.

2013-06-27 @ 21:11:26
jag vet inte ens. var på summerburst med mina bästa och hade så jävla kul. hade en dag till att packa till ayia napa. spenderade en vecka av sol bad musik dans och så sjukt mycket lycka. 
det går liksom inte att sätta ord på allt som hänt från 4e juni till nu. allt har gått så snabbt liksom. har iaf haft en så jävla bra månad. alltså åh. aa bra inlägg. 

.

2013-06-11 @ 22:37:18
en vecka har gått av, vad vissa vill kalla det, arbetslösheten. en veckan sedan vi sprang med skorna i handen upp på scenen i det mest euforiska tillstånd jag någonsin varit i tror jag. sedan jag förvirrad som ett barn på ikea letade efter min skylt. sedan vi dränktes i öl och dansade på en lastbil runt stockholm.
och nu vet jag varken ut eller in. känns som att jag befinner mig på botten av en mörk bassäng och knappt vet var ytan är. 
det har gåtts på mottagningar. det har druckits otaligt med glas vin av bubblande slag. rökts otaliga cigaretter. utbytts otaliga pussar. 
och energitanken som finns i min kropp inför summerburst och ayia napa är inte fulladdad. jag vet inte var jag ska få energin att dansa två + sex hela kvällar och nätter. det blir väl till att koka upp en massa ny stress så att jag inte blir sjuk eller något. sedan ska jag rehabilitera mig i skåne. 

bästa dagen någonsin.

2013-06-06 @ 14:12:00
vet inte ens hur det ska gå att beskriva euforin i tisdags. 
jag förstår ingenting. allt gick över på en millisekund. och nu är allt slut. 

1 dag.

2013-06-03 @ 22:19:42
imorgon tar jag studenten. vi ska dricka champagne och äta jordgubbar hos mig. sen ska vi fotas. sen ska vi äta. sen ska vi springa ut. och jag fattar ingenting. men imorgon händer allt. och det kommer bli så fruktansvärt jävla kul. 

RSS 2.0