, men hon hade inte lagt upp nån bild på sig.
tack och hej, imorgon blir det skidåkning med familjen. tidig uppgång, verkligen inte vad jag behöver.

rusko

2011-02-26 @ 12:34:07
OKEJ. fort. byta om och ut med hunden sen kanske byta om igen och fixa mig och sådant dylikt. in till staden för att träffa jossan å idan. asså. japp. okej lyssnar lite på rusko och posar knasigt framför photobooth. måste också göra nånsåndär "sammanfattning" av min tid med photobooth. det är mycket intressant vill jag lova. hehe.
vet inte varifrån alla mina bilder ja lägger upp kommer ifrån. men aa.

under stars

2011-02-25 @ 18:11:03
KÄNDE MIG SOM I RYMDEN. låg åt fel håll i sängen. med halvöppna ögon såg jag ett runt ljus bara. apollo stod på i högtalarna. kände mig för ett tag tyngdlös. befann mig där i ingenstans och ville vara kvar där. det tryckte i huvudet som om all kraft liksom pressade från var sitt håll. den här låten beskriver hela händelsen så bra, och allt blir så fel om man läser dethär utan den. jag befinner mig i ett lugn. men kan nog när-som-helst bryta ut.
det är ju lov. jag vill göra något. snart. eller nu. nununu.

ps.

2011-02-24 @ 22:40:46
PJUH! äntligen klar med engelskan. det tog några timmar men nu är det lov. eller imorgon, men vi har en lektion och jag känner mig fortfarande krasslig. mm vill ha mig en kopp te, men är alldeles för trött, gotta sleep. yes, men jaja. jisses. huvudet snurrar. sitter i wendys (det-är-en-tjej-okej-hehe) puff/kudde/dyna/säng/sak med mitt enorma täcke i mjukisbrallor och någon slarvligt uppsatt knut på skallen. har rosa nagellack med röda hjärtan för den som är mer intresserad. det är så man ser ut när man är sjuk. lär väl sitta och rita vackra mönster på benen imorgon om jag stannar hemma. bara för att jag har tid. nejmen herregud. jag skojjade. jisses.
en bild ur arkivet. som är från jättelängesen-fast-det-är-typ-inte-det-fast-jo-det-är-det-nog. höst-vinter. någet sådant. ush vad jag är avis på isse som är i västindien. eller alla som har åkt eller ska åka bort. lyckos eeer.
ps. skype e bra, om inte bäst.

strax dags för slagsmål men först kommer blåsljud

2011-02-23 @ 11:45:20
VARFÖR HAR JAG VARIT SÅ FRUKTANSVÄRT BITTER DEN SENASTE TIDEN. blivit småsur på människor i smyg utan att dom vet varför. pratat alldeles för mycket skit med mamma.
jag verkar nog ganska ensam om man läser min blogg. allt är så grått och ibland någon helg så är jag med någon vän. men annars massa ilska och glädje att inte dela med mig av. så jag delar med mig till min blogg. min internetsida som vem som helst kan se och läsa. jag ska skärpa mig. skriva om jag har något vettigt, fint eller glatt att säga. annars får det vara. jaja. jag är sjuk. nu ska jag dricka te och plugga.
men jag är glad ändå. på något vis, på många vis.
emmaboda. sommar. bra vänner. kanske nya vänner. åh, jag blir alldeles varm.

smoke without fire

2011-02-21 @ 20:30:05
ETT AVKLARAT OCH ETT ÅTERSTÅENDE PROV. lurar till imorgon. väntar på att få stressa upp, skrämma och skratta åt alla stackars fransk-läsande elever. texter, ord och verb. och imorgon väljer jag om det är språket som blir mitt iv-val i tvåan. jag vill ju kunna prata franska, det vore så häftigt. men jag orkar inte plugga.
har suttit på en luddig matta med te, böcker och lyssnat på bo kaspers orkester. några killar som alltid lyckas förbättra tillvaron.
funderar på att läsa lite mer. gå och lägga mig hyffsat tidigt. att lägga sig runt tio när man dagen därpå börjar vid tolv känns som att röka utan eld. men vafan. måndags-mornarna tar kål på mig. jag behöver mina sovtimmar. tyvärr.

