jalåda

2011-03-28 @ 19:26:11
TREDJE GÅNGEN VI LÅNAR DEN HÄR STUGAN HÄR I ÅRE. högt i tak och sådär gosigt stugigt. två skiddagar har gått och det har väl varit sisådär halv kul. men imorgon kommer alina så då blir de annan fart de sista tre dagarna. längtarlängtarlängtar. sitter fortfarande i mitt svarta underställ och en sån knut på huvet.
har druckit x antal koppar kaffe idag. åkt släpliften y antal gånger. ändrat frisyr t antal gånger. osvosv.
jag har suttit och meckat med min tumblr. klicka dig in och titta!! :) länk --> ▲ drunk in space ▲
ps. det här var mitt 100ade inlägg på denhärbloggen. åh, grattis till mig. typ.

---

2011-03-26 @ 19:31:40
KVÄLL, NATT OCH MORGON HOS TESS. jag, tess, viktor, erik, jossan och ida. vi kollade på sagan om ringen tills vi somnade. vaknade och åt god frukost. var uppe på götgatan redan vid 11 och kilade runt i några få butiker. när hälften droppat av var det bara jossan, ida och jag kvar. vi satte oss på en bänk vid medis med godis och njöt av solen i varsina solglasögon.
dricker te och packar min väska med det skönaste jag har. nu far jag till åre för lite härlig (kall, snöig) skidåkning. ooh va ja kommer uppskatta våren i stockholm när jag kommer tillbaka.

jag vill, jag kan, jag ska

2011-03-26 @ 18:46:58
"du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda"
"kill me, kill me. called and i called but i can't get through. said he's on his own, but his own is you. kill me."
"rippin' my heart was so easy, so easy, launch your assault now, take it easy. raise your weapon, raise your weapon, one word and it's over. rippin' through like a missile, rippin' through my heart, rob me of this love. raise your weapon, raise your weapon... and it's over. how does it feel now to watch it burn?"
"Rather live out a lie than live wondering. how the fire feels while burning. for life is like a flame. and the ashes for wasting. so honey don't be afraid. to dance while we're waiting. we will live longer than i will. we will be better than i was. we can cross rivers without wind. we can do better than i can. so dance while you can. dance cause you must."
"jag vet ett berg dit jag brukade gå. det är så vackert där, nästan som en tavla. nästan som en tavla över rätt och fel. för man ser gårdakvarnar, men man ser skiten med."
"there's been a long time since I had some fun, when our pressure kept me come undone."
"våra stunder vi hade, tankar idéer. din lukt i din nacke, pussar och skrattar åt sista gången vi delade en spliff på balkongen, uppe på natten"
"we searched our heart, before you die, let the times stay away. we was given as a promise to each and every man."
jag ska till peace. i år! jag skaskaska. pappa säg ja!

bombombom

2011-03-23 @ 21:11:06
VIDEON SOM SPRED SIG SOM EN LÖPELD. eller vad man säger. jag har fått mig några skratt de senaste dygnet iaf.
vi fick glass i skolan. gratis liksom, det var bra men jag fick ont i magen. jag har häng som ett mellanstadiebarn i forum denna eftermiddag. eller testat 10 plagg inne på hm i en timma typ med tess.
skypeskypeskype.
tumblrtumblrtumblr.
glömmaglömmaplugg.
fuck it. fan. jaja, nu ska jag ta och göra några mattetal. fuck det. blä.

100% mysiga

2011-03-22 @ 20:03:00
SITTER UNDER EN FILT MED TE OCH LITE CASHEWNÖTT SISÅDÄR. ganska trevligt. och bra och sådant.
jag har städat mitt rum och tittat på halv åtta hos mig. skypeat litegranna. sånt jag gör när jag är lite ensam och gosig. ja. jag fick ett ryck och börja chatta me några. bara för att jag ville berätta att dom är bra typ. ja. hehe.

kabaaam

2011-03-22 @ 10:28:22
VET NI HUR GLAD JAG BLEV NÄR JAG SKÅDADE DENNA FÖRPACKNING I KYLSKÅPET? iaf, blev jag hur glad som helst, men det syns inte på bilden för ja e lite stel och trött fortfarande. men nu måste jag börja göra mig i ordning! drog fram min gamla skjorta som jag använde massor innan. hihi. gos.
nomnomnom.

