jag vill

2011-11-29 @ 20:23:07
jag vill skriva lappar, med fina ord och drömmar i ballonger.
jag vill se alla de där filmerna som jag skrivit bland anteckningar, här och var.
jag vill placera den där jordgloben på ett fint ställe i mitt rum.
jag vill hitta mer musik som gör mig så glad så glad.
jag vill gå under julbelysningen och fånga snöflingor på axlarna i stan.
jag vill gå hand i hand. och vara den lyckligaste i världen.
jag vill hitta ett litet café runt hörnet där borta där man inte brukar gå och dricka kaffe
jag vill ligga utsträckt på golvet i mitt rum och lyssna på en gammal fransk lp-skiva och njuta
jag vill spara ut mitt hår till sommaren och se ut som en sommarprinsessa, hehe
jag vill att tiden ska gå lite snabbare. slänga över täcket i mitt nya rum som en sista finish i min egna lägenhet, som helst ska vara ljus, med högt i tak, breda fönsterbrädor med utsikt över söder. det är min bo-dröm.
jag vill. jag vill. jag vill. så himla mycket. massa fina saker. åh, ja.

2011-11-29 @ 13:32:14

axlarna höjs spänt mot öronen i en protest mot kylan. fingrarna letar sig ner i de djupa mossgröna fickorna. tittar tomt mot cigarettpaketen som ligger utströdda i de bruna löven längs vägen. jag gav upp denna tisdag. lade armarna i kors och beslöt mig för att åka hem. det känns som slag i magen och skott i pannan. ser fram emot att lägga mig i sängen, äta pepparkaka, dricka kaffe och se någon fransk film. om bara bussen kommer snart.


lite franska.

2011-11-28 @ 21:01:54

en fait, j'avais oublié cette assemblée, totalement! nous allons à Nice en France à la fin de Mars, moi, Josefin et Niklas. nous aurions une assemblée aujourd'hui,alors je l'ai manqué? je vais vous crié le matin sur le cours de français...
j'étais un chien-assis je n'ai pas pu rejoindre la assemblée. en plus j'ai un demainmaths stupides essai. qui sera également aller en enfer. mais je ne peux pas. vais juste être si agréable d'avoir plus avec!

haha orkar inte. ja, jag använde google translate. men bara för att det handlade om franskan, och frankrike. 

tja, chillar med en kokosnöt. hejdå.


pixligt

2011-11-25 @ 21:37:57

en textkompott

2011-11-24 @ 19:41:13
sådär ja. då kom sakna-känslorna. allt jag bara vill göra. tänkte göra mitt rum fint och tryggt i helgen. och om någon vecka kanske det finns en lysande jordglob där också. vill ha den där sladden så jag kan lyssna med min lpspelare optimalt. bara för att det är en så fin och speciell känsla.
åh, jag saknar att känna hålfoten fyllas med sand i skåne. att cykla på platta smala vägar. att sätta sig på en bänk och se solen gå ner. att äta jordgubbar hela dagen. att spela kortspel och yatzy när regnet smattrar mot fönstret.
alla förväntningar på kommande sommar är skyhöga. och jag vill redan dit. jag inväntar att gatorna blir täckta med snö nu. att julen kommer och äntligen bli sjutton(nyår). vi talade igår om att åka skridskor och äta brända mandlar i kungsan. vi blev båda piminda om att det hela skulle bli miljoner gånger bättre om man var med någon man är så himla kär i. någon som gör att den kalla decemberkvällen blir så mycket varmare.
alla scenarion som finns i mitt huvud. alla sådana man föreställer när man inte har någon. i spöregnet. på kylaga tågperronger. och alla sådana. menmen.
jag längtar till mars när jag åker till frankrike med josefin och niklas i en vecka. det kommer bli så bra.

jag sippar på mitt avsvalnade svarta kaffe och lyssnar på fransk musik. liksom kommer på så himla mycket jag vill. som jag vill vara, uppleva, göra, förändra och sådant. känns som att jag kommer vara mer på banan när december månad börjar. då har jag fått pengar och kommer kunna fixa och dona och investera. plus att jag ska börja jobba igen. kommer bli så bra så.