en söndagkväll

2011-02-20 @ 23:01:43
JAG HAR INTE TID ATT SOVA. jag har ju två prov och en inlämning. jag avskyr att plugga men tyvärr måste det göras. det hör till liksom. jag satsar på dehär tre åren. sen blir det resa massa förhoppningsvis. tjäna massa pengar och köpa en fantastisk lägenhet med högt i tak och utsikt över stockholm. ja jag kommer förbli en stockholmstjej. stressig stad men jag trivs.
jag är en sådan med alldeles för mycket tankar. speciellt om framtiden. eftersom att jag trots allt är en människa, för att byta tillbaka ämnet, så måste jag nog ändå säga god natt, sätta klockan tidigt och sova. hoppas på en bra vecka. håller tummen.
jisses vilken rörig text.

brutalt onödigt och konstigt

2011-02-20 @ 00:10:58
JAG HAR INGA ORD. men massa ilska. men ändå några små konstigt ihopsatta meningar. av fuck-bilderna fick jag ur mig lite av den ilskan. men nu kom det tillbaka. ush. så trött på oärliga människor. jag trött på mig själv som inte kan vara ärlig och säga till dom som är oärliga att dom är oärliga. konstigt beteende på lågstadienivå. bara himlans onödigt och ingen lär vinna på det. behövde få det ur mig. nu känner jag mig övergiven och utanför. arg och förbannad. herregud jag vill typ ut och köra fem cigg i taget och bara spåra ute själv med en iPod och få ut allt. jisses jag kommer få utbrott på någon. jag behöver sova.
oroa er inte för mig. jag behövde bara skriva av mig. vi hörs.

23.32.49

2011-02-19 @ 23:32:49
HEJSAN OCH VILKEN TREVLIG FREDAG/LÖRDAG JAG HAR HAFT. eller hade. att de blivit helg firades med lunch på Riche med Harriet och Hannah. jag och Hannah drog oss vidare till mitt ställe och gjorde IQtest, spelade gitarr, sjöng och åt chips. åkte och köpte naturgodis och Filippa hakade på tillbaka till mig. vi hämtade allt man kan tänkas behöva en mysig fredagkväll in till lillstugan. dansade. sjöng. skrattade. pratade massvis och om allt osvosv.
det var mucho trevligt.
denna dag har gått åt till att plugga franska med mamma. men vi lyckades inte riktigt hålla oss där. vi snöade in på massa annat och pratade istället. skönt.
nu ska jag ladda batterierna inför imorn. tredje lördagen irad jag lägger mig innan tolv. jisses. vad ska det bli av mig?


fuck

2011-02-17 @ 20:48:22
BLEV ARG. frustrerad. irriterad. sur. bitter. osvosv.
fuck you. fuck her. fuck this. fuck that. fuck yesterday. fuck today. fuck tomorrow. fuck everything.

watch your step

2011-02-17 @ 18:01:06
KÄNNS SOM OM DAGEN HAR GÅTT UT PÅ ATT ÄTA. äta. dricka. macka, kaffe, macka, kaffe. får ersätta kaffet med lite te nu. duscha, göra te och stalka ebay.
apropå att stalka. jag är nog lite av en stalker. gillar, kommenterar och följer allt. facebook som bloggar. jag är hopplös. även om jag inte känner folk så bra. kommentera lite. likea lite. kan inte hålla mina tyglar och låta bli bara. brutalt svårt. men det känns som om allt bara blir fel nu för tiden. dålig vecka igen. jag behöver komma bort. bort från allt och alla.

jag vet det är tungt vännen, men det är lugnt vännen

2011-02-16 @ 20:03:31
AH HERREGUD. musik är nog det bästa som finns. SOM det hjälpte mig knasigt glad och måbraig nu! jag vet knappt vad jag ska ta mig till. ja jisses. och nu ska jag dricka upp mitt kalla kaffe och skriva klart min inferno-text. det blir nog helt ok. skaffade mig några ringar. som var likadana men olika färger. jag var lite galen och tog allihopa!
jag tycker iallafall att låten som kommer om du klickar på bilden är rätt skön. jag blir glad iallafall.

plocka undan vinterkläderna

2011-02-15 @ 22:23:20
NU FÅR DET VARA NOG. när man tror att "jäklar nu kommer våren, blå himmel, solsken, plusgrader, fåglar osv!" så blir det kallare. flera minusgrader och blåser gör det också. stora snö flingor. visst. lite fint är det väl när det är sol också. men det är finare med gröna knoppar på träden.

tisdag

2011-02-15 @ 21:02:34
KIKADE IGENOM MITT 483 BILDERS WEBBKAMERA-ALBUM. hitta några bilder som verkligen inte kändes som jag. eller det är inte likt mig. fast jag tycker nog att det är rätt snygga bilder. har jag då blivit fulare? antagligen. fulare med åren. härligt det.
nu är det stenhårt plugg som gäller. herregud.
bilder i den stilen. lika oseriösa allihopa. men ja.