-

2011-03-21 @ 22:13:56

it's been a long time since i had some fun

2011-03-21 @ 21:09:19
DOMDÄRA. ja. som jag. ja. tog. ni vet. mm.

denna märkliga glädje

2011-03-21 @ 21:05:27
JAG FÅR FÖR MIG SÅ KONSTIGA GREJER IBLAND. gjorde en ganska ambitiös mellis med en frukt/bär-smoothie och turkisk yoghurt med honung. hur bra som helst. sen fick jag för mig att ta en massa bilder. vilket nog inte är så ovanligt, för mig. skulle åkt till simon nu för att relaxa med en hel del människor. har ingen aning om vilka. men jag kunde inte. så känner jag mig kanske lite små otaggad på att blotta mig på det viset osv. ja. jag tror att vi skulle jacuzza, hehe.
men ja. här var min smoothie. hur gott? mmmm.

x och y

2011-03-20 @ 21:34:18

JAG VET INTE. jag är förvirrad. men jag måste skärpa mig och bita ihop. fan. jag måste komma ihåg att plugga, att träna, att äta rätt och mitt i denna saliga blandning ska jag hinna med att umgås med mina vänner. jag måste sätta ihop x och y för att lösa min om ens möjliga ekvation.

vi kommer alltid att leva. vi kommer aldrig att dö.

2011-03-19 @ 18:20:59
DET VAR FREDAG OCH VI ÅKTE IN I SNÖFALLET TILL GAMLA STAN. njöt, trots snön av stockholm. gamla stan. det var tess, harriet, hanna, amanda och jag. letade efter ett mysigt fik, men allt var så fullt. vi slog oss ner på espresso houses soffor och stolar. satt i timmar. pratade och pratade. vi är så bra på att prata. hem till tess och slänga i den mat vi gjorde i en låda. äta på bussen. in på en spelning(mycket bra). iväg till 60. bussen hem. missa bussen i ektorp. börja gå hem för att sedan få skjuts till slut. somna på stört. sova från nångång innan 2 till nångång innan 2. ta fram utemöblerna. ligga i solen och äta frukost. ut och gå. ramla. ta det lugnt. äta cashew nötter och leka teknisk. mitt senaste dygn. i ord.

jag vill köpa en undervattenskamera. fota under vattnet.

bells

2011-03-17 @ 22:10:08
LÄGG NER. allvarligt. snyggbells. det är dethär du gör när du är hemma och inte i skolan. hurru. pallra dig till skolan nu! puss.

let go, let the wind blow

2011-03-17 @ 21:02:00
NERSJUNKEN I SOFFAN FRAMFÖR AMERICAN IDOL. drog på mig mammas lite sportiga skor, mina snabba byxor plus annat. jag var ute och sprang. och det var nog okej. det var inte kul och det var inte tråkigt. alldeles jätte bra och duktig var jag. så åt jag massa nyttigt efter. jag. är. så. bra.
men ja. jag ska nog sova tidigt så jag inte är lika deppig och konstig som jag var idag. herregud. nej. bra. haha.

mmbapodemabalemabombap

2011-03-17 @ 07:58:18
CPLYDIA VAD HAR DU PÅ DIG? jeans och jeansjacka i samma färg... herregud. det går ju inte, sär va fult! är på bussen och har redan fått en sne-blick... skitsamma, sån är jag, ful. viiiisst. hejsvej!

bullets/pengar

2011-03-16 @ 21:01:34
INTE HELT VANLIGA TJEJER. jag diggar dom för dom är stentuffa.

glida runt/hänga runt/låna pengar

2011-03-16 @ 20:33:07

lydia

2011-03-15 @ 22:00:15

dansa i neon

2011-03-15 @ 21:54:30

sticks and stones may break my bones

2011-03-15 @ 11:17:47
NU KILAR JAG TILL L´ÉCOLE! sol mina vänner, sol!

baby we were born for fun, or maybe to sleep in the sun

2011-03-14 @ 22:24:45
TRÄNA OCH TRÄNA OCH TRÄNA OCH ÄTA MASSA SÅDANT NYTTIGT. nu ska jag bli fit och snygg. bra mål iaf. jo det här ska minsann gå mina vänner.
oj vad sur jag blev på allt och alla. tänk att man för en stund bara kan hata precis allt. att inte komma på något annat än sömn som skulle göra situationen bättre. kanske ett glas apelsinjuice. men det ska vara det. inte ens en vän. nej. jag blev nu för denhär stunden trött på alla levande ting jag vet om. märkligt. utan anledning liksom. sån är jag. kanske.
jag ska göra en kopp te och sedan gosa ner mig i sängen. se över mitt spontana hat. vi ses.


värdelöst. totalt.