i mind

2011-11-23 @ 22:57:12
hej här är jag. njuter av mitt te.
jag är så himla glad liksom. så himla kul att sitta uppe själv och äta knäckebröd klockan elva. har så jäkla roligt. något absurt faktiskt. ja ni ser ju hur jag skrattar.
så himla gosig tjej. vill ju bara nypa henne i kinderna. sitter och dricker te och skrattar lite smått.
okej seriöst. pallar ej mig själv. avgår. godnatt

-

2011-11-23 @ 22:17:54
sitter och smular knäckebröd på den beiga stickade tröjan. mina ben vilar på köksbordet och håret droppar. det här brödet var så himla krispigt och fantastiskt så jag planerar att mingla med mig själv, knäckebrödet, avokado, lite te och min bästa musik. bra kväll.
gjorde mig alltså ett litet skevt instagram-kollage. 1. idag när vi fotade på fotolektionen. 2. i måndags på en smutsig toalett. 3. en morgon när det var frost på busshållplatsen. 4. götgatumusikanter under höstlovet, tror jag.
hej tilde! hihihiih

-

2011-11-21 @ 19:27:22
lyssnar oavbrutet på samma låtar om och om igen. trots att det finns andra låtar runt omkring i listan, queuear jag ändå dessa låtar. ända sedan dendär sensommarkvällen på bussen mot boo. när jag suttit och gömt mig i en grå luva i slussen och lämnat stora gråa moln bredvid mig. när vi hoppat på bussen som aldrig tycktes komma fram och vi tog varsin hörlur. basen sög, men det gjorde inget, jag föll för låten direkt. denna kväll som förövrigt var väldigt fin. när man gått efter tjugo minuter från bussen. när man möttes av så himla fina människor med varma stora famnar. när man druckit öl och rökt otaliga cigaretter. när man dansat en snutt. när man sjungit och rappat till gamla låtar. när man delat filt och blivit lämnade i det stora tältet. natten var kall och fuktig och bussen var förbluffande passande. ända sedan denna kväll har jag lyssnat på samma låtar om och om igen.

bara lite funderingar. eller något sådant.

grått

2011-11-20 @ 17:44:09
idag har jag väntat på att marken skulle bli lite vit. det var länge sedan jag såg träd, mark och himmel så gråa. överväger nu att klippa av tio centimeter hår. är så himla trött på allt. att inget händer. att allt händer för alla andra. men att jag står i min gråa vardag som ett stort frågetecken medan tiden rusar förbi mig. känner att om inget kommer komma till mig så får väl jag göra förändringarna själv.. vilket lär bli något med mitt hår. när jag får råd.

la di da di da di da da

2011-11-19 @ 20:44:59
känner mig orkeslös och allmänt död.

fredagen

2011-11-19 @ 20:33:10
avslutar med ungefär enda bilden som togs på mig denna dag. det var fredag och vi skruvade ihop allt det sista på våra projekt. jag vet inte ens om jag nämt att vi haft projektvecka. men det hade vi.när vi var klara och hade lite fitid ställde vi oss i fotostudion och jag lekte fotograf. så igårkväll hade vi vernisage.

jag brukar inte göra sådant här. men varför inte (och ja, hunden)

2011-11-17 @ 17:11:06
brukar inte lägga upp bilder på vad jag har på mig. men idag hade jag mina guldiga strumpor, och då fick det plåtas. hade en heldel lager på mig. kjol. assymetrisk tröja. tröja på. och ponchon. samt docsen och guldstrumporna.
förövrigt vaknade jag och övervägde att gå till skolan eller inte. men det gjorde jag trots att jag mådde apa. så jag pallrade mig till skolan för att mötas av att dagens hela bild-uppsättning krashar och vi får inte tillbaka det i datorn vilket slutade i en skrikig rökpaus. till slut ville det sammarbeta och allt blev jättebra. jävla hordag. nu ska jag på teater med hannah och therese.