I ain't lost, just wandering

2011-02-14 @ 21:10:55
JAG ANTAR ATT DET HÄR ÄR DAGEN ALLA SINGLAR ÄR EMO. och de med bloggar skriver om hur värdelös denna dag är. jaha, så okej. jag må vara singel (hatar ordet singel), har sagt att "nu går vi och sörjer och dränker oss i geléhjärtan". men kanske inte riktigt, på det sättet. jag har haft en relativt vanlig måndag. med lite godis och kakor. strosat runt i den hemska kylan. själv. i stan. köpt lite. för att glädja mig. mötte upp mamma och fått prata av mig. ätit god mat och nu ligger jag på golvet i mitt rum efter en lång dusch och ska plugga. skypea med izz. det blir en fin dag. en relativt vanlig dag.
inget mer med det. glad allahjärtansdag.

men ändå. fuck alla glada par.

hometown glory

2011-02-12 @ 14:46:51
EN VÄN LA UPP EN FIN BILD PÅ SIN BLOGG.. jag tog idéen och den visar sig på mina underarmar.
klicketiklicka på bilden så kommer en gosig låt.

en insnöad huvudstad

2011-02-11 @ 17:38:57
JAG VILL SÄGA ATT DET ÄR LITE KOMISKT. roligt på något sätt. dels att snöstormen vändes till klarblå himmel med sol på ca femton minuter. och att hela facebbok är fullkomligt bombarderat med kommentarer om det. "dagen då ingen kom fram till skolan".
pappa väckte mig tidigt och sa att inga bussar skulle gå. han sjukanmälde mig och jag somnade om. vaknade vid nio och satte på musik. låg och rullade runt i min säng och sjöng högt. åt frukost med mamma. relaxade. och ut på en promenad. det var så vackert och jag tog en massa bilder. åh vad solsken kan göra susen för själen. gäller bara att sätta igång med studierna nu. ta en onödigt varm dusch. sätta på mina skönaste kläder och förbereda mig för en mysig hemmakväll.
tog lite fina fjortisbilder i spegel. herregud. lite förvånad över att de blev så fina bilder med en liten mobil..

first man on the moon

2011-02-10 @ 20:12:27
JAG VET INTE. men jag kände så när hela uppgången till mitt hus var vit. orörd. jag lämnade mina små docs avtryck i den mjuka snön.
jag har varit arg idag. men jag har släppt det för det mesta. jag kände mig bara lite orättvist behandlad. eller vad man ska säga.
men jag frustrations-rökte lite och mådde bättre.
pratade ut med min mamma. hon är så bra att prata med. förstår allt och är alltid på min sida. tänker inte ens tänka tanken hur de skulle vara utan henne. nej. plus att hon var nog på bra humör idag. för hon vill typ att jag ska till peace and love i sommar också. kom igen. är det någon som ska dit? eller vill dit? med mig.
jag hängde med hannah idag. hon är lite som min mamma. just på det jag beskrev liksom. förstår mig. du är ganska bäst.
åh. jisses vad jag gillar dig mycket.

tuesday breakfast

2011-02-08 @ 21:11:57
JAG LYCKADES TILLSLUT STYRA UPP DEN. den lilla frukosten. som bestod av mestadels scones. det här får bli något vi upprepar. man får ju utnyttja en sådan sovmorgon. tack alla. gos gos gos.