2011-03-13 @ 22:53:40
JAG FICK JUST DEN KÄNSLAN IGEN. men mest syftar jag nog på tomorrow. jag hatar måndagar. värdelösa lektioner samt äckligt tidig uppgång. det finns så många anledningar att hata den dagen. men om 13 veckor kommer jag uppskatta dom antagligen.  ingen söndagsångest vad gäller skola dagen efter. inte på ett bra tag iaf.

woozy with cider

2011-03-13 @ 22:38:47
HAR HAFT EN SÅDÄR ALLDELES UTOMORDENTLIGT FANTASTISK HELG. den innehöll promenader i mörkret. deeptalk på en sandlåda. hallonsoda. chips. film. sova över. långfrukost i solen (helgens höjdpunkt tror jag nog!) det var alldeles fantastiskt! hemmagos med pizza, banan i vit choklad, salta pinnar och en massa prat. allt med ungefär samma människor. sådanadär(n)a härliga fina bra. sådana som man vill gosa med hela tiden. så nu ska jag lägga upp nån fin bild sisådära på hannah från vår snabba fotoshoot. brabra. sova litegranna nu.

tre timmar

2011-03-10 @ 22:03:43
DET VERKADE SOM OM JAG VAR DEN ENDA SOM VARKEN VAR SPRUDLANDE ELLER PIGG. en kort ofärdig teatersnutt skulle spelas upp. den där förbaskade lergiraffen skulle göras. det. går. inte. fan, jag börjar skriv sådär emo igen. jag skulle ju inte det. men aa. då får väl det här vara min emoblogg tills nåt annat händer. jag kanske är lite sådan och vad ska jag göra då? jag kan skriva om allt roligt som egentligen inte hänt.
herregud. vad jag egentligen ville säga var att jag gick hem idag efter en halvdag i skolan. mådde kasst inifrån och ut. kollade på en film och sov i tre timmar. nu undrar jag mig om jag kommer kunna sova ikväll.
jo. jag skaskaska sova. sova nu. ladda batterierna och hoppas på partaj imorgon.
jag har alldeles för fina vänner. som kontaktar min mamma. frågar hur jag mår osv. så fruktansvärt underbara. åh, vad glad jag är att jag hamnat i en klass med just er. puss på er!

gifar är allt bra dom

2011-03-09 @ 20:22:57
GOSIGT HIHI. gu som min blogg är grå. men vad ska man göra. header har försvunnit. måste råkat tagit bort något sorts kod i allt designredigarande. ja, inte bra. och inga vidare egna biler har jag heller. när jag har råd ska jag införskaffa en riktigtriktigt bra kamera. nu kör jag på min canon 1000D, vilket duger, men jag lyckas inte så bra med den.
iallafall vad jag ville komma till.... jag gör ju mina gif:s men den där vita kanten runt är jobbig, ful och tar onödig plats. har testat så många sidor, men antingen kan man inte göra dom större än 3/400px, eller så blir det bara en bild när man lagt upp den eller den där förbaskade kanten.
TIPS?? antagligen får man inga svar. då blir det pinsamt. awkward osv.... japp.

home is wherever im with you

2011-03-09 @ 18:36:42
- Jade?
- Alexander..
- Do you remember that day you fell out of my window?
- I sure do, you came jumping out after me
- Well, you fell on the concrete, nearly broke your ass, you were bleeding all over the place and I rushed you out to the hospital, you remember that?
- Yes, I do
- Well, there's something I never told you about that night
- What didn't you tell me?
- While you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was going to be your last, I was falling deep, deeply in love with you, and I never told you until just now

en bild säger mer än tusen ord. visst.

2011-03-09 @ 00:06:06
EFTERMIDDAGAR OCH KVÄLLAR. måndag och tisdag, har varit hur bra som helst. skola är mest pest, men när jag lämnat det har allt varit frid och fröjd. jag bastade och drack kaffe med alina igår fram till midnatt. tog en frisk promenad hem och somnade snabbt.
idag stod teater med klassen på kvällsschemat. så vi åkte in till slussen och som vi alla känt på oss, splittrades vi. jag amanda, hannah och adrian köpte varsin semla och satte oss i solnedgången för att njuta vad dagen bjöd på. det var ett fint moment(på engelska). vi gick och åt. gick och köpte varsin kaffe. in på en jagvetintevadjagskasägaomden-teater.
och herregud. jag är inte trött. nejnej. att sitta ensam kvar på bussen vid elva är inte helt fel. inga vittnen till vad som händer. jag kanske klättrade på stolarna. eller jag kanske satt och tittade ner i min tomma telefon och väntade på ett tecken att jag hade vänner. ingen vet. för ingen var där. jag går på högvarv. i don't sleep mf! okej. ja. bra. hej. nu tänkte jag lägga upp en fin gif. ungefär så någon liten själ som ändå tycks titta in här får se hur jag känner nu. okej. jag ska inte sova. nej juste. inte sova. fred ut.
ahmen juste.