tisdag

2011-11-15 @ 21:06:13
utmattad och utslagen på sängen med en halväten avokado på magen. det råkar alltid vara tisdag(ibland torsdag) när mina rubriker blir döpta efter veckodagen.
söt bild. godnatt från mig och min halvätna avokado.

sömnlös

2011-11-13 @ 23:32:44

jag känner på mig att jag har ännu en sömnlös natt framför mig. en natt av ögongnuggande, vändningar i sängen, gäspningar och ändlösa tankar som spinner iväg för långt.
jag har för mycket mycket fantasi när jag borde sova. när jag är trött men inte kan stänga av. jag brukar fantisera om hur jag ska skriva en bok och vad den ska handla om. blir påhittig liksom.
jag kommer inte somna på ett bra tag, än värre blir det när jag ligger och knappar på telefonen. det kanske är stress, ja, telefonstress. att alltid uppdatera och kolla överallt. ska ge sömnen ett försök. så godnatt.


skriver en novell

2011-11-13 @ 18:59:57
jag gör mitt godaste te i min finaste kopp dekorerad med blommor. bryter en bit mörk choklad och lägger fingrarna på tangenterna. novellen ska snart knytas ihop. ja, det börjar lida mot sitt slut, snart. jag kommer sitta hela kvällen och lägga till och radera i dokumentet som heter vinst eller förlust. imorgon börjar projektveckan och jag hoppas att det blir så bra så bra.
skriver till dethär ungefär: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 i princip hela dethär skulle bli så glad om någon gillar den listan. kanske subscribear. hihi. hejdå

lördag

2011-11-12 @ 18:33:12
chillar, fönar håret osv. hoppas att kvällens bestyr blir häftiga. nej jag vet inte. något ska hittas på!

ettornas dag, ungefär

2011-11-12 @ 16:13:46
på lunchrasten dracks det kaffe och spelades i cafeterian. två glada tjejer vid namn ida och olivia
sedan satte vi oss på waynes och tog det piano. det här är ida och jossan
här är hanna
fina jennifer och hanna
detta är tess som bjuder på enda bilden i färg
hannah i en så himla fin kofta
jag spenderade kvällen hos harriet i en ny kofta och med julmust. vi tog en kvällspromenad med hennes hund
och det såg ut ungefär såhär

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

2011-11-11 @ 11:11:00
tänkte bara säga hej till 11/11-11 11.11
men om vi tänker såhär. vi var med om milleniumet, när jag tänker på det så är det lite såhära "jaha... coolt.. typ" och det är väl samma med det här. visst vi kommer aldrig uppleva det igen. men ja, det är ju kul nu för sekunden, minuten, dessa tjugofyra timmar. detta dygn. men imrogon är allt glömt.

klicka på bilden

2011-11-10 @ 17:15:51
det skulle bli en häftig gif. men den tog förmycket plats så den rör sig inte. men klicka på bilden så kan ni se den!!

dansa, fastän

2011-11-08 @ 20:37:44
vinna eller förlora. det är temat till våran projektvecka nästa vecka. från svenskan ska man ha med sig in en text med kommande veckas tema. jag har bestämt mig för att skriva en novell. om den blir bra kanske jag delar med mig här. skriva skriva skriva. jag börjar gilla att skriva!
eh, fina

det var en fin himmel

2011-11-08 @ 16:31:21

sned, lampknapp och en manlig hals

2011-11-07 @ 20:27:41
även om kylan är oerhört bitande och fingrarna gärna letar sig ner i fickorna mår jag nog bra igen. psykiskt alltså! från och med nu ska jag även ha med mig kameran oftare vart jag än är. och lägga upp fina bilder här, på allt och ingenting. jag ska köpa ett bra stativ så kanske det blir mindre från brösten och upp-bilder på mig.
jag vill dra på mig en halsduk och flera koftor på lager. även använda mammas gamla svarta fejkpäls-jacka. och hemma i tjocka raggsockor. jag är alltså taggad på riktig kyla och vinter.
stockholms julbelysning. eftermiddagar som känns som nätter ute. och allt som hör, speciellt december till