we are the people our parents warned us about

2011-02-08 @ 19:41:58
NÅGONTING HÄNDE EFTER ATT JAG LÄMNAT SKOLAN. kanske var det frustrationen att jag precis missat bussen och att nästa var sen. och att jag då fick sitta ute i den inte alltför kalla luften. eller att jag precis bränt mig på tungspetsen på kaffet. det sprätte till i benen och jag kände att jag hade svårt att sitta still på bussen. klampade in i huset efter att ha halkat runt som bambi på hal is. några hundra bilder togs på samma motiv.
jag har lyssnat på cornelis vreeswijk och försökt göra en egen version med gitarren i knät. läst en text min bror skrivit. begåvad kille. herre, vad fint han kan skriva. elva år.
men iallafall. jag känner mig. alltså.
hur-man-nu-beskriver-att-man-är-sådär-sjukt-wasted-och-glad-osv.

ville bara säga hej

2011-02-07 @ 18:03:06

nebula

2011-02-05 @ 22:23:55
DET HAR VI LEKT MED IDAG. och massa annat gos. men mest ingenting. egentligen. ändå har jag känt mig så upptagen.
jisses. att inte göra någonting suger musten ur en.

kullerbyttor

2011-02-04 @ 20:15:47
SÅNNA GJORDE JAG. i massor idag. kände mig mer än berusad. full liksom. hela budosalen snurrade. och plötsligt låg jag under hannah som filmade. fram och tillbaka i den lilla salen studade vi runt. det blev en åtta minuters film. den är minst sagt osmickrande. men jag blir glad av den.
gu som jag har dansat runt och sjungit här hemma. som en, jag vet inte vad. jag är inge vidare bra på liknelser.
men nu tänkte jag fara till solsidan! goskalas.
en favvis som gör mig glad just nu är hela denhärmeningen. om du klickar förstås.
till denna knasbollen ska jag fara nu.

tumblr

2011-02-04 @ 16:49:02
VISSERLIGEN LA JA UPP EN LÄNK FÖRUT. men den var lite gömd. och jag skyltade inte me de. hela detta inlägg må vara en enda länk till min tumblr. skrolla ner. skrolla ner. bara massa tusen bilder.

-

2011-02-03 @ 19:59:56

GUD VAD JAG TJATAR. men när blir det min vardag. inte att slita sönder någons läpp, men ni förstår.

i've never got drunk in space

2011-02-03 @ 19:54:40
JAG ÄR INTE TILLBAKA I FÖRRA VECKANS TILLSTÅND. men. den här dagen har varit så konstig. känns som om jag har gått på händerna hela dagen. uppochner. med tröjan utochin. velat gråta och skratta av sorg och glädje. så många tankar. frågor. utan svar helt enkelt.
huvudet känns som ett trassligt garnnystan. vill dra ut det och börja från början. rätta till och se vad som är fel.
jag tror att jag behöver göra något galet. något annorlunda. eller något jag inte gjort på länge. jag vågar inte ens viska hur länge sedan det var jag såkallat fekkade. festade. kalasade. spårade. på riktigt. fest-torka alltså.
känns som om allt blir så omständigt på vintern och jag har inte orkat styra upp något eller leta.
låt det bli vår så är festskorna på.

lite så

tills vi blöder

2011-02-03 @ 19:44:27
HAR SUTTIT OCH PILLAT OCH FNURLAT. himla tumblr. äsh. det får vara som det är.
jag har hittat tillbaka till en gammal favorit. i en annan version. har lyssnat på den hurmångagångersomhelst idag. i min lilla mörka hörna. med min kopp kaffe. några orörda papper och böcker.
lydia. ta-tag-i-dina-hemuppgifter-för-tusan.
kan inte. vill inte. orkar inte. tänker inte. sen. ja sen ska jag göra det. som man alltid säger. senare. imorgon.

huvudvärk

2011-02-03 @ 17:13:15

JAG HAR SKAFFAT MIG TUMBLR. men jag tror inte jag vill avslöja namn än. för designen knasar. det är jätte svårt för jag är nog världssämst på engelska. jisses. vad jag ständigt uppdaterar mig överallt. för att nämna några.
facebook. instagram. blogg. yo. tumblr. skype. msn(ibland). spotify och youtube om dom nu räknas. weheartit. osvosv.
jag har varit hemma idag. men imorgon blir det skola igen. gud. så. kul.


aboveandbeyond

2011-02-01 @ 20:56:20


något väldigt annorlunda, kan väl uppskattas?

2011-02-01 @ 19:34:28
VAD HÄNDE MED LJUDET? varför är det efter? kan man fixa det?

RSS 2.0