Söndagsångest

2011-03-06 @ 22:37:41
OCH DEN ÄR EXTREM.

6 mars

2011-03-06 @ 20:00:00
TIDEN RUSAR FÖRBI MIG SOM BILAR PÅ MOTORVÄGEN. det ända jag har att se fram emot till imorgon är att träffa alla igen och min date med en nästan för mycket saknad vän, Alina.
jag ska gosa ner mig i soffan, titta på solsidan och big brother. kanske somna i soffan. jag vet inte. jag är trött. ja, nej, hej skola.

massa vi

2011-03-05 @ 22:16:28
SITTER MED NÅGRA HÄRLIGA. typ ida, josse, erik och viktor. fett. vi har lagat pannkakor med apelsin. nomnomnom. nu sitter vi och minglar med chips och saft efter en promenad med hunden som fem bambis på hal is. herregud. jaja, jag har haft en trevlig eftermiddag i jeansjacka med ida. imorgon firas sista lovdagen med jobb. jobbjobbjobb. sån är jag. söndag jobb. hejdååå.
mitt nya örhänge + tischaaa !

stars

2011-03-05 @ 14:04:31
EFTER DEN HÄR VECKAN HAR JAG FÅTT BEKRÄFTAT ATT PLANERING INTE ÄR MIN GREJ. alldeles (jisses vad jag använder det ordet) för mycket jag bestämt att göra men det inte har blivit av. hela gårdagen var planerad men jag låg hemma under en filt från morgon till kväll.
måste nämna min torsdag (tror jag) som var mycket mysig. åkte till stan med leo och shoppade gärnet. hur bra som helst var det. och dagen till ära (idag alltså) skall jag bära några av de nya plaggen! jippiiie! för nu bär det av till stan igen, i sällskap av Ida. jag hoppas på sushi och andra trevligheter. men solen verkar försvinna in i mörka moln nu. aja.
ps. jag har lurat mig själv igen. att det är vår alltså. jag skottade hela altanen och lotsas att det har smält bort. det är bra. ds.
min lilla bild
stars

vår i sinnet

2011-03-04 @ 15:45:01
JAG INTALAR MIG VARJE DAG ATT DET BÖRJAR BLI VÅR. solsken och blå himmel, fåglar som kvittrar och små bäckar i vägkanten av smält snö. jag köper vårplagg efter vårplagg. använder alldeles för kalla kläder för att det SKA vara vår. jag tror att det är vår. om en månad är det garanterat vår. det har jag bestämt mig för. då ska jag gå utanför dörren i tygskor och jeansjacka. kanske en hatt och solglasögon. låta solen göra sina första fräknar på min näsa. åh som jag längtar. men jag kommer fortfarande lotsas och hoppas. fake it til you make it, brukar man säga tror jag.

.

2011-03-03 @ 17:47:02

alldeles för mycket tankar

2011-03-03 @ 01:01:10
JAG HAR SÅ MÅNGA TUSEN TANKAR. och mer än så tänker jag inte säga. videosaken var väl ingen bra idé kanske. ingen är hemma och kan roa sig av att jag gör bort mig. nej ska krypa till kojjs och imorgon skall de undanlagda jeansplaggen köpas och hämtas. hoppas på sol och att man kan sitta ute ett tag.
godnatt på er. önskar jag och min hund.

deuxième fois

2011-03-02 @ 20:28:40
TÄNKTE PASSA PÅ ATT TIPSA OM EN SJUKT BRA LÅT. Like the wheel. heter den.

mars

2011-03-02 @ 20:08:11
ÅH VACKRA DAG. vackra vänner. och välkommen tillbaka kära plånbok. berättar mer i mitt VIDEOINLÄGG som läggs upp snaaart!! har suttit och trixat lite med videos i iMovie, börjar förstå mig på det nu! bra, nu kommer lite bilder på lille mig från amanda och hemmifrån. YES!
bra. fint. ah.

RSS 2.0