rycker upp mig

2011-11-06 @ 21:09:15
om jag nu själv ska bli en glad lydia. så kanske jag åtminstonne ska sluta skriva sådana emo inlägg hela tiden. herregud jag är inte 100% ledsen. men jag har haft en lite mörk period sedan skolan började efter sommaren. jag gav upp lite för mycket. men jag vill säga, nu jävlar!
ni, få, som ändå är här, kollar läser och sådant som man gör på en blogg, lite då och då, måste ju tro att jag är världens mest deprimerade/deprimerande, tråkiga och gråaste tjej. klart som fan det smittar av sig när jag är såhär. kom igen lydia. skärpning. jag har varit självisk och omogen. nu ska jag bearbeta fram gamla jag igen.
typ första veckan i skolan innan jag blev svart och psyko. fin hålling osv.

8092

2011-11-06 @ 20:33:33
fingarna dansar över tangenterna. jag skriver och skriver. men inte här. jag tror inte jag vågar öppna mig så mycket här. ett lösenords-skyddat dokument fylls på när jag har för många tankar snurrandes i huvudet. jag kan skriva flera sidor. jag skriver om saker som hänt. hur det kändes. mina drömmar. korta historier. noveller. sånt som jag aldrig skulle visa någon. jag börjde för ett år sedan plus tre dagar, när jag kände att jag behövde skriva av mig. jag skriver datum. och sen går det som en flod. jag skriver aldrig så bra som i det dokumentet. men jag vågar ändå inte dela med mig av det. det är mysigt, men ibland jobbigt att läsa gamla delar ur texten. att texterna blivit levande och onödigt väl ingående och jag minns verkligen varende sekund av vad som hänt bara av att läsa från svart på vitt.

what might have been lost

2011-11-05 @ 16:11:03
det är svårt att beskriva starka känslor. det är liksom obeskrivligt. jag sitter med benen i skräddarställning. en kopp kaffe i ett starkt grepp, blundar och låter tonerna från bandet återigen sväva i rummet runt mig. när lokalen vibrerade. när the snow started falling. jag sitter med gåshud och våta kinder. fryser och ryser av bara tanken att jag befann mig någon meter ifrån killarna. det var bland det finaste jag varit med om.

ikväll vill jag mer än gärna dansa och busa!

bon iver

2011-11-04 @ 19:29:03

befinner mig alltså bland väskor och skor på golvet. vi blev insläppta för en halvtimma sedan. det är varmt och jag är ful. men jag vill inte klaga. jag sitter faktiskt och väntar på att bon iver ska träda in. åh fantastiska känsla!!!


flashbacks

2011-11-03 @ 22:59:46
jag kollar och läser mina gamla inlägg från i våras. vet inte varför, mår jag inte bättre av att läsa om hur det doftade blommor när jag steg ut ur den blåa dörren. eller hur jag satt ute i kvällssolen till åtta på kvällen minst. hur jag och hannah slängde av oss kläderna en fredag och badade. hur jag promenerat hela eftermiddagen och plockat prästkragar på vägen. picknick i en park. shorts. utomhuskvällar. jag lyssnar på dethär dethär och mer sånt och ser allt spelas som en gamal film framför mina ögon.
min morgon. och imorgon ska jag se bon iver. kommer dö lite.

godmorgon

2011-11-02 @ 13:36:49

igår på min ensamma rutt i stan köpte jag en ny kofta, second hand. den är vinröd och jag älskar den.
asså om jag skulle säga ba lol på bilderna skulle ni(som om ja hade 100000 läsare) ba, ah men varför lägger hon upp dom då. men ja säger så ändå och jag vet inte varför jag lägger upp dom. (åh, jag är så himla oklar) hejdå.

-

2011-11-01 @ 18:00:38
jag blir ju aldrig nöjd när jag skriver. skriver och tar bort, flera gånger. jag var i stan och spatserade in i mörkret, själv. kände mig ensam, men det var så skönt ändå. att bara gå där jag själv ville. köpte en kaffe när jag kände mig sugen, inte "ska vi ta en fika?" "snart KANSKE". ensam, men fri liksom. ja, herregud vad allt jag skriver är oväsentligt, men thats what my blawgs about, typ aa hejdå.

RSS 2